IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

2 Mukasurat V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> tengah survey mesin basuh
MissSheety
kiriman Nov 17 2022, 11:57 AM
Kiriman #21


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 49
Sertai: 27-March 17
No. Ahli: 2,705



QUOTE (cyclebin10 @ Nov 17 2022, 11:11 AM) *
Kannn, lgipun nak membasuh stiap hari pun no problem laa sebab jimat air n elektrik.. Bil pun x melambung..Tmbh plak kalau yg selalu bsuh langsir ke cover tilam kan. Psni xyh nak gi dobi da gedik.gif

errr betul ke mesin panasonic ni boleh jimat air and elektrik? model yang mana satu pulak ni? unsure.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MissSheety
kiriman Nov 18 2022, 12:07 PM
Kiriman #22


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 49
Sertai: 27-March 17
No. Ahli: 2,705



QUOTE (sunflo0303 @ Nov 16 2022, 02:01 PM) *
haah lme.. sbb brg diorg bgi aq quality tinggi berbanding yg lain.. kalau ikutkan rata2 model bru panasonic memang ada blue ag and stainmaster. yg blue ag tu function dia utk buang 99.9% bakteria.. stainmaster tu plak utk buang kotoran cth tertumpah air ke, minyak ke kan.. haa xyh nak kena rendam2. cmpk je dlm washer

wah banyak gak la eh kebaikan guna mesin basuh panasonic ni. kiranya mesin dorg ni mmg boleh memudahkan kehidupan seharian kita la kan rclxm9.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sunflo0303
kiriman Nov 18 2022, 07:37 PM
Kiriman #23


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 140
Sertai: 4-June 13
No. Ahli: 2,465



QUOTE (MissSheety @ Nov 18 2022, 12:07 PM) *
wah banyak gak la eh kebaikan guna mesin basuh panasonic ni. kiranya mesin dorg ni mmg boleh memudahkan kehidupan seharian kita la kan rclxm9.gif

hahahaha betuul. kerja membasuh cpt siap, baju bersih.. pling penting, senang kita nk guna.. washer tu plak siap ada child lock. so safety kita memg dijaga kalau guna brg Panasonic tau rclxm9.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cyclebin10
kiriman Nov 18 2022, 07:41 PM
Kiriman #24


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 137
Sertai: 7-June 13
No. Ahli: 2,468



QUOTE (MissSheety @ Nov 17 2022, 11:57 AM) *
errr betul ke mesin panasonic ni boleh jimat air and elektrik? model yang mana satu pulak ni? unsure.gif

Ya. Sbb fungsi yg ada dalam mesin bsuh Panasonic ni, memang akan guna cold water.. Jdi, mmg jimat bnyk lahhh. Cuba tgk model ni, NA-FD18V1 atau click je sini https://shopee.com.my/Panasonic-NA-FD18V1-(...%20ddbd09b8e786
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tennyliew
kiriman Nov 18 2022, 08:13 PM
Kiriman #25


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 79
Sertai: 3-June 13
No. Ahli: 2,461



QUOTE (cyclebin10 @ Nov 17 2022, 11:11 AM) *
Kannn, lgipun nak membasuh stiap hari pun no problem laa sebab jimat air n elektrik.. Bil pun x melambung..Tmbh plak kalau yg selalu bsuh langsir ke cover tilam kan. Psni xyh nak gi dobi da gedik.gif

Itula weii. Klau jenis yg malas malas sikit buat kerja membasuh ni, bleh la ambik washer ni..Sekali gus bleh cmpk memacam dlm 1 kali cucian
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Mukasurat V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 29th November 2022 - 10:44 PM