IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Reply to this topicStart new topic
> Siapakah Juara English Premier League 2008
taukey
kiriman Sep 15 2008, 06:31 PM
Kiriman #1


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 194
Sertai: 14-September 08
No. Ahli: 38



siapakah yang anda jangkakan akan menjadi juara pada tahun ini? Dalam otak saya setakat ini cuma ada 3 calon sahaja. calon-calonnya

1. Manchester United
2. Chelsea
3. Liverpool

Itu sahaja. Mesti ada yang tanya kenapa Arsenal tak tersenarai dalam tu. bagi aku Arsenal punya player byk sangat yang muda dan prestasi mereka tidak membanggakan sangat buat masa ini. Tetapi itu calon pemenang bagi saya. itu hanya calon dan tak disenaraikan mengikut ranking. Anda ada pendapat yang lain?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mat.g™
kiriman Sep 16 2008, 09:17 AM
Kiriman #2


Eksekutif
***

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 742
Sertai: 2-June 08
Daripada: Saujana Putra
No. Ahli: 4



QUOTE (taukey @ Sep 15 2008, 06:31 PM) *
siapakah yang anda jangkakan akan menjadi juara pada tahun ini? Dalam otak saya setakat ini cuma ada 3 calon sahaja. calon-calonnya

1. Manchester United
2. Chelsea
3. Liverpool

Itu sahaja. Mesti ada yang tanya kenapa Arsenal tak tersenarai dalam tu. bagi aku Arsenal punya player byk sangat yang muda dan prestasi mereka tidak membanggakan sangat buat masa ini. Tetapi itu calon pemenang bagi saya. itu hanya calon dan tak disenaraikan mengikut ranking. Anda ada pendapat yang lain?


vote for Red Devil wub.gif


--------------------
matg.net
My Focal 2.0
Go to the top of the page
 
+Quote Post
taukey
kiriman Sep 17 2008, 11:32 AM
Kiriman #3


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 194
Sertai: 14-September 08
No. Ahli: 38



tongue.gif konfiden ke dapat menang. sebab sekarang Liverpool semakin kuat. Manchester City rasanya tak lama lagi blh jadi antara satu pasukan yang gempak juga. dengan berbekalkan duit juta juta tu rasanya mereka takkan ada masalah untuk renovate stadium tu dan terus mencari pemain yang hebat yang termahal di dunia


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
baok
kiriman Sep 19 2008, 11:21 PM
Kiriman #4


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 8
Sertai: 19-September 08
No. Ahli: 63



Liverpool Loyalist - YNWA - biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rajakamil
kiriman Sep 26 2008, 06:15 PM
Kiriman #5


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 68
Sertai: 9-September 08
No. Ahli: 18



aku agak tidak bersetuju dengan kenyataan arsenal banyak sangat player muda dan xmemberangsangkan....
so,kalau kita lihat kedudukan pada awal musim nie,dimanakah kedudukan arsenal dan dimanakah kedudukan man u?? sememangnya aku fan arsenal... dan aku sndiri semamangnya tidak berapa yakin dengan kekuatan arsenal untuk menjurai liga pada musim ini, aku memilih Liverpool sebagai fav untuk menang... dan aku tidak kata arsenal xde peluang untuk menang...hehehe


aku rase man u lagi xmembanggakan prestasi setakat ni.....semoga ronaldo kembali perform, leh naikkan point fantasy aku..hohoho


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
taukey
kiriman Sep 26 2008, 09:39 PM
Kiriman #6


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 194
Sertai: 14-September 08
No. Ahli: 38



ko penyokong Arsenal ke? hahaha. tak tau la plak aku nih. sekarang Arsenal tangga teratas. Kedua liverpool. dan MU tatau tangga keberapa tapi masih jauh. harap2 nanti EPL semakin menarik sebab aku perasan yang manchester City semakin handal dalam memberikan cabaran yang sengit kepada 4 team yg teratas.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lankutu
kiriman Oct 7 2008, 01:53 AM
Kiriman #7


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 10
Sertai: 7-October 08
No. Ahli: 93



jawapan saya..MU..hehhe...MU awal season dia mmg teruk skit..tgk lepas krismas nanti..berdesup..heheheh...
analisis dari season lepas... peace...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rizputra7
kiriman Oct 7 2008, 01:47 PM
Kiriman #8


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 316
Sertai: 22-September 08
Daripada: PERAK
No. Ahli: 80



ARSENAL......................
Go to the top of the page
 
+Quote Post
taukey
kiriman Oct 9 2008, 09:00 AM
Kiriman #9


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 194
Sertai: 14-September 08
No. Ahli: 38



fuyoo ada gak analisis dari season lepas. ada yang kata arsenal. tapi pemain arsenal terlalu muda sangat. dan fabregas ada kata dia nak berpindah ke barcelona balik. jadi peluang utk arsenal mendapatkan pemain bertaraf dunia ni kurang sedikit. tapi dari segi bisnes memang pandai arsene wenger ni.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
syam87
kiriman Oct 15 2008, 04:28 PM
Kiriman #10


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 29
Sertai: 10-October 08
No. Ahli: 114



Chelsea.uhuks


--------------------
jom pakat ramai2 join forum yg baru nak meningkat naik

http://forumalaysia.ipbfree.com/index.php?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
muz
kiriman Oct 20 2008, 01:48 PM
Kiriman #11


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 50
Sertai: 9-October 08
Daripada: penang
No. Ahli: 108



aku pun kata chelsea, tp aku nak cite kat korang ada sekor mamat bangang mn ntah kat kedai nasi kandar, ms 2 aku aku tengah makan aku dgr la member ckp pasal Juara English Premier League, depa dok lawan la bertengkar la dok pertahan team masing2 tiba2 ada sekor 2 dia yg dok tengah makan tiba2 bersuara "Juara English Premier League ialah terangganu" dah la 2 kuat plak suara dia..........
Go to the top of the page
 
+Quote Post
aina_sara
kiriman Nov 1 2008, 01:07 PM
Kiriman #12


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 418
Sertai: 12-July 08
No. Ahli: 5



aku teka arsenal.. hehe.. gedik.gif


--------------------
www.tupperclick.com
Simply good living solutions!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
budakharun
kiriman Nov 11 2008, 10:10 AM
Kiriman #13


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 6
Sertai: 10-November 08
No. Ahli: 200



aku fan arsenal dari zaman dennis berkhamp and petit..of course aku sangat harap arsenal menang BPL musim nih.

aku suke game dieorang yang sangat berbeza dari team EPL yang lain.n player dieorang x angkuh.cool je..tau2 goollll!! rclxm9.gif

aku x kisah team mane yang menang BPL kalau bukan arsenal,kecuali aku xnak MU menang.


GO GO GO GUNNERS!!

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Alexandra
kiriman Nov 11 2008, 10:15 AM
Kiriman #14


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 72
Sertai: 6-November 08
Daripada: Depan PC
No. Ahli: 167



Chelsea...Chelsea... rolleyes.gif


--------------------
"Customer is king, we hear we care"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
arissa
kiriman Nov 11 2008, 02:44 PM
Kiriman #15


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 8
Sertai: 11-November 08
Daripada: KL
No. Ahli: 213



tompang lalu..

glory˛ man. united... smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 21st November 2019 - 08:09 PM