IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Reply to this topicStart new topic
> Perfume YG Paling ANda Suka
Pernilaian 3 V
biey_ila
kiriman Jan 17 2009, 11:29 AM
Kiriman #1


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 123
Sertai: 11-November 08
Daripada: putrajaya
No. Ahli: 209



salam semua...... apa kata kite sharing sama-sama jns perfume yg anda minati, tp x dpt2 n perfume yg plg anda suka.... perfume yg plg best aper erk???? rclxm9.gif


--------------------
biey
~~~anda mampu mengubahnya~~
Go to the top of the page
 
+Quote Post
aina_sara
kiriman Mar 5 2009, 12:50 PM
Kiriman #2


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 418
Sertai: 12-July 08
No. Ahli: 5



aku pakai minyak murah je.. jenama kenzo.. huhuhuuu.. dah 4 tahun x habih2 lg..


--------------------
www.tupperclick.com
Simply good living solutions!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
B@zSh™
kiriman Mar 26 2009, 12:01 AM
Kiriman #3


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,830
Sertai: 19-September 08
Daripada: New Castle
No. Ahli: 54



QUOTE (aina_sara @ Mar 5 2009, 12:50 PM) *
aku pakai minyak murah je.. jenama kenzo.. huhuhuuu.. dah 4 tahun x habih2 lg..

Ahaks....jimat giles aina
Ni ko guna berapa spray jer sehari
Atau ko ada banyak sangat perfume sampai 1 botol pun lambat nak habes unsure.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
WebZone-_-Attack
kiriman Mar 28 2009, 10:41 PM
Kiriman #4


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,951
Sertai: 19-September 08
Daripada: ۞-> In Your DŽEamS ۩ <-l
No. Ahli: 51



QUOTE (aina_sara @ Mar 5 2009, 12:50 PM) *
aku pakai minyak murah je.. jenama kenzo.. huhuhuuu.. dah 4 tahun x habih2 lg..


dalam masa 4tahun tu , mesti ko sembur kat ketiak je kan 24.gif 24.gif


--------------------

~If LiFe iS A gaMe, I Wish U Will Always WiN~
~If Life Is A journey, I Wish U Will WalK On RoseS~
~If LiFe Is A JoY, I Wish U AlwaYs Smile~
~MaY EverY DaY BrinG U HappinesS & PeacE In YouR HearT~
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bizonedrop
kiriman Apr 9 2009, 03:45 PM
Kiriman #5


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 439
Sertai: 8-April 09
Daripada: Taman Equine/keramat/pchong
No. Ahli: 855



nak murah..tahan lama..fleksibel...HALAL..wangi lagik...
guna lah
ONE DROP PERFUMES...
rclxm9.gif 105.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
♦محمد أفيق♦
kiriman Apr 9 2009, 03:48 PM
Kiriman #6


Timbalan Pengurus
*****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 2,582
Sertai: 28-November 08
Daripada: FKEKK
No. Ahli: 373



mase study..ade member aku jual minyak wangi..
kecik aje botol nya..comel..
dia kata amik kat bangi..
aku pakai kat baju bengkel...3 hari tahan!!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bizonedrop
kiriman Apr 16 2009, 10:51 PM
Kiriman #7


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 439
Sertai: 8-April 09
Daripada: Taman Equine/keramat/pchong
No. Ahli: 855



biler tu...
yang aku jual ni pon leh tahan gak bau2 dia...
harum bro...ade yang lembut..ada yang menyengat lubang hidung..apa2pun..perfumes ni paling HOT dok ada kat pasaran la ni...tiap2 minggu kuar paper...

MURAH, FLEKSIBEL, HALAL lagi.... rclxm9.gif rclxm9.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
aEiN
kiriman Apr 20 2009, 06:01 PM
Kiriman #8


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 166
Sertai: 27-March 09
Daripada: aRau PerLis,,,
No. Ahli: 816



perfume fantasia best bau nyer,,,

i like,,,,
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bizonedrop
kiriman May 5 2009, 04:45 PM
Kiriman #9


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 439
Sertai: 8-April 09
Daripada: Taman Equine/keramat/pchong
No. Ahli: 855



APA LAGI YANG ANDA CARI DARI MINYAK WANGI YANG LAIN??

NAK YANG MURAH? NAK YANG WANGI? NAK YANG SENANG MASUK TAS TANGAN..POKET?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bizonedrop
kiriman May 15 2009, 12:23 PM
Kiriman #10


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 439
Sertai: 8-April 09
Daripada: Taman Equine/keramat/pchong
No. Ahli: 855



SALAM JUMAAT..

Hari ni nak pakai set selebriti la pulak...ehmmm...wangi nyeee..
habis satu masjid terbau..


