IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Reply to this topicStart new topic
> Boleh Bagi Cadangan Tak?
sHäm
kiriman Feb 5 2010, 03:22 PM
Kiriman #1


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,147
Sertai: 7-November 08
Daripada: Utara
No. Ahli: 175



Assalamualaikum ..

Kita sembang kat sini je lah ye, bukannya penting sangat tapi sikit2 tu ader la .. haha.

Boleh tak cadangkan Blog Title yang sesuai? Sedap dengar sedap sebut cam tu la .. dah try macam list kat bawah nih tapi ntah la rasa janggal pun ada, dah ada yang guna pun juga ada ... huhuhu, tapi heran betul kenapa aku tertarik nak mulakan dengan perkataan "TECH" ... ehehe

Tech Fusion
Tech Metics
Tech Garage
Tech Vibes
Tech Vein
Tech Studio
Tech Addicts
Tech Stack
Tech Sense
Tech Stream

Dua perkataan aje dah cukup ..... korang cadangkan ye ... lain2 dari dalam list tu pun tak pe .. TQ
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mat.g™
kiriman Feb 5 2010, 03:24 PM
Kiriman #2


Eksekutif
***

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 740
Sertai: 2-June 08
Daripada: Saujana Putra
No. Ahli: 4



Tech Avenue


--------------------
www.matg.org
Just About Something 1.0
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sHäm
kiriman Feb 5 2010, 03:40 PM
Kiriman #3


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,147
Sertai: 7-November 08
Daripada: Utara
No. Ahli: 175



QUOTE (mat.g™ @ Feb 5 2010, 03:24 PM) *
Tech Avenue


Haaa ... sedap gak tu, thanks mat.g
Go to the top of the page
 
+Quote Post
B@zSh™
kiriman Feb 5 2010, 04:15 PM
Kiriman #4


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,830
Sertai: 19-September 08
Daripada: New Castle
No. Ahli: 54



Hang nak buka blog baru ke Sh@m?
Tech Fusion bunyi cambest gak


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sHäm
kiriman Feb 5 2010, 05:33 PM
Kiriman #5


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,147
Sertai: 7-November 08
Daripada: Utara
No. Ahli: 175



QUOTE (B@zSh™ @ Feb 5 2010, 04:15 PM) *
Hang nak buka blog baru ke Sh@m?
Tech Fusion bunyi cambest gak

Nak re-open tapi title yang dulu kira dah jadi history ... sedey je jika sebut "mynoobsblog" ... huhuhu

Tech Fusion best ke Doc.? Antara yang aku list tu, Tech Metics aje yang betul2 tak der orang guna, tapi maksud Metics tu yang celaru sikit .. kena tak Doc. kalau kita match kan Metics tu ngan Tech? .. kot nanti jadi benda len lak .. hehe, lagi pun aku bedal aje dari nama asal NUTRI-METICS ... hahaha
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ganazz
kiriman Feb 5 2010, 07:46 PM
Kiriman #6


Pengurus Junior
******

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 3,831
Sertai: 12-November 08
Daripada: aku worang K.L (kg limbong daa)
No. Ahli: 223



The Tech Matics ... aper2 la... bedal saje la labu......

Jadi TeNey pulak!
CODE
http://techomatic.wordpress.com/


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
B@zSh™
kiriman Feb 5 2010, 08:28 PM
Kiriman #7


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,830
Sertai: 19-September 08
Daripada: New Castle
No. Ahli: 54



Tech Fusion...aku teringat pada pendant yg aku pakai dr Quantum Fusion Excel hehe
Tech Metic cam x berapa best la Sh@m
Tech Avenue mcm mat.g cadangkan tu pun ok


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sHäm
kiriman Feb 5 2010, 09:55 PM
Kiriman #8


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,147
Sertai: 7-November 08
Daripada: Utara
No. Ahli: 175



QUOTE (ganazz @ Feb 5 2010, 07:46 PM) *
The Tech Matics ... aper2 la... bedal saje la labu......

