IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

2 Mukasurat V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Kejam!Anak jadi mangsa!
bazaoyu
kiriman May 30 2019, 12:21 AM
Kiriman #21


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 90
Sertai: 17-March 13
No. Ahli: 2,436



QUOTE (chucheongfan @ May 29 2019, 02:25 PM) *
kalau la bunuh diri tu dpt selesai masalah hidup semua org akan bunuh diri. kita sbg manusia jgn la sesuka hati suruh org bunuh diri. makin teruk keadaan org sekeliling


aku rasa kawan dia pun taktahu apa maksud D and L tu..dorang main tekan je so takleh nak salahkan dorang gak
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bazaoyu
kiriman May 30 2019, 12:21 AM
Kiriman #22


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 90
Sertai: 17-March 13
No. Ahli: 2,436



QUOTE (chucheongfan @ May 29 2019, 02:25 PM) *
kalau la bunuh diri tu dpt selesai masalah hidup semua org akan bunuh diri. kita sbg manusia jgn la sesuka hati suruh org bunuh diri. makin teruk keadaan org sekeliling


aku rasa kawan dia pun taktahu apa maksud D and L tu..dorang main tekan je so takleh nak salahkan dorang gak
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bazaoyu
kiriman May 30 2019, 12:22 AM
Kiriman #23


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 90
Sertai: 17-March 13
No. Ahli: 2,436



QUOTE (chucheongfan @ May 29 2019, 02:25 PM) *
kalau la bunuh diri tu dpt selesai masalah hidup semua org akan bunuh diri. kita sbg manusia jgn la sesuka hati suruh org bunuh diri. makin teruk keadaan org sekeliling


aku rasa kawan dia pun taktahu apa maksud D and L tu..dorang main tekan je so takleh nak salahkan dorang gak
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bazaoyu
kiriman May 30 2019, 12:23 AM
Kiriman #24


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 90
Sertai: 17-March 13
No. Ahli: 2,436



QUOTE (chucheongfan @ May 29 2019, 02:24 PM) *
aku kesian doe tgok anak2 yg tak ckup kasih sayang, korang yg nk ada anak tu fikir banyak kali tanggungjwab sbgai parents


kan...buat anak tahu, jaga anak tak reti
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bazaoyu
kiriman May 30 2019, 12:25 AM
Kiriman #25


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 90
Sertai: 17-March 13
No. Ahli: 2,436



QUOTE (sagamerah @ May 21 2019, 11:19 AM) *
pendek akal. mungkin dah malas nak fikir hidup kut. umur muda lagi tapi sayang.....


budak budak lagi kurang matang tu fikir pendek. nak buat cemanaa benda dah jadi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zizi_zack
kiriman May 30 2019, 12:41 PM
Kiriman #26


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 27
Sertai: 29-March 17
No. Ahli: 2,709



QUOTE (FattahAmin @ May 20 2019, 07:35 AM) *
Kesian nye.Moga dihindari benda2 mcm ni... hal mak ayah tapi anak yang terkesan.tekanan perasaan ni bukan boleh buat main.
Ibu bapa ni patut peka dgn perubahan anak, kes ni ayah dia abaikan tanggungjawab.yg jd mngsa anak.

http://www.astroawani.com/berita-malaysia/...nstagram-207649

mungkin anak tu ada masalah lepastu fikir dgn poll IG dpt selesai masalah. blink.gif orang pun tak tahu apa sebenarnya poll dia yg dia suruh undi tu sebenarnya.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zizi_zack
kiriman May 30 2019, 12:43 PM
Kiriman #27


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 27
Sertai: 29-March 17
No. Ahli: 2,709



QUOTE (bazaoyu @ May 30 2019, 12:21 AM) *
aku rasa kawan dia pun taktahu apa maksud D and L tu..dorang main tekan je so takleh nak salahkan dorang gak

Betul. anak yang cetek akal kesian mak ayah yang kena tanggung malu. tak faham betul
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chucheongfan
kiriman Jun 5 2019, 09:06 PM
Kiriman #28


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 61
Sertai: 20-April 13
No. Ahli: 2,443



apa pun aku rasa hidup kena strive for the better lah.. so kalau sad sad for own sake think about others family ke... sebab mak ayah kita pon banyak sacrifice untuk kita..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bazaoyu
kiriman Jun 5 2019, 09:10 PM
Kiriman #29


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 90
Sertai: 17-March 13
No. Ahli: 2,436



QUOTE (chucheongfan @ Jun 5 2019, 09:06 PM) *
apa pun aku rasa hidup kena strive for the better lah.. so kalau sad sad for own sake think about others family ke... sebab mak ayah kita pon banyak sacrifice untuk kita..


tru contoh macam video kat facebook tm yang mak mak tu... https://www.facebook.com/myTMgroup/posts/329180294438675
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Mukasurat V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 19th August 2019 - 04:11 PM