IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Reply to this topicStart new topic
> Ipad Air 2 btol ade promosi hebat?
kepler123
kiriman Mar 2 2015, 09:37 PM
Kiriman #1


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 44
Sertai: 16-February 14
No. Ahli: 2,491



Korang pernah dengar promosi Ipad air 2?
Dah lama nk beli satu...bagus jika bleh beli dgn harge murah..
tp x tau promosi tu ade lagi x,sesape tau?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ironfist
kiriman Mar 3 2015, 04:36 PM
Kiriman #2


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 31
Sertai: 20-August 14
Daripada: JB
No. Ahli: 2,524



QUOTE (kepler123 @ Mar 2 2015, 09:37 PM) *
Korang pernah dengar promosi Ipad air 2?
Dah lama nk beli satu...bagus jika bleh beli dgn harge murah..
tp x tau promosi tu ade lagi x,sesape tau?


Promosi itu masih ada kerana kawan saya baru beli saja untuk college life nya.kalau nak beli, beli dengan cepatlah. Kawan saya beli dengan harga yang memang murah. Sekarang buat promosi, boleh dapat ipad air 2 dengan harga paling murah Rm1288 saja dan satu bulan hanya bayar Rm50 saja. Kalau berminat boleh ke web ini.
https://www.celcom.com.my/personal/devices/...ipad-air2launch
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kathy K
kiriman Mar 4 2015, 08:03 AM
Kiriman #3


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 39
Sertai: 7-June 14
No. Ahli: 2,511



janji x guna duit abah atau ibu then ok,
susah hati tgk klo bazir wang beli Ipad..terutamanya student..
Duit tu bleh beli buku atau bayar yuran...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
johnweak
kiriman Mar 4 2015, 02:42 PM
Kiriman #4


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 20
Sertai: 4-March 15
No. Ahli: 2,544



taknak la beli ipad. mahal weiii..
android sudah.. murah banyak pilihan..


--------------------
john not weak
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pchanesuan
kiriman Mar 6 2015, 01:29 AM
Kiriman #5


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 28
Sertai: 21-December 13
No. Ahli: 2,489



tak kira mahal atau apa pelajar juga ada satu tab atau ipad dalam tangan. exam note boleh simpan dalam tab itu. komunikasi dengan kawan untuk group discussion. oleh itu sekarang itulah satu demand dalam kalangan pelajar college.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
weiyaow
kiriman Mar 6 2015, 10:42 AM
Kiriman #6


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 60
Sertai: 4-June 13
No. Ahli: 2,463



best sgt ke ipad smpai smua org ckp sedap guna? smooth je tak hang?
aku rasa mcm sama je mana2.. ipad ke tab ke.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kepler123
kiriman Mar 6 2015, 05:49 PM
Kiriman #7


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 44
Sertai: 16-February 14
No. Ahli: 2,491



Saya sudah buat banyak survey dan sudah ada plan yang nak guna. Mungkin dalam minggu ini akan pergi ke outlet itu untuk check out lebih banyak information.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pchanesuan
kiriman Mar 6 2015, 11:43 PM
Kiriman #8


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 28
Sertai: 21-December 13
No. Ahli: 2,489



Murah harga Ipad ni, rasa promosi ni sekejap je..
Jika minat ,cepatla pi beli.. Tengok mane satu pelan yg sesuai
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 13th November 2019 - 06:53 PM