IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Reply to this topicStart new topic
> S7 edge lawan Iphone? hahaha..
Kathy K
kiriman Apr 4 2016, 05:29 PM
Kiriman #1


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 39
Sertai: 7-June 14
No. Ahli: 2,511



Ramai org minat iphone, ramai jugak minat samsung!! masing˛ ade peminat masing˛.. tp kwn˛ aku ramai nk beli S7edge ni, diorng cakap murah betul ke? yang aku tahu phone baru keluar comfirm mahal biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tukang kebun
kiriman Apr 4 2016, 05:31 PM
Kiriman #2


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 30
Sertai: 19-March 15
No. Ahli: 2,549



QUOTE (Kathy K @ Apr 4 2016, 05:29 PM) *
Ramai org minat iphone, ramai jugak minat samsung!! masing˛ ade peminat masing˛.. tp kwn˛ aku ramai nk beli S7edge ni, diorng cakap murah betul ke? yang aku tahu phone baru keluar comfirm mahal biggrin.gif


murah memang murah S7 edge ni, tempoh hari sedare aku beli kat roadshow dapat free gift lagi, best gila aku pinjam phone dia tongue.gif ahahhaha!!!


--------------------
nak cari kayu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kathy K
kiriman Apr 5 2016, 11:18 AM
Kiriman #3


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 39
Sertai: 7-June 14
No. Ahli: 2,511



QUOTE (tukang kebun @ Apr 4 2016, 05:31 PM) *
murah memang murah S7 edge ni, tempoh hari sedare aku beli kat roadshow dapat free gift lagi, best gila aku pinjam phone dia tongue.gif ahahhaha!!!


ape free gift yang dia dpat? hadia percuma biase-2 je ke? kwn aku tak ckp plak ade free gift ni.. hahahhaa, kedekut lah dorng ni.. hahaha
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tukang kebun
kiriman Apr 5 2016, 11:20 AM
Kiriman #4


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 30
Sertai: 19-March 15
No. Ahli: 2,549



QUOTE (Kathy K @ Apr 5 2016, 11:18 AM) *
ape free gift yang dia dpat? hadia percuma biase-2 je ke? kwn aku tak ckp plak ade free gift ni.. hahahhaa, kedekut lah dorng ni.. hahaha


ahhhaa!! cousin aku dpt Samsung Gear VR , rclxm9.gif terbaik gila bende ni tongue.gif and dia dpat rebate gak RM 150 haritu, murah dari harga S7 yang asal lah kirenya.. klau tak kan harga S7 ni lebih 3 ribu..


--------------------
nak cari kayu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kathy K
kiriman Apr 5 2016, 11:22 AM
Kiriman #5


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 39
Sertai: 7-June 14
No. Ahli: 2,511



QUOTE (tukang kebun @ Apr 5 2016, 11:20 AM) *
ahhhaa!! cousin aku dpt Samsung Gear VR , rclxm9.gif terbaik gila bende ni tongue.gif and dia dpat rebate gak RM 150 haritu, murah dari harga S7 yang asal lah kirenya.. klau tak kan harga S7 ni lebih 3 ribu..


dia beli kat mane dpat bende tuh , errrrrrrrrr... smsung gear VR tuh gempak wei, hahaha.. beli time roadshow tuh ke? siap ade gift mcm tuh sekali..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tukang kebun
kiriman Apr 5 2016, 11:25 AM
Kiriman #6


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 30
Sertai: 19-March 15
No. Ahli: 2,549



QUOTE (Kathy K @ Apr 5 2016, 11:22 AM) *
dia beli kat mane dpat bende tuh , errrrrrrrrr... smsung gear VR tuh gempak wei, hahaha.. beli time roadshow tuh ke? siap ade gift mcm tuh sekali..


beli under celcom , 2000 pembeli bertuah dpat Samsung gear VR tuh, kire sape yang beli awal la, and rebate tuh dia dpat sbb dia sign up First Gold plan, klau plan lain tak dpt !! harga dia dpat memang berbaloi dr pelan lain aku rase, RM 2 ribu lebih mcm tuh.


