IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )


aawim
Posted on: Feb 3 2013, 03:36 PM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 14
Sertai: 27-November 10
No. Ahli: 2,169


Salam hormat;

Terima kasih kerana sudi membaca thread ini. Saya ingin berkongsi satu peluang
menjana pendapatan sampingan dengan handphone anda. Anda tidak disyaratkan
untuk tahu ilmu tentang komputer, asalkan anda tahu sms dah kira ok sangattt.

Baiklah...saya ingin memperkenalkan kepada anda satu peluang bagi pandangan
saya agak unik serta boleh beri anda pulangan berterusan selagi anda masih
suka memiliki handphone. Peluang yang saya maksudkan adalah program Tunetalk
bersama Toneexcel.

Jika anda diberi pilihan di antara guna handphone tak dapat duit dengan guna
handphone dapat duit yang mana satukah pilihan anda ?

Cuba luangkan 6 minit 40 saat untuk video pengenalan tentang peluang unik yang
saya maksudkan ini.

Sila tonton sekarang yer !

https://www.youtube.com/watch?v=hcqxhxHEaIc

ataupun anda layari terus laman web ini www.tunetalk2u.biz
  Forum: Ruangan Urusniaga & Pengiklanan · Post Preview: #21767 · Replies: 0 · Views: 658

aawim
Posted on: Oct 4 2011, 07:45 AM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 14
Sertai: 27-November 10
No. Ahli: 2,169


QUOTE (navy @ Nov 28 2009, 11:08 AM) *
waduh...rajin sungguh menaip..
ke...copy & paste jek..



Tak kisahlah asalkan memberi manfaat kepada ahli kat sini pun
dah dikira baik.

Apa yang kita rasa sesuai kita ambil dan yang kurang sesuai
kita biarkan. Bagaimanapun terima kasih kepada TT kerana
sudi berkongsi di forum nie.
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #20728 · Replies: 6 · Views: 13,779

aawim
Posted on: Jul 9 2011, 09:21 AM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 14
Sertai: 27-November 10
No. Ahli: 2,169


Salam hormat tuan-tuan dan puan-puan;


Tak mustahil jika anda bercita-cita untuk menjana
pendapatan USD melalui Clickbank. Ramai IMers
menjana income lumayan dari Clickbank. Bayangkan
USD convert to RM. Kalau dicongak +/- 3 kali ganda
daripada duit RM berapakah hasilnya.

Bila dah dapat tu lepaslah duit belanja dapur, bil-bil,
tanpa menggangu duit gaji.

Ada juga dikalangan newbie telah berputus asa
dengan Clickbank. Pelbagai cara mempromosi telah
dilakukan tetapi sukar mendapat jualan.

Saya ada kongsikan sedikit info mengenai Clickbank
pada link video di bawah ni. Sila saksikan dahulu.

http://www.youtube.com/watch?v=OL03ikAsjek


=============================
LAPORAN JANA WANG CLICKBANK 2011
=============================

Rakan saya saudara Azian bin Usman a.k.a Zyan
merupakan seorang IM muda yang sangat aktif
dengan Clickbank. Telah mula menjana income
Clickbank sejak berumur 19 tahun.

Boleh dianggap pakar walaupun usianya
masih muda. Beliau banyak belajar daripada
kesilapan hasil daripada TRY & ERROR.

Beliau telah menjana pendapatan lumayan melalui
Clickbank dan hasil daripada pengalaman lebih 2 tahun,
beliau berbesar hati ingin berkongsi Laporan KHAS
kepada mereka yang berminat menjana income USD.

Teknik yang disyorkan sepatutnya menjadi rahsia
beliau TETAPI atas dasar tak mau MAKAN SORANG,
beliau sudi berkongsi rahsianya di atas permintaan
orang ramai.


http://rebizinfo.com/recommends/laporan-clickbank



Mahukah anda ...... ?


1) Merubah corak menjana pendapatan sampingan
secara online.
2) Menjana income USD melalui Clickbank.
3) Melangsaikan hutang anda dengan cepat.
4) Mempelajari teknik berkesan mempromosi produk2
Clickbank.

Apa yang diceritakan dalam laporan itu nanti ?

Laporan itu akan menceritakan pengenalan CLICKBANK.
Kemudian berkongsi teknik bagaimana cara menjana wang
dengan CLICKBANK secara jelas dan terang. Pssttt....
inilah rahsia sebenar saudara Zyan.

