IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
aawim buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
aawim
Bukan Eksekutif
Umur tidak diketahui
Lelaki
Lokasi tidak diketahui
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 27-November 10
Profil Dilihat: 5,876*
Kemunculan Terakhir: 4th February 2013 - 07:31 AM
Masa: Oct 17 2018, 05:21 AM
14 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN azeri78
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

aawim

Member Rasmi

*


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
3 Feb 2013
Salam hormat;

Terima kasih kerana sudi membaca thread ini. Saya ingin berkongsi satu peluang
menjana pendapatan sampingan dengan handphone anda. Anda tidak disyaratkan
untuk tahu ilmu tentang komputer, asalkan anda tahu sms dah kira ok sangattt.

Baiklah...saya ingin memperkenalkan kepada anda satu peluang bagi pandangan
saya agak unik serta boleh beri anda pulangan berterusan selagi anda masih
suka memiliki handphone. Peluang yang saya maksudkan adalah program Tunetalk
bersama Toneexcel.

Jika anda diberi pilihan di antara guna handphone tak dapat duit dengan guna
handphone dapat duit yang mana satukah pilihan anda ?

Cuba luangkan 6 minit 40 saat untuk video pengenalan tentang peluang unik yang
saya maksudkan ini.

Sila tonton sekarang yer !

https://www.youtube.com/watch?v=hcqxhxHEaIc

ataupun anda layari terus laman web ini www.tunetalk2u.biz
9 Jul 2011
Salam hormat tuan-tuan dan puan-puan;


Tak mustahil jika anda bercita-cita untuk menjana
pendapatan USD melalui Clickbank. Ramai IMers
menjana income lumayan dari Clickbank. Bayangkan
USD convert to RM. Kalau dicongak +/- 3 kali ganda
daripada duit RM berapakah hasilnya.

Bila dah dapat tu lepaslah duit belanja dapur, bil-bil,
tanpa menggangu duit gaji.

Ada juga dikalangan newbie telah berputus asa
dengan Clickbank. Pelbagai cara mempromosi telah
dilakukan tetapi sukar mendapat jualan.

Saya ada kongsikan sedikit info mengenai Clickbank
pada link video di bawah ni. Sila saksikan dahulu.

http://www.youtube.com/watch?v=OL03ikAsjek


=============================
LAPORAN JANA WANG CLICKBANK 2011
=============================

Rakan saya saudara Azian bin Usman a.k.a Zyan
merupakan seorang IM muda yang sangat aktif
dengan Clickbank. Telah mula menjana income
Clickbank sejak berumur 19 tahun.

Boleh dianggap pakar walaupun usianya
masih muda. Beliau banyak belajar daripada
kesilapan hasil daripada TRY & ERROR.

Beliau telah menjana pendapatan lumayan melalui
Clickbank dan hasil daripada pengalaman lebih 2 tahun,
beliau berbesar hati ingin berkongsi Laporan KHAS
kepada mereka yang berminat menjana income USD.

Teknik yang disyorkan sepatutnya menjadi rahsia
beliau TETAPI atas dasar tak mau MAKAN SORANG,
beliau sudi berkongsi rahsianya di atas permintaan
orang ramai.


http://rebizinfo.com/recommends/laporan-clickbank



Mahukah anda ...... ?


1) Merubah corak menjana pendapatan sampingan
secara online.
2) Menjana income USD melalui Clickbank.
3) Melangsaikan hutang anda dengan cepat.
4) Mempelajari teknik berkesan mempromosi produk2
Clickbank.

Apa yang diceritakan dalam laporan itu nanti ?

Laporan itu akan menceritakan pengenalan CLICKBANK.
Kemudian berkongsi teknik bagaimana cara menjana wang
dengan CLICKBANK secara jelas dan terang. Pssttt....
inilah rahsia sebenar saudara Zyan.

Ada satu topik yang menarik perhatian saya iaitu
"Perancangan 30 Hari (4 minggu)". Inilah langkah
perancangan yang perlu diikuti jika ingin menjana
income USD di CLICKBANK. Pasti mengujakan !!


http://rebizinfo.com/recommends/laporan-clickbank


Peringatan !!

Laporan ini diberikan secara PERCUMA kepada anda
dan anda TAK PERLU membayar walau satu sen pun
untuknya.

Jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk memiliki
laporan ini sementara ia masih sah. Saya tak mau anda
menyesal apabila anda KLIK link di bawah ini... ia telah
TIDAK wujud.

http://rebizinfo.com/recommends/laporan-clickbank


Baiklah....sekian sahaja perkongsian saya.Semoga
anda berjaya menjana pendapatan USD melalui CLICKBANK
kelak.


Sekian. Terima kasih.