--------------------
nak cari kayu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ironfist
kiriman Apr 6 2016, 10:50 AM
Kiriman #7


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 31
Sertai: 20-August 14
Daripada: JB
No. Ahli: 2,524



QUOTE (tukang kebun @ Apr 5 2016, 11:25 AM) *
beli under celcom , 2000 pembeli bertuah dpat Samsung gear VR tuh, kire sape yang beli awal la, and rebate tuh dia dpat sbb dia sign up First Gold plan, klau plan lain tak dpt !! harga dia dpat memang berbaloi dr pelan lain aku rase, RM 2 ribu lebih mcm tuh.


mahal tuh 2 ribu lebih aku ade nmpak pelan lain murah jugak lah, x sampai RM 2000 pon , pelan u mobile lebih murah dari celcom lah kan, sbb RM 1,799 je harga phone dia..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
johnweak
kiriman Apr 6 2016, 10:53 AM
Kiriman #8


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 20
Sertai: 4-March 15
No. Ahli: 2,544



QUOTE (ironfist @ Apr 6 2016, 10:50 AM) *
mahal tuh 2 ribu lebih aku ade nmpak pelan lain murah jugak lah, x sampai RM 2000 pon , pelan u mobile lebih murah dari celcom lah kan, sbb RM 1,799 je harga phone dia..


memang ade pelan lagi murah dari pelan celcom, tp tertumpu pada harga phone je, aku dah servey sume telco punya harga seblom aku beli phone ni.. ternyata celcom punya plan lagi murah lepas masok GST sume bende, beze beratus dan ade jugak beze beribu dr telco lain.. bnyak beze tuh, kenyang klau buat mkn tongue.gif


--------------------
john not weak
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kathy K
kiriman Apr 7 2016, 10:30 AM
Kiriman #9


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 39
Sertai: 7-June 14
No. Ahli: 2,511



jadi klau beli ngn pelan boley dapat murah lah ea, hampir sebulan dah kan s7 edge dah keluar, aku ade dengar jugak pasal first gold tuh, bukan dah abes ke dia punya promosi, dengar harituh last bulan march? sbb pelan dia memang bg aku berpatutan... klau nk sign up pon aku rase aku nk sign up pelan dia kot, sbb 10 GB dapat aku bace.. pelan lain sume 7 GB je biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tukang kebun
kiriman Apr 7 2016, 10:36 AM
Kiriman #10


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 30
Sertai: 19-March 15
No. Ahli: 2,549



QUOTE (Kathy K @ Apr 7 2016, 10:30 AM) *
jadi klau beli ngn pelan boley dapat murah lah ea, hampir sebulan dah kan s7 edge dah keluar, aku ade dengar jugak pasal first gold tuh, bukan dah abes ke dia punya promosi, dengar harituh last bulan march? sbb pelan dia memang bg aku berpatutan... klau nk sign up pon aku rase aku nk sign up pelan dia kot, sbb 10 GB dapat aku bace.. pelan lain sume 7 GB je biggrin.gif


sedare aku pakai memang dpt 10 GB siap call aku pon free je, aku pakai telco lain, tp dia call free jugak.. yang tuh best lah aku rase.. tp bab yang pelan first gold tuh masih ade lagi, sbb kat webside celcom masih ade lagi, and org kate pelan tuh tunda lagi sbb ramai yang bgi feed back ok dgn pelan tuh.. klau nk beli under plan memang dpt harga yang kite mampu milik lah biggrin.gif, tp tengok jugak plan tuh punya pengiraan, yang murah aku rase celom lebih berbaloi.


--------------------
nak cari kayu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kathy K
kiriman Apr 11 2016, 09:44 AM
Kiriman #11


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 39
Sertai: 7-June 14
No. Ahli: 2,511



QUOTE (tukang kebun @ Apr 7 2016, 10:36 AM) *
sedare aku pakai memang dpt 10 GB siap call aku pon free je, aku pakai telco lain, tp dia call free jugak.. yang tuh best lah aku rase.. tp bab yang pelan first gold tuh masih ade lagi, sbb kat webside celcom masih ade lagi, and org kate pelan tuh tunda lagi sbb ramai yang bgi feed back ok dgn pelan tuh.. klau nk beli under plan memang dpt harga yang kite mampu milik lah biggrin.gif, tp tengok jugak plan tuh punya pengiraan, yang murah aku rase celom lebih berbaloi.


betul jugak ape kau katekan ni, bila aku fikir balik pelan lain lebih mahal dari pelan first gold yang kau katekan ni.. tq lah kongsi pendapat ngn aku.. mekasih banyak˛
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FLou91
kiriman Feb 15 2018, 03:23 PM
Kiriman #12


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 10
Sertai: 28-November 17
Daripada: DKI Jakarta
No. Ahli: 2,797



Saya prefer S7 Edge, soalnya bisa saya gunakan untuk jualan hehehe
Kalau pakai iPhone agak susah, lagipule, fiturnye sama dari tahun ke tahun sad.gif


--------------------
Usaha jual beli pulsa menguntungkan.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 16th November 2018 - 11:40 AM