Ada satu topik yang menarik perhatian saya iaitu
"Perancangan 30 Hari (4 minggu)". Inilah langkah
perancangan yang perlu diikuti jika ingin menjana
income USD di CLICKBANK. Pasti mengujakan !!


http://rebizinfo.com/recommends/laporan-clickbank


Peringatan !!

Laporan ini diberikan secara PERCUMA kepada anda
dan anda TAK PERLU membayar walau satu sen pun
untuknya.

Jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk memiliki
laporan ini sementara ia masih sah. Saya tak mau anda
menyesal apabila anda KLIK link di bawah ini... ia telah
TIDAK wujud.

http://rebizinfo.com/recommends/laporan-clickbank


Baiklah....sekian sahaja perkongsian saya.Semoga
anda berjaya menjana pendapatan USD melalui CLICKBANK
kelak.


Sekian. Terima kasih.




Salam kejayaan;
Azeri bin Abdul Wahab
Facebook : http://facebook.com/rie.biz

P.S : Cara memilih produk yang mempunyai permintaan
tinggi pun diajar serta teknik mencari kata kunci yang
berkualiti dalam laporan itu nanti.
  Forum: Ruangan Urusniaga & Pengiklanan · Post Preview: #20662 · Replies: 2 · Views: 1,122

aawim
Posted on: Apr 15 2011, 12:41 AM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 14
Sertai: 27-November 10
No. Ahli: 2,169


Salam hormat kepada anda;

Ramai mereka yang serius tentang jana RM secara online
pernah cuba Program Affiliate sebagai pendapatan sampingan
mereka.

Jika anda pernah dengar Jana RM Tanpa Produk, jawapannya
adalah program pemasaran affiliate.

Saya ada terangkan serba sedikit dalam blog saya mengenai
program pemasaran affiliate di pautan di bawah ini.

Sila singgah sekejap untuk baca jika anda tidak didedahkan
mengenai sebelum ini.

[+] http://azeriim.blogspot.com/2011/02/progra...liate-satu.html


=======================================================
Pakej Video Casestudy Affiliate 4 Angka Daripada Top Affiliate Malaysia.
=======================================================

Dapatkan Pakej Video Casestudy 4 Angka daripada saudara Rahman
Basri.

Jika anda masih GAGAL menjana RM walaupun RM1 melalui program
affiliate, saya amat syorkan kepada anda untuk memiliki produk ini.

[+] http://rebiz2u.ws/videocasestudyaffiliate-RB/

Anda baca dulu apakah faedah yang anda dapat jika anda membeli
sekarang kerana harganya memang cukup berbaloi-baloi.

Ada 4 VIDEO yang dibongkarkan hasil daripada kejayaan peribadi
sebanyak RM6232.50 dalam masa 8 hari promosi hanya SATU produk
affiliate tempatan sahaja.

Ia divideokan hasil daripada Casestudy daripada Rahman Basri sendiri.

[+] http://rebiz2u.ws/videocasestudyaffiliate-RB/


Antara video Casestudy yg bakal anda perolehi adalah seperti berikut :-


Video #1 Bagaimana melakukan persediaan untuk promosi killer.






Video #2 Promosi semasa pelancaran






Video #3 Follow up dengan idea spontan






Video #4 Tips lanjutan untuk menjadi Top Affiliate






Saya yakin pelaburan anda amat berbaloi dan saya doakan semoga anda
berjaya menjana pendapatan melalui program affiliate kelak.

Sila KLIK pautan di bawah untuk penerangan secara lanjut.

[+] http://rebiz2u.ws/videocasestudyaffiliate-RB/


Terima kasih kerana meluangkan masa membaca thread saya.



Daripada;
Azeri bin Abdul Wahab
http://rebiz2u.ws
FB : http://facebook.com/rie.biz
  Forum: Ruangan Urusniaga & Pengiklanan · Post Preview: #20593 · Replies: 0 · Views: 948

aawim
Posted on: Mar 15 2011, 12:11 AM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 14
Sertai: 27-November 10
No. Ahli: 2,169


Salam hormat kepada anda;

Menjual secara ONLINE memerlukan kreativiti yang tinggi dan
memerlukan rujukan dari mereka yang berpengalaman luas dalam
penjualan produk secara online.

Siapa yang tidak kenal dengan Raja Lelong Malaysia iaitu
En Eruwan Gerry Norsen. Jika anda biasa menjual produk di
Lelong.com.my dan eBay pasti anda tahu kedua-dua portal
laman web itu menyediakan satu platform melakukan jualan
produk.

