IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Reply to this topicStart new topic
> Herbalife
umisofia
kiriman Apr 20 2009, 12:45 PM
Kiriman #1


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 0
Sertai: 19-April 09
No. Ahli: 949




rclxm9.gif

Berita baik bagi anda yang ingin menurunkan berat badan, menaikkan berat badan, mengekalkan berat badan dan yang ingin menjaga kesihatan tubuh badan anda. Herbalife terbukti berkesan, kini anda tidak perlu berdiet lapar untuk menurunkan berat badan. Malah anda boleh menurunkan berat badan anda dengan cara yang sihat.

Bagi yang ingin menurunkan berat badan sehingga ke tahap berat badan ideal - cuma ambil shake pagi dan malam + teh (untuk membuang toksin dalam badan). Tetapi anda tidak perlu bimbang kerana tidak ada kesan sampingan dan ianya terbukti halal kerana herbalife adalah nutrisi tambahan kerana asasnya adalah soya dan tumbuh-tumbuhan dan ianya sesuai untuk semua peringkat umur dan termasuk mereka yang mempunyai astma, resdung, kencing manis, darah tinggi dan sebagainya. Cuma anda akan kerap ke bilik air untuk membuang air kecil semasa mula-mula mengambil teh dan itu adalah normal.


Penurunan berat badan

Pagi
shake - ambil dua sudu F1 + dan satu sudu F3

Tengahari
makan tengahari seperti biasa - hidangan lengkap (nasi ...)

malam
shake - ambil dua sudu F1 + dan satu sudu F3
makan la buah-buah

begitulah sehingga anda turun ke berat badan yang ideal dengan ketinggian anda
selepas itu jangan bimbang berat badan anda akan naik kembali kerana

mega_shok.gif

untuk pengekalan berat badan anda hanya perlu mengambil

pagi
shake - ambil dua sudu F1 + dan satu sudu F3
dan juga teh bila-bila masa anda suka

dan untuk mereka yang ingin menambahkan berat badan

pagi
shake - ambil dua sudu F1 + dan satu sudu F3

tengahari
shake + makan tengahari

malam
shake + makan malam


jika berminat hubungi saya di ym - umisofia79@yahoo.com





Go to the top of the page
 
+Quote Post
rizputra7
kiriman Apr 20 2009, 01:03 PM
Kiriman #2


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 316
Sertai: 22-September 08
Daripada: PERAK
No. Ahli: 80



tak gambar ker????apa kandungan herba dlm produk Herbalife ??berapa harga??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
B@zSh™
kiriman Apr 20 2009, 01:14 PM
Kiriman #3


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,830
Sertai: 19-September 08
Daripada: New Castle
No. Ahli: 54



Berapa harga untuk satu pakej untuk sebulan?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
biey_ila
kiriman Apr 20 2009, 01:22 PM
Kiriman #4


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 123
Sertai: 11-November 08
Daripada: putrajaya
No. Ahli: 209



QUOTE (B@zSh™ @ Apr 20 2009, 01:14 PM) *
Berapa harga untuk satu pakej untuk sebulan?



eemm... sy dh mkn dh b4 niee.... tp kn stoplaa.... mkn dh byk.. tp still mcm tu je.. dh slu g event herbalife... seme dh cuba dah... mb x sesuai ngn sy kot... rolleye0012.gif


