IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

2 Mukasurat V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Lagi besar kereta, lagi banyak guna minyak?
Purika
kiriman Mar 14 2020, 11:23 PM
Kiriman #21


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 15
Sertai: 14-December 17
No. Ahli: 2,801



QUOTE (john77 @ Mar 12 2020, 09:05 PM) *
Kalay cc besar, kereta aku Toyota alphard, seminggu kena RM 500 to 600

walaweh banyak tu spend kat minyak doh.gif . tapi takpa kalau mampu apa salahnya.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kwanny
kiriman Mar 15 2020, 02:42 PM
Kiriman #22


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 6
Sertai: 19-May 17
No. Ahli: 2,737



QUOTE (sunflo0303 @ Mar 11 2020, 11:31 PM) *
aku isi je minyak petronas, sbb dia org ade keluar satu apps yg lebih convenient bagi aku

apa yang apps dapat memudahkan kita eh. kalau tak payah turun bayar boleh la nak try later.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sagamerah
kiriman Mar 15 2020, 11:29 PM
Kiriman #23


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 11
Sertai: 29-March 17
No. Ahli: 2,710



QUOTE (MissSheety @ Mar 12 2020, 09:40 PM) *
Setel ke?? yang ni hanya guna utk Petronas je

cantik ler. ni dah petrol yg paling dekat ngan rumah. ngam ler buh sini ja lah dah senang mcm ni.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zizi_zack
kiriman Mar 16 2020, 12:40 PM
Kiriman #24


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 52
Sertai: 29-March 17
No. Ahli: 2,709



QUOTE (kwanny @ Mar 15 2020, 02:42 PM) *
apa yang apps dapat memudahkan kita eh. kalau tak payah turun bayar boleh la nak try later.

Haah mudah sgt.. Aku ni jenis yg kelam kabut kalau dok mencari duit ke apa ke, tu yg kalau kt stesen minyak selalu serabut.. Ini ada app ni, aku tekan2 je keluar terus isi minyak.. Ada haritu kereta blkg pun terkejut tgk aku sekejap je guna hahaha!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sunflo0303
kiriman Mar 17 2020, 12:29 AM
Kiriman #25


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 97
Sertai: 4-June 13
No. Ahli: 2,465



QUOTE (tennyliew @ Mar 11 2020, 11:42 PM) *
apps tu hanya blh diguna oleh pengguna petronas ke? aku pakai yg shell tak tau apps tu


Setakat ni hanya available oleh pengguna petronas, lain kali mungkin akan meluaskan kot.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tennyliew
kiriman Mar 17 2020, 12:32 AM
Kiriman #26


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 63
Sertai: 3-June 13
No. Ahli: 2,461



QUOTE (sunflo0303 @ Mar 17 2020, 12:29 AM) *
Setakat ni hanya available oleh pengguna petronas, lain kali mungkin akan meluaskan kot.

Aku x dpt menikamti manfaat yg dilaksanakan oleh apps ni, kesian aku.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sunflo0303
kiriman Mar 17 2020, 12:34 AM
Kiriman #27


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 97
Sertai: 4-June 13
No. Ahli: 2,465



QUOTE (tennyliew @ Mar 17 2020, 12:32 AM) *
Aku x dpt menikamti manfaat yg dilaksanakan oleh apps ni, kesian aku.

Pergi isi minyak petronas lah, then awak dpt menikamti, lol
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tennyliew
kiriman Mar 17 2020, 12:37 AM
Kiriman #28


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 63
Sertai: 3-June 13
No. Ahli: 2,461



QUOTE (sunflo0303 @ Mar 17 2020, 12:34 AM) *
Pergi isi minyak petronas lah, then awak dpt menikamti, lol

Tak nak lah, isi shell dah byk thn, x biasa tukar yg lain
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cyclebin10
kiriman Mar 17 2020, 12:42 AM
Kiriman #29


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 93
Sertai: 7-June 13
No. Ahli: 2,468



QUOTE (sunflo0303 @ Mar 17 2020, 12:29 AM) *
Setakat ni hanya available oleh pengguna petronas, lain kali mungkin akan meluaskan kot.

Hari tu hanye ada pd trmpat klang Valley je app ni, skrg jumpa dekat tempat kampung jgk.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sunflo0303
kiriman Mar 17 2020, 12:44 AM
Kiriman #30


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 97
Sertai: 4-June 13
No. Ahli: 2,465



QUOTE (cyclebin10 @ Mar 17 2020, 12:42 AM) *
Hari tu hanye ada pd trmpat klang Valley je app ni, skrg jumpa dekat tempat kampung jgk.

Harap2 kemudian byk tempat available jugak.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Mukasurat V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 3rd June 2020 - 11:07 AM