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bizonedrop
kiriman May 25 2009, 01:15 PM
Kiriman #11


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 439
Sertai: 8-April 09
Daripada: Taman Equine/keramat/pchong
No. Ahli: 855



ini bukan GIMIK

Hanya dengan satu PRODUK, OneDropPerfumes sudah jadi buah mulut orang2 kampong... hface.gif hface.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
WebZone-_-Attack
kiriman Jul 12 2009, 01:42 PM
Kiriman #12


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,951
Sertai: 19-September 08
Daripada: ۞-> In Your DŽEamS ۩ <-l
No. Ahli: 51



Perfume YG Paling ANda Suka --->


~VANILLA~


--------------------

~If LiFe iS A gaMe, I Wish U Will Always WiN~
~If Life Is A journey, I Wish U Will WalK On RoseS~
~If LiFe Is A JoY, I Wish U AlwaYs Smile~
~MaY EverY DaY BrinG U HappinesS & PeacE In YouR HearT~
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bizonedrop
kiriman Jul 13 2009, 10:25 AM
Kiriman #13


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 439
Sertai: 8-April 09
Daripada: Taman Equine/keramat/pchong
No. Ahli: 855



Try

Desire, Dunhill..!!

ODP...wangian tak ingat...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
aina_sara
kiriman Jul 16 2009, 02:58 PM
Kiriman #14


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 418
Sertai: 12-July 08
No. Ahli: 5



bizone, yang mana minyak wangi yg ko jual tu paling wangi baunya dan bape hinggit??? aku ingat nak ambik satu.


--------------------
www.tupperclick.com
Simply good living solutions!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bizonedrop
kiriman Jul 17 2009, 02:14 PM
Kiriman #15


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 439
Sertai: 8-April 09
Daripada: Taman Equine/keramat/pchong
No. Ahli: 855



QUOTE (aina_sara @ Jul 16 2009, 02:58 PM) *
bizone, yang mana minyak wangi yg ko jual tu paling wangi baunya dan bape hinggit??? aku ingat nak ambik satu.


sumer wangi2 ma...tapi yang ramai orang beli kat aku selebriti women, set 1 women kotak hijau dan set terbaru women set 5 kotak putih.. wangi2 ma! rclxm9.gif

yang selebriti tu aku jual rm43 termasuk pos,

yang biasa rm38 termasuk pos

meh la beli


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
iwan
kiriman Sep 7 2009, 12:15 PM
Kiriman #16


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 39
Sertai: 25-August 09
No. Ahli: 1,817



dulu pkai fantasia..n then tukar kpd brave...dua2 yg mawi punye...hik2...
lpas tu skrang pkai yg mcm one drop perfume tapi bukan one drop perfume k..
name nye aku dh lupe,baru jer pkai kan...
die botol kecik2 yg terdiri dari wangian mhal seperti polo black,dunhill dan sbg nya..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
yan
kiriman Feb 19 2010, 07:21 PM
Kiriman #17


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 1
Sertai: 19-February 10
Daripada: nilai
No. Ahli: 1,951



QUOTE (biey_ila @ Jan 17 2009, 11:29 AM) *
salam semua...... apa kata kite sharing sama-sama jns perfume yg anda minati, tp x dpt2 n perfume yg plg anda suka.... perfume yg plg best aper erk???? rclxm9.gif


hface.gif hai..
ada satu perfume aura yg saya suka, x mahal tp boleh thn lama pas tu boleh buat rawatan dgn aura dia
bau ada mcm2 blh pilih... best giler le...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
acik987
kiriman Feb 21 2010, 12:10 PM
Kiriman #18


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 28
Sertai: 11-December 09
No. Ahli: 1,904



aq plok ske pakai one drop rclxm9.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
♦محمد أفيق♦
kiriman Feb 21 2010, 09:57 PM
Kiriman #19


Timbalan Pengurus
*****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 2,582
Sertai: 28-November 08
Daripada: FKEKK
No. Ahli: 373



bagi idea...nak beli perfume la...yg menarik punya
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ayutiut
kiriman Apr 6 2010, 05:30 PM
Kiriman #20


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 5
Sertai: 31-March 10
No. Ahli: 1,983



aku suka pakai perfume white musk oil (body shop) mmg tahan lama..
even kalu kita gosok baju pun still berbau lagi..
skang aku dah beralih arah lak guna diamond (giorgio armani)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 13th December 2018 - 03:11 AM