IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
D0T. buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
D0T.
Administrator
Umur tidak diketahui
Lelaki
Cyberjaya
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Komuniti sensasi masa kini
Statistik
Sertai: 18-May 08
Profil Dilihat: 2,287*
Kemunculan Terakhir: 15th February 2018 - 12:09 AM
119 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

D0T.

Admin

**


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
16 Sep 2009


Lapar puasa terketar-ketar
Bila berbuka lega rasanya
Kad raya tak sempat nak hantar
Kiriman MMS pun dah kira grand lah ye..!

Anak Dolah makan lepat
Makan lepat sambil melompat
Nak hantar kad raya dah tak sempat
Pakai MMS pun kira ok what?

Lemah lembut tuan puteri
Berkain cindai cantik dipandang
Meriah menyambut Aidilfitri
Sahabat handai datang bertandang

Udara dingin hening pagi
Tabuh bising mulakan hari
Aidilfitri menjelma lagi
Masing-masing pakai berseri

Tanpa mengira miskin kaya
Pangkat kedudukan hamba shaya
Sama-sama menyambut raya
Maaf-maafan dihari bahagia

Aidilfitri hari kemenangan
Kejayaan menempuh halangan
Mengenali erti kesenangan
Bagi mereka yang kekurangan

Aidilfitri hari kemaafan
Menghapus kesalahan sesama insan
Memupuk perpaduan sesama ehsan
Mengikat tali keakrapan

Cincin disarung hati berdebar
Jarinan lembut wajah terhias
Ramadan disambut penuh sabar
Aidilfitri disambut dengan meriah

Saidina Affan menyusun kata
Tutur peri yang aulia
Maaf-bermaafan sesama kita
Di Aidilfitri yang mulia

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin biggrin.gif
28 Jul 2009
3 May 2009
Salam,

Sebagai permulaan, dalam ruangan Cakap Kedai Kopi saya perkenalkan contest pertama iaitu Peraduan Teka Gambar untuk semua
warga CAKAP.Net, syarat-syaratnya senang saja seperti berikut.

  • Peraduan berlangsung selama 2 minggu daripada 04.05.2009 sehingga 17.05.2009
  • Mestilah mempunyai pangkat sekurang-kurangnya berstatus Bukan Eksekutif ke atas.
  • Setiap orang hanya boleh beri 3 kali jawapan sahaja dan satu jawapan betul yang terawal dikira sebagai pemenang.
  • Keputusan dan nama pemenang akan diumumkan pada 17.05.2009 tepat pukul 12.00 tengah malam.
  • Hanya ada seorang pemenang, dan akan menerima satu hadiah misteri yang akan dicourier terus ke alamat anda menggunakan POS Express.


QUOTE
QUESTION: Apakah objek sebenar yang telah di ZOOM kan ini >> ?


Mari kita berteka teki,
terima kasih daun keladi..
Pelawat terakhir


4 Apr 2015 - 6:26


22 Mar 2012 - 2:18
DWS


23 Oct 2011 - 1:10


6 Apr 2010 - 15:16


23 Sep 2009 - 13:51

Komen
♦محمد أفيق♦
selamat hari raya cik admin..tahun ni buat qurban ke
7 Dec 2008 - 14:43
munger
cam bes la jd en admin nih..peace..huhuhu
18 Nov 2008 - 13:20

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 20th September 2018 - 07:25 PM