IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
sunflo0303 buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
sunflo0303
Eksekutif Junior
Umur tidak diketahui
Jantina tidak diset
Lokasi tidak diketahui
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 4-June 13
Profil Dilihat: 28,254*
Kemunculan Terakhir: 19th August 2021 - 06:33 PM
Masa: Dec 8 2021, 06:24 PM
120 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

sunflo0303

Member Rasmi

**


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
15 Aug 2021
Macam mana nak urus rambut gugur untuk yang berhijab ek korang? I rasa normal la kalau kita gugur rmabut sikit - sikit tu kan. Tapi recently i perasan bila basuh rambut tu banyak gila rambut yang sekat kat drain filter. Ni i bersih everyday still sama jugak. I rasa dah byk tips i cari. Camne nak setel ek, tak kisah la mahal sikit pun i rela invest for my condition ni.
9 Feb 2021
Hi all, macam ni, aku ni ade masa kulit aku akan gatal - gatal dan mengelupas. Jumpa doktor bila kulit teruk je dia akan bagi ubat. Tapi doktor ada sarankan untuk jaga makan, jaga hygeine badan dan kurangkan tempat berhabuk. Setakat ni oka lah, tak selalu sangat kena. Tapi nak tanya korang ade sesapa yang kena masalah ni? Macam mana korang hadap ye?
23 Nov 2020
Aku ada search satu ni tgk2 la gaya rambut mcm mana nak gi kerja, tetiber rase nak kreatif sikit.
https://makeuptutorials.com/easy-hairstyles-for-work/
Tapi ade yg mcm over sgt mcm no 10, 14, 16.
Korang sllu buat styles camne ek?
6 Dec 2019
Nak tanya pendapat korang, sebab musim kt negara kita tak menentu.. Skrg okay la sebab musim hujan kalua hujung tahun.. Kalau awal tahun depan dlm bulan 3 atau 4 mcm tu kan selalunya kemarau, musim panas yg sgt panas.. Kesian kt petani sebab tanaman diorang kdg2 rosak, atau mati sebab kurang air walaupun diorang dah jaga dgn elok.. AKu rasa kita kena ada satu sistem pengairan yg bagus, senang utk kita control ke, betul tak
28 Nov 2019
Kan bagus kalau masa pesakit yg bawa guna ambulan contoh la dpd rumah pastu terus dah dpd alat2 dlm ambulan tu boleh transfer detail2 pesakit atau keadaan dia masa tu terus ke hospital yg dituju tu.. Tak de lah nanti kelam kabut kt hospital nak ambil details segala bagai.. Tapi alat2 tu kena guna internet yg agak laju, so boleh function dgn bagus
Pelawat terakhir
sunflo0303 tiada pelawat untuk dipaparkan.

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk sunflo0303.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 8th December 2021 - 06:24 PM