Beliau merupakan Pakar Lelongan #1 di Malaysia serta
dilantik sebagai salah seorang dari bilangan kecil
"Education Specialist trained by eBay" di Malaysia.

Anda boleh menonton rakaman temubual di rancangan Selamat
Pagi Malaysia dalam slot Resensi pada video di bawah ini.

http://www.youtube.com/watch?v=OeEItv3Ihpg

Psttt...saya sebenarnya telah pun mendapatkan buku
RAHSIA RAJA LELONG tu. Memang menarik idea dan secara
teknik ia membantu bagaimana melakukan jualan produk di
Lelong.com.my. Saya berpuas hati dengan hasil tulisannya.

Berbalik kepada tajuk thread saya Kuasa Lelongan memang
MANTAP jika....

Anda mendapatkan Ebook Kuasa Lelongan dengan Hak Penjualan
Semula berharga RM30 secara PERCUMA. Ebook ini adalah
pemberian daripada beliau kepada anda jika anda mendaftar
pada link http://goo.gl/kldmS


Bukan itu sahaja yang anda perolehi jika anda berjaya daftar.
Malah anda akan dapat produk dan newsletter terus daripada
Pakar Lelongan ini.

Antara produk khas lain yang bakal anda perolehi seperti
di bawah :

1) Laporan khas "Rahsia Kejayaan Dato' Dr. Hj Fadzilah
Kamsah
" (bernilai RM67)

2) Newsletter 5-Bahagian "Panduan Menjual di Lelong.com.my"
(bernilai RM37) yang menunjukkan bagaimana untuk menjual
produk pertama anda di Lelong.com.my dalam tempoh 48 jam
dari sekarang!

3) Pakej eBook eBay yang mengandungi 30+ ebook mengenai eBay
(bernilai RM197)!

4) Koleksi Newsletter RahsiaRajaLelong.com (bernilai RM390)

5) Newsletter Bulanan RahsiaRajaLelong.com (bernilai RM97)
yang mengandungi strategi-strategi terkini untuk MEMAKSIMAKAN
keuntungan anda di Lelong.com.my dan eBay!

Jika anda ingin menjadi pakar lelongan, saya syorkan anda
belajarlah daripada Eruwan Gerry Norsen - Pakar Lelongan Online.

Syarat mudah dikenakan. Anda cuma perlu daftar pada pautan
di bawah ini sahaja. Mudahkan ! Sila KLIK...

[+] http://goo.gl/kldmS


Semoga anda berjaya dan membuahkan hasil kelak.


Daripada;
========================
Azeri bin Abdul Wahab
http://rebiz2u.ws
http://azeriim.blogspot.com
Email : rebiz@peoplestring.com
========================

  Forum: Ruangan Urusniaga & Pengiklanan · Post Preview: #20554 · Replies: 0 · Views: 1,036

aawim
Posted on: Dec 31 2010, 12:24 AM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 14
Sertai: 27-November 10
No. Ahli: 2,169


Salam hormat kepada anda;

Saya memperkenalkan diri saya bernama Azeri bin Abdul Wahab merupa
kan seorang pemasar internet separuh masa.Berkecimpung dalam bidang
pemasaran Internet selama setahun.

Apa yang nak saya kongsikan di sini adalah salah satu produk RAK
(Rahsia Affiliate Kerajaan) hasil ciptaan saudara JaMaL Jamaludin atau
dikenali dipersada dunia IM sebagai JaMaL. Saya telah membeli produk
beliau ini dan saya lihat isi kandungannya sangat padat dan mudah
untuk newbie yang baru bermula dalam pemasaran Internet.

Bercerita sedikit latar belakang beliau yang merupakan Pemasar Internet
sepenuh masa di mana dahulu beliau bekerja sebagai penjawat awam.
Banyak produk keluaran beliau "BOOM" dan berjaya meraih pendapatan
sebanyak 6 angka setahun. Ini adalah salah satu daripadanya dan ia
juga bakal "meletop". Beliau juga adalah seorang Pakar Ebook Malaysia
dan dah banyak kursus Ebook yang telah dijayakan di dalam dan luar
negara.Jika anda nak kenali dengan lebih dekat mengenai beliau-DI SINI.

Jika anda masih baru dan masih belum mengenali apakah itu program
pemasaran affiliate sila klik link yang akan saya berikan di bawah nanti.
Secara pengenalan penerangan bervideo tu pun telah membuka minda
anda untuk mengenali apakah itu program pemasaran affiliate.

