IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
nasu21 buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
nasu21
Percubaan
Umur tidak diketahui
Jantina tidak diset
Lokasi tidak diketahui
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 9-May 16
Profil Dilihat: 130*
Kemunculan Terakhir: 31st May 2018 - 06:55 PM
Masa: Nov 14 2019, 12:59 PM
9 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

nasu21

Member Rasmi


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
2 Apr 2018
salam semua!!
Hari ni pegi bank niat nak bukak akaun baru utk bank R** tapi mcm tak berapa best sgt sbb kwn2 la byk ckp
caj setiap transactions dikira RM 1.03 !! knp mcm mahal dari bank lain?? so, kwn ade recommend bank alliance
sebab interest dia tinggi sampai 3.5%...... hurrrrrmmmmm sy kat sini pelik.... kite nak save duit kat bank tapi knp nak kena ada interest pulak??
sebab kite bukan nye pinjam loan.....
Pelawat terakhir
nasu21 tiada pelawat untuk dipaparkan.

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk nasu21.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 14th November 2019 - 12:59 PM