Salam kejayaan;
Azeri bin Abdul Wahab
Facebook : http://facebook.com/rie.biz

P.S : Cara memilih produk yang mempunyai permintaan
tinggi pun diajar serta teknik mencari kata kunci yang
berkualiti dalam laporan itu nanti.
15 Apr 2011
Salam hormat kepada anda;

Ramai mereka yang serius tentang jana RM secara online
pernah cuba Program Affiliate sebagai pendapatan sampingan
mereka.

Jika anda pernah dengar Jana RM Tanpa Produk, jawapannya
adalah program pemasaran affiliate.

Saya ada terangkan serba sedikit dalam blog saya mengenai
program pemasaran affiliate di pautan di bawah ini.

Sila singgah sekejap untuk baca jika anda tidak didedahkan
mengenai sebelum ini.

[+] http://azeriim.blogspot.com/2011/02/progra...liate-satu.html


=======================================================
Pakej Video Casestudy Affiliate 4 Angka Daripada Top Affiliate Malaysia.
=======================================================

Dapatkan Pakej Video Casestudy 4 Angka daripada saudara Rahman
Basri.

Jika anda masih GAGAL menjana RM walaupun RM1 melalui program
affiliate, saya amat syorkan kepada anda untuk memiliki produk ini.

[+] http://rebiz2u.ws/videocasestudyaffiliate-RB/

Anda baca dulu apakah faedah yang anda dapat jika anda membeli
sekarang kerana harganya memang cukup berbaloi-baloi.

Ada 4 VIDEO yang dibongkarkan hasil daripada kejayaan peribadi
sebanyak RM6232.50 dalam masa 8 hari promosi hanya SATU produk
affiliate tempatan sahaja.

Ia divideokan hasil daripada Casestudy daripada Rahman Basri sendiri.

[+] http://rebiz2u.ws/videocasestudyaffiliate-RB/


Antara video Casestudy yg bakal anda perolehi adalah seperti berikut :-


Video #1 Bagaimana melakukan persediaan untuk promosi killer.






Video #2 Promosi semasa pelancaran






Video #3 Follow up dengan idea spontan






Video #4 Tips lanjutan untuk menjadi Top Affiliate






Saya yakin pelaburan anda amat berbaloi dan saya doakan semoga anda
berjaya menjana pendapatan melalui program affiliate kelak.

Sila KLIK pautan di bawah untuk penerangan secara lanjut.

[+] http://rebiz2u.ws/videocasestudyaffiliate-RB/


Terima kasih kerana meluangkan masa membaca thread saya.



Daripada;
Azeri bin Abdul Wahab
http://rebiz2u.ws
FB : http://facebook.com/rie.biz
15 Mar 2011
Salam hormat kepada anda;

Menjual secara ONLINE memerlukan kreativiti yang tinggi dan
memerlukan rujukan dari mereka yang berpengalaman luas dalam
penjualan produk secara online.

Siapa yang tidak kenal dengan Raja Lelong Malaysia iaitu
En Eruwan Gerry Norsen. Jika anda biasa menjual produk di
Lelong.com.my dan eBay pasti anda tahu kedua-dua portal
laman web itu menyediakan satu platform melakukan jualan
produk.

Beliau merupakan Pakar Lelongan #1 di Malaysia serta
dilantik sebagai salah seorang dari bilangan kecil
"Education Specialist trained by eBay" di Malaysia.

Anda boleh menonton rakaman temubual di rancangan Selamat
Pagi Malaysia dalam slot Resensi pada video di bawah ini.

http://www.youtube.com/watch?v=OeEItv3Ihpg

Psttt...saya sebenarnya telah pun mendapatkan buku
RAHSIA RAJA LELONG tu. Memang menarik idea dan secara
teknik ia membantu bagaimana melakukan jualan produk di
Lelong.com.my. Saya berpuas hati dengan hasil tulisannya.

Berbalik kepada tajuk thread saya Kuasa Lelongan memang
MANTAP jika....

Anda mendapatkan Ebook Kuasa Lelongan dengan Hak Penjualan
Semula berharga RM30 secara PERCUMA. Ebook ini adalah
pemberian daripada beliau kepada anda jika anda mendaftar
pada link http://goo.gl/kldmS


Bukan itu sahaja yang anda perolehi jika anda berjaya daftar.
Malah anda akan dapat produk dan newsletter terus daripada
Pakar Lelongan ini.

Antara produk khas lain yang bakal anda perolehi seperti
di bawah :

1) Laporan khas "Rahsia Kejayaan Dato' Dr. Hj Fadzilah
Kamsah
" (bernilai RM67)

2) Newsletter 5-Bahagian "Panduan Menjual di Lelong.com.my"
(bernilai RM37) yang menunjukkan bagaimana untuk menjual
produk pertama anda di Lelong.com.my dalam tempoh 48 jam
dari sekarang!

3) Pakej eBook eBay yang mengandungi 30+ ebook mengenai eBay
(bernilai RM197)!

4) Koleksi Newsletter RahsiaRajaLelong.com (bernilai RM390)

5) Newsletter Bulanan RahsiaRajaLelong.com (bernilai RM97)
yang mengandungi strategi-strategi terkini untuk MEMAKSIMAKAN
keuntungan anda di Lelong.com.my dan eBay!

