IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
melindaapang buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
melindaapang
Bukan Eksekutif
Umur tidak diketahui
Jantina tidak diset
Lokasi tidak diketahui
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 7-May 13
Profil Dilihat: 1,572*
Kemunculan Terakhir: 25th June 2019 - 12:20 PM
Masa: Oct 20 2019, 04:16 AM
45 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

melindaapang

Member Rasmi

*


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
24 Oct 2016
Hai, saya nak tanya pasal pelan prabayar yang ada untuk Iphone7. Pelan mana yang bagus ye? Boleh saya minta pendapat?
18 Jan 2016
Aku punya Note2 dah rosak. Oleh itu, aku kene beli handfon yg baharu
Aku percaya tentu ada byk offers dlm Tahun Baharu Cina yg akan dtg ni
Note2 aku hanya guna hampir 2 tahun aje dah rosak mampos!
Minta rekomen skt. Handfon yg mane lbh rekomen?
3 Mar 2014
aku ni pesakit diabetes bbrp tahun dh. dulu x de apa pe masalah lah, tp kebelakangan ni kaki aku selalu rasa kebas eh. korang tau x knp mcm ni?? aku risau sgt lah ni.. serius x kekebasan kaki ni? tlg bg tau ye...
Pelawat terakhir
melindaapang tiada pelawat untuk dipaparkan.

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk melindaapang.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 20th October 2019 - 04:16 AM