Komen saya jika anda dah memiliki produk RAHSIA AFFILIATE KERAJAAN
nanti pasti anda akan berkata "Ooooooo.....begini caranya JaMaL
lakukan pemasaran affiliate ". Untuk pengetahuan anda saudara JaMaL
sering mengungguli carta Top 5 dalam kebanyakan program pemasaran
affiliate tempatan. Saya yang lihat sendiri untuk setiap program affiliate
yang saya ceburi pasti namanya berada pada nombor 1.

Kalau nak tau apakah rahsia affiliate kerajaan saya sarankan anda
membelinya.





Antara MODUL-MODUL pembongkaran :-

#1 Rahsia Asas Affiliate Kerajaan
- Menerangkan daripada A~Z persoalan mengenai Pemasaran Affiliate.
#2 Rahsia Teknik Affiliate Kerajaan 1 - Pemasaran FORUM
#3 Rahsia Teknik Affiliate Kerajaan 2 - Pemasaran E-MAIL
#4 Rahsia Teknik Affiliate Kerajaan 3 - Pemasaran FACEBOOK
#5 Rahsia Teknik Affiliate Kerajaan 4 - Pemasaran BLOG

Anda akan dapat BONUS hebat yang esklusif dan sukar untuk diperolehi
kecuali anda perlu bayar pada harga yang mahal.

#1 Interview Esklusif - Rahsia 20 Affiliate Terhebat
-Kalau anda nak dapat personal coaching daripada mereka anda perlu
bayar harganya untuk setiap orang.Tetapi anda akan dapat secara
PERCUMA.Semua dilakukan sendiri oleh saudara JaMaL.
#2 Buat Duit Dengan YouTube - Zamri Nanyan
-Siapa yang tak kenal dengan Zamri Nanyan.Seorang IM yang
succesfull dan sebaris dengan IM seperti Irfan Khairi. Nak kenal Zamri
Nanyan - KLIK SINI.


Saya beri jaminan anda akan berpuas hati dengan produk R.A.K ini
dan jangan khuatir kerana saudara JaMaL ada memberi jaminan 100%
pulangan wang dikembalikan selama setahun. Lihat betapa yakin
saudara JaMaL dengan produk beliau ini.


INFO LANJUT - http://rebizinfo.com/affiliatekerajaan


Sekian dulu perkongsian saya kali ini.Terima kasih.



Daripada;
Azeri bin Abdul Wahab
Website : http://rebiz2u.ws
Nak kenal saya di FB - KLIK SINI


  Forum: Ruangan Urusniaga & Pengiklanan · Post Preview: #20394 · Replies: 0 · Views: 922

aawim
Posted on: Dec 30 2010, 11:11 PM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 14
Sertai: 27-November 10
No. Ahli: 2,169


Seorang ayah dan anak dari golongan suku kanibal, sedang berburu
untuk mendapatkan daging manusia. Buruan mereka kali ini untuk
santapan malam. Tidak lama kemudian muncul seorang lelaki tua yang
kurus.

Lalu si anak pun berkata," Tengok Pak!! Adak mangsa!" "Jangan!" kata
ayahnya, "lihat saja tubuhnya, tak adak isi, tentu tak cukup untuk
kitak. Lagikpun tentu adak penyakit." Tidak lama selepas itu, muncullah
pula seorang lelaki gemuk. Maka dengan girang, si anak pun berkata,
" Wah, itu rezekik kitak Pak, tahan untuk duak hari !" "Jangan!" kata
ayahnya, " kitak boleh mati kenak serangan sakit jantung kalau makan
daging diak yang banyak lemak. Tunggu saja yang lain ." Sekian lama
menunggu hari pun dah hampir senja, tiba-tiba muncul seorang gadis
yang sangat cantik dan seksi giler kat tempat mereka menunggu
mangsa.

Maka sekali lagi si anak berkata dengan girang, "Uiih!!! Pak yang kalik ini
bagus Pak, tentu isik diak lazat. Ayuk kitak makan, lapar nih.."
" Jangan!" sekali lagi ayahnya berkata, "Kitak tak akan makan
perempuan inik." "Kenapa Pak?" tanya si anak. Lalu ayahnya pun
menjawab, " Sebab kitak akan bawak diak balik rumah dalam keadaan
hidup...., untuk santap malam inik, kitak makan saja ibu mu...."