Jika anda ingin menjadi pakar lelongan, saya syorkan anda
belajarlah daripada Eruwan Gerry Norsen - Pakar Lelongan Online.

Syarat mudah dikenakan. Anda cuma perlu daftar pada pautan
di bawah ini sahaja. Mudahkan ! Sila KLIK...

[+] http://goo.gl/kldmS


Semoga anda berjaya dan membuahkan hasil kelak.


Daripada;
========================
Azeri bin Abdul Wahab
http://rebiz2u.ws
http://azeriim.blogspot.com
Email : rebiz@peoplestring.com
========================

31 Dec 2010
Salam hormat kepada anda;

Saya memperkenalkan diri saya bernama Azeri bin Abdul Wahab merupa
kan seorang pemasar internet separuh masa.Berkecimpung dalam bidang
pemasaran Internet selama setahun.

Apa yang nak saya kongsikan di sini adalah salah satu produk RAK
(Rahsia Affiliate Kerajaan) hasil ciptaan saudara JaMaL Jamaludin atau
dikenali dipersada dunia IM sebagai JaMaL. Saya telah membeli produk
beliau ini dan saya lihat isi kandungannya sangat padat dan mudah
untuk newbie yang baru bermula dalam pemasaran Internet.

Bercerita sedikit latar belakang beliau yang merupakan Pemasar Internet
sepenuh masa di mana dahulu beliau bekerja sebagai penjawat awam.
Banyak produk keluaran beliau "BOOM" dan berjaya meraih pendapatan
sebanyak 6 angka setahun. Ini adalah salah satu daripadanya dan ia
juga bakal "meletop". Beliau juga adalah seorang Pakar Ebook Malaysia
dan dah banyak kursus Ebook yang telah dijayakan di dalam dan luar
negara.Jika anda nak kenali dengan lebih dekat mengenai beliau-DI SINI.

Jika anda masih baru dan masih belum mengenali apakah itu program
pemasaran affiliate sila klik link yang akan saya berikan di bawah nanti.
Secara pengenalan penerangan bervideo tu pun telah membuka minda
anda untuk mengenali apakah itu program pemasaran affiliate.

Komen saya jika anda dah memiliki produk RAHSIA AFFILIATE KERAJAAN
nanti pasti anda akan berkata "Ooooooo.....begini caranya JaMaL
lakukan pemasaran affiliate ". Untuk pengetahuan anda saudara JaMaL
sering mengungguli carta Top 5 dalam kebanyakan program pemasaran
affiliate tempatan. Saya yang lihat sendiri untuk setiap program affiliate
yang saya ceburi pasti namanya berada pada nombor 1.

Kalau nak tau apakah rahsia affiliate kerajaan saya sarankan anda
membelinya.





Antara MODUL-MODUL pembongkaran :-

#1 Rahsia Asas Affiliate Kerajaan
- Menerangkan daripada A~Z persoalan mengenai Pemasaran Affiliate.
#2 Rahsia Teknik Affiliate Kerajaan 1 - Pemasaran FORUM
#3 Rahsia Teknik Affiliate Kerajaan 2 - Pemasaran E-MAIL
#4 Rahsia Teknik Affiliate Kerajaan 3 - Pemasaran FACEBOOK
#5 Rahsia Teknik Affiliate Kerajaan 4 - Pemasaran BLOG

Anda akan dapat BONUS hebat yang esklusif dan sukar untuk diperolehi
kecuali anda perlu bayar pada harga yang mahal.

#1 Interview Esklusif - Rahsia 20 Affiliate Terhebat
-Kalau anda nak dapat personal coaching daripada mereka anda perlu
bayar harganya untuk setiap orang.Tetapi anda akan dapat secara
PERCUMA.Semua dilakukan sendiri oleh saudara JaMaL.
#2 Buat Duit Dengan YouTube - Zamri Nanyan
-Siapa yang tak kenal dengan Zamri Nanyan.Seorang IM yang
succesfull dan sebaris dengan IM seperti Irfan Khairi. Nak kenal Zamri
Nanyan - KLIK SINI.


Saya beri jaminan anda akan berpuas hati dengan produk R.A.K ini
dan jangan khuatir kerana saudara JaMaL ada memberi jaminan 100%
pulangan wang dikembalikan selama setahun. Lihat betapa yakin
saudara JaMaL dengan produk beliau ini.


INFO LANJUT - http://rebizinfo.com/affiliatekerajaan


Sekian dulu perkongsian saya kali ini.Terima kasih.



Daripada;
Azeri bin Abdul Wahab
Website : http://rebiz2u.ws
Nak kenal saya di FB - KLIK SINI


Pelawat terakhir
aawim tiada pelawat untuk dipaparkan.

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk aawim.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 17th October 2018 - 05:21 AM