IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

2 Mukasurat V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> jerebu semakin teruk
Lullaby
kiriman Aug 23 2018, 05:30 PM
Kiriman #21


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 9
Sertai: 17-March 17
No. Ahli: 2,704



QUOTE (Suhada @ Aug 23 2018, 01:21 PM) *
COWAY baik ke?
Tak pernah pakai produk COWAY sebelum ni...


xberani nak cakap mana satu brand paling baik.. kamu kena cuba dulu baru tau
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Purika
kiriman Aug 23 2018, 10:39 PM
Kiriman #22


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 7
Sertai: 14-December 17
No. Ahli: 2,801



QUOTE (Lullaby @ Aug 23 2018, 05:18 PM) *
Confirm tepat masa... Brand lain I xberani jamin ape, tapi Coway betul datang service tepat masa...



Lepas beli Coway, servis tu free ke? datang berapa lama?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MrFantastic
kiriman Aug 24 2018, 09:14 PM
Kiriman #23


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 14
Sertai: 3-August 17
No. Ahli: 2,778



QUOTE (Purika @ Aug 21 2018, 10:08 PM) *
Cuckoo wor.. Kenape cakap macam tu? Kualiti tu so teruk meh?


Cuckoo tu harganya x sepadan dgn harga yg dijual, sepatutnya penapis udara yg harga lebih tinggi dr seribu tu mmg berkualiti tinggi, tapi cuckoo ni fungsinya hanya yg biasa je, kau beli yg beratus2 ringgit kat luar tu juga sama tapi lebih murah.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MrFantastic
kiriman Aug 24 2018, 09:17 PM
Kiriman #24


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 14
Sertai: 3-August 17
No. Ahli: 2,778



QUOTE (Azeerah @ Aug 23 2018, 01:12 PM) *
Ya ke? Jadi, mana satu yg patut aku beli?


Tentulah beli yg coway punya, walaupun sama dr Korea tapi jauh pulak perbezaan antara mrk tu. Penapis udara coway tu mmg dpt buatkan udara kat rumah lebih bersih dan segar, walaupun jerebu serius kat luar tapi saya sendiri pun x rasa apa2 di rumah sbb ada penapis udara coway ni.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Shahmir
kiriman Aug 24 2018, 10:26 PM
Kiriman #25


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 15
Sertai: 3-August 17
No. Ahli: 2,779



QUOTE (Azeerah @ Aug 23 2018, 01:17 PM) *
staff mereka datang service on time tak? I takut nanti mereka bersikap macam CUCKOO.


Rasanya x mungkin lah mrk akan lambat mcm cuckoo tu kecuali kalau mmg ada masalah yg x boleh dielakkan, kerana mrk juga perlu jaga reputasi mrk kan, kalau bagi servis yg buruk semua customer tentu akan beritahu org lain, nanti masa tu bisnes pun susah nak buat..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Shahmir
kiriman Aug 24 2018, 10:30 PM
Kiriman #26


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 15
Sertai: 3-August 17
No. Ahli: 2,779



QUOTE (Lullaby @ Aug 23 2018, 05:30 PM) *
xberani nak cakap mana satu brand paling baik.. kamu kena cuba dulu baru tau


Kalau beli yg coway tu mmg x perlu risau byk, harga mmg lah agak tinggi sikit berbanding jenama yg lain tapi berbaloi juga kalau dpt servis dan fungsi yg baik2. Mrk masih boleh bayar secara ansuran agak2 RM100 sebulan jadi x lah beban sgt kpd keluarga yg biasa.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Shahmir
kiriman Aug 24 2018, 10:38 PM
Kiriman #27


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 15
Sertai: 3-August 17
No. Ahli: 2,779



QUOTE (Purika @ Aug 23 2018, 10:39 PM) *
Lepas beli Coway, servis tu free ke? datang berapa lama?


Kalau beli secara ansuran mmg servis mrk tu percuma, dua bulan akan datang sekali tepat pd masanya. Servis tu kau perlu subscribe mrk punya servis membership dan kalau kau ada renew brp lama pun mrk akan datang servis.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MrFantastic
kiriman Aug 24 2018, 10:46 PM
Kiriman #28


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 14
Sertai: 3-August 17
No. Ahli: 2,778



QUOTE (Suhada @ Aug 23 2018, 01:21 PM) *
COWAY baik ke?
Tak pernah pakai produk COWAY sebelum ni...


Coway ni mmg jenama yg bagus bagi penapis air dan udara, x ada lagi jenama yg lain dpt bersaing dgn mrk dari segi kualiti dan juga servis yg diberikan. Rekaan penapis mrk tu juga moden dan saiz yg kecil dpt diletak kat mana2 je tanpa risau akan ambil tempat yg besar.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MrFantastic
kiriman Aug 24 2018, 10:51 PM
Kiriman #29


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 14
Sertai: 3-August 17
No. Ahli: 2,778



QUOTE (Lullaby @ Aug 23 2018, 05:18 PM) *
Confirm tepat masa... Brand lain I xberani jamin ape, tapi Coway betul datang service tepat masa...


Hahaha, brand cuckoo tu promoter mrk cakap akan datang setiap empat bulan sekali utk servis, tapi dengar kata kawan ku sampai setengah tahun pun x ada tgk org datang, perlu panggil mrk sendiri baru hantar pekerja datang, x bertanggungjawab langsung lah sifat kerja mrk ni.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Mukasurat V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 20th September 2018 - 03:14 AM