  Forum: Cakap Lawak & Jenaka · Post Preview: #20393 · Replies: 0 · Views: 1,775

aawim
Posted on: Dec 14 2010, 04:23 PM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 14
Sertai: 27-November 10
No. Ahli: 2,169


Pada suatu pagi, Cik Tina ingin menghantar anaknya, Farid ke sekolah
dengan menggunaka kereta barunya. Semasa hendak mengundurkan
keretanya itu Cik Tina pun berpesan kepada anaknya :

Cik Tina : Farid, tolong tengok-tengokkan belakang kereta. Kalau
langgar pokok beritahu ibu.

Farid: Baiklah , ibu!

Cik Tina: Kena tak ? Kena tak?

Farid: Belum, belum. Undurlah lagi ibu.

Cik Tina: Kena tak ? Kena tak?

Farid: Undur lagi, lagi, lagi .

Tiba-tiba terdengar bunyi yang kuat , bang !!

Farid: Okay ibu, dah kena pun pokok !

Cik Tina: Alamak ! Macam mana boleh terlanggar pokok? Habis kereta
aku !

Farid: Kata ibu bila kena pokok beritahu, dah kena pokoklah itu !


-------------------------------------SEKIAN-----------------------------------

Pesanan : " CAKAP BIOR TEGHANGGGG "
  Forum: Cakap Lawak & Jenaka · Post Preview: #20361 · Replies: 1 · Views: 2,139

aawim
Posted on: Nov 27 2010, 11:36 AM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 14
Sertai: 27-November 10
No. Ahli: 2,169


Salam hormat;


Jika anda baru dalam perniagaan internet mungkin ini akan membantu

anda. Saya tak janjikan apa-apa sebab saya juga bermula dari ZERO.

Untuk pengetahuan anda ada 4 langkah untuk menceburi bidang perniagaan

internet.

1) Merangcang perniagaan
- Produk ataupun Perkhidmatan ( Anda juga boleh lakukan kedua-duanya sekali )

- Produk terbahagi 2 --> [1] Fizikal. Cth :Penapis Air, Brg kosmetik dll [2] Digital. Cth: Ebook, Software, E-zine dll

2) Memiliki laman web sendiri.
- Terbahagi 2 --> [1] Percuma. Cth: Blogspot, Wordpress dll [2] Berbayar. Cth: .com, .net, .biz, .ws dll

Cadangan : Kebanyakan pakar IM mengesyorkan agar memiliki domain name sendiri sebagai cth www.namanada.com

Sebab : Pelanggan lebih yakin dan juga kelebihan dari segi Search Engine. ( Filter dari segi domain berbayar atau percuma )

3) Cara menerima bayaran
- Supaya memudahkan bakal pelanggan membuat pembayaran jika mereka berminat

untuk membeli. Langkah perlu dalam perniagaan internet. Urusan DUIT tuu...

4) Promosi
- Langkah terpenting dalam perniagaan internet kerana ia mempunyai kepentingan

sebanyak 80% langkah perniagaan internet. Pelajari di laman web yang disediakan di bawah ini

bagaimana melakukan pemasaran cara betul. Pelbagai cara sebenarnya.


Oklah..tak perlu info panjang-panjang jadi cukuplah perkongsian untuk anda memulakan

perniagaan internet pertama anda. Sedikit sebanyak membuka minda anda sebelum

memulakan perniagaan internet anda.


Nak belajar perniagaan internet serta mendapat informasi, software, artikel mengenai internet

dan pembangunan web secara berterusan dan percuma. Sila klik link di bawah ini.


[+] http://rebiz2u.ws



Nak kenal siapa saya di FB --> http://facebook.com/rie.biz
Nak Ebook PERCUMA mengenai FB --> Crazy Facebook Cash
  Forum: Ruangan Urusniaga & Pengiklanan · Post Preview: #20335 · Replies: 0 · Views: 553

aawim
Posted on: Nov 27 2010, 10:54 AM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 14
Sertai: 27-November 10
No. Ahli: 2,169


Betul tu....

Jauhi zina....Sesungguhnya zina merosakkan keturunan.
  Forum: Cakap Lawak & Jenaka · Post Preview: #20334 · Replies: 4 · Views: 3,526


New Posts  Susulan baru
No New Posts  Tiada susulan baru
Hot topic  Topik panas (Baru)
No new  Topik panas (Tiada baru)
Poll  Undian (Baru)
No new votes  Undian (Tiada Baru)
Closed  Topik dikunci
Moved  Topik dipindah
 

Versi Ringkas Masa sekarang: 17th October 2018 - 05:52 AM