Jadi TeNey pulak!
CODE
http://techomatic.wordpress.com/


Hehe ... cadang memang nak bedal je tapi bila dah tukar title ngan address nih banyak gak keje kena buat .. feed, widget dan banyak lagi kena re-calibrate ... jadi, biar bedal yang sedap2 sikit kan ... hahaha

QUOTE (B@zSh™ @ Feb 5 2010, 08:28 PM) *
Tech Fusion...aku teringat pada pendant yg aku pakai dr Quantum Fusion Excel hehe
Tech Metic cam x berapa best la Sh@m
Tech Avenue mcm mat.g cadangkan tu pun ok


Tech Fusion dah ada: http://techfusion.blogspot.com/
Teck Avenue pun dah ada: http://techavenue.blogspot.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mat.g™
kiriman Feb 5 2010, 10:12 PM
Kiriman #9


Eksekutif
***

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 740
Sertai: 2-June 08
Daripada: Saujana Putra
No. Ahli: 4



Sham beli la domain dan attach kpd blogspot..

techavenue.com .net .info .my semua dah kena sapu

yg masih ada techavenue.org RM30+ yearly
techavenue.com.my RM70 yearly


--------------------
www.matg.org
Just About Something 1.0
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sHäm
kiriman Feb 5 2010, 10:22 PM
Kiriman #10


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,147
Sertai: 7-November 08
Daripada: Utara
No. Ahli: 175



QUOTE (mat.g™ @ Feb 5 2010, 10:12 PM) *
Sham beli la domain dan attach kpd blogspot..

techavenue.com .net .info .my semua dah kena sapu

yg masih ada techavenue.org RM30+ yearly
techavenue.com.my RM70 yearly


Hehehe ... bukan tak nak beli mat.g tapi ..... tu la kan, blog "org kampung" aje, bila ada yang free itu dah memadai .. tongue.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
B@zSh™
kiriman Feb 5 2010, 11:08 PM
Kiriman #11


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,830
Sertai: 19-September 08
Daripada: New Castle
No. Ahli: 54



Aku check Techfusion & Techavenue kat blogspot tu x terupdate pun
Depa saje2 register awal xnak org lain kebas la tu


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sHäm
kiriman Feb 5 2010, 11:56 PM
Kiriman #12


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,147
Sertai: 7-November 08
Daripada: Utara
No. Ahli: 175



QUOTE (B@zSh™ @ Feb 5 2010, 11:08 PM) *
Aku check Techfusion & Techavenue kat blogspot tu x terupdate pun
Depa saje2 register awal xnak org lain kebas la tu

Hahaha .. saja2 gatal tangan kot, tahun 2005 ngan 2006 lagi tu ..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
B@zSh™
kiriman Feb 6 2010, 10:04 AM
Kiriman #13


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,830
Sertai: 19-September 08
Daripada: New Castle
No. Ahli: 54



Kena bg ubat gatai kat dia no...hehe


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sHäm
kiriman Feb 6 2010, 12:33 PM
Kiriman #14


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,147
Sertai: 7-November 08
Daripada: Utara
No. Ahli: 175



QUOTE (B@zSh™ @ Feb 6 2010, 10:04 AM) *
Kena bg ubat gatai kat dia no...hehe

Haha .. Doc. kena bagi preskripsi "ketoconazole" kat depa nih .. biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
B@zSh™
kiriman Feb 6 2010, 02:25 PM
Kiriman #15


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,830
Sertai: 19-September 08
Daripada: New Castle
No. Ahli: 54



Hehe..nnt aku kasi biar diaorang lumur kat kurap diaorang


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sHäm
kiriman Feb 6 2010, 03:29 PM
Kiriman #16


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,147
Sertai: 7-November 08
Daripada: Utara
No. Ahli: 175



QUOTE (B@zSh™ @ Feb 6 2010, 02:25 PM) *
Hehe..nnt aku kasi biar diaorang lumur kat kurap diaorang

24.gif 24.gif

Errr ... blog title tu tak dapat nak decide lagi, kalau ada cadangan selain dari yang tertumpu pada "TECH" pun boleh gak .. tapi 2 patah perkataan je la, tak da "TECH" pun okay .. ada kan kan ..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sHäm
kiriman Apr 7 2010, 11:54 AM
Kiriman #17


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,147
Sertai: 7-November 08
Daripada: Utara
No. Ahli: 175



Up balik topik ni .. hehe .. ada cadangan? Apa2 title pun boleh, tapi jika korang yang bagi terasa sedap aje bunyi, kalau aku yang letak sendiri title tu rasa macam kureng je .. haha
Go to the top of the page
 
+Quote Post
B@zSh™
kiriman Apr 25 2010, 07:53 PM
Kiriman #18


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,830
Sertai: 19-September 08
Daripada: New Castle
No. Ahli: 54



Belum piley lagi ke Sh@m?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sHäm
kiriman Apr 26 2010, 10:47 PM
Kiriman #19


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,147
Sertai: 7-November 08
Daripada: Utara
No. Ahli: 175



Belum lagi ... Long Time No See, sibuk ke Doc.?
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 21st September 2017 - 08:05 PM