--------------------
biey
~~~anda mampu mengubahnya~~
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bizonedrop
kiriman Apr 20 2009, 01:46 PM
Kiriman #5


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 439
Sertai: 8-April 09
Daripada: Taman Equine/keramat/pchong
No. Ahli: 855



QUOTE (biey_ila @ Apr 20 2009, 01:22 PM) *
eemm... sy dh mkn dh b4 niee.... tp kn stoplaa.... mkn dh byk.. tp still mcm tu je.. dh slu g event herbalife... seme dh cuba dah... mb x sesuai ngn sy kot... rolleye0012.gif


tak rugi mencuba...amacam susu alpha lipid tu..memang berkesankan?
herba ni pun ok gak..tenguk keserasian... hface.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
umisofia
kiriman Apr 20 2009, 02:37 PM
Kiriman #6


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 0
Sertai: 19-April 09
No. Ahli: 949



QUOTE (bizonedrop @ Apr 20 2009, 01:46 PM) *
tak rugi mencuba...amacam susu alpha lipid tu..memang berkesankan?
herba ni pun ok gak..tenguk keserasian... hface.gif



nanti saya letak gambar herbalife dan harganya sekali.. tetapi jangan bimbang anda tidak semestinya beli satu set.. cuma kalau yang nak turunkan berat badan diwajibkan ambil f1 dan teh. keterangan mengenai produk pula saya akan berikan nanti...


biey_ila betuii ke tiada perubahan ker cara makan tidak kena... saya pun ada gi seminar tapi ada yang berat badan 95 kg dah turun sekarang maintain lagi... betuiii ker.... tak caya .... sebab kakak yang perkenalkan saya pada herbalife pun dulu berisi juga, sekarang ni kecil jer.. maintain juga... kalau tak caya bleh jumpa kakak tu tengok gambar dia sebelum dan selepas... biey_ila kat mana....

testimoni saya sendiri

saya adalah masalah resdung, jerawat batu yang besar-besar lepas sebulan saya makan herbalife jerawat batu tidak lagi keluar yang tinggal parut-parut ... so, selamat tinggal jerawat.... selama ini saya dah try macam-macam jenis ubat.. tapi herbalife berkesan kerana dia bukan ubat .. tetapi nutrisi yang diperlukan di dalam badan kita...

sekarang pun rasa lebih bertenaga berat badan pun maintain...

camner tak nak cuba ke.. rugi kalau tak cuba tau... harga... kita boleh runding... kalau jadi ahli lagi best... cuma RM 98 setahun..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
umisofia
kiriman Apr 20 2009, 04:52 PM
Kiriman #7


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 0
Sertai: 19-April 09
No. Ahli: 949



QUOTE (umisofia @ Apr 20 2009, 02:37 PM) *
- putrajaya dan nilai dan kawasan sewaktu dengannya analisa berat badan anda percuma sahaja rclxm9.gif

nanti saya letak gambar herbalife dan harganya sekali.. tetapi jangan bimbang anda tidak semestinya beli satu set.. cuma kalau yang nak turunkan berat badan diwajibkan ambil f1 dan teh. keterangan mengenai produk pula saya akan berikan nanti...


biey_ila betuii ke tiada perubahan ker cara makan tidak kena... saya pun ada gi seminar tapi ada yang berat badan 95 kg dah turun sekarang maintain lagi... betuiii ker.... tak caya .... sebab kakak yang perkenalkan saya pada herbalife pun dulu berisi juga, sekarang ni kecil jer.. maintain juga... kalau tak caya bleh jumpa kakak tu tengok gambar dia sebelum dan selepas... biey_ila kat mana....

testimoni saya sendiri

saya adalah masalah resdung, jerawat batu yang besar-besar lepas sebulan saya makan herbalife jerawat batu tidak lagi keluar yang tinggal parut-parut ... so, selamat tinggal jerawat.... selama ini saya dah try macam-macam jenis ubat.. tapi herbalife berkesan kerana dia bukan ubat .. tetapi nutrisi yang diperlukan di dalam badan kita...

sekarang pun rasa lebih bertenaga berat badan pun maintain...

camner tak nak cuba ke.. rugi kalau tak cuba tau... harga... kita boleh runding... kalau jadi ahli lagi best... cuma RM 98 setahun..

Go to the top of the page
 
+Quote Post
biey_ila
kiriman Apr 30 2009, 12:16 PM
Kiriman #8


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 123
Sertai: 11-November 08
Daripada: putrajaya
No. Ahli: 209



QUOTE (bizonedrop @ Apr 20 2009, 01:46 PM) *
tak rugi mencuba...amacam susu alpha lipid tu..memang berkesankan?
herba ni pun ok gak..tenguk keserasian... hface.gif



alpha lipid mmg ok.. kalo tuk org2 tua.. sakit2 lutuut tu.. mmg elok sgt2...
kat opis sy ni ramai yg amik ngn sy.... tuk mak die org...
die ckp bagusss... mak die mkn OK...


--------------------
biey
~~~anda mampu mengubahnya~~
Go to the top of the page
 
+Quote Post
B@zSh™
kiriman May 18 2009, 11:57 AM
Kiriman #9


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,830
Sertai: 19-September 08
Daripada: New Castle
No. Ahli: 54



Aku pun minum Alpha Lipid
Nak jaga kesihatan tongue.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 18th October 2019 - 04:57 PM