IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

2 Mukasurat V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Ogawa ni apa?, Produk Ogawa
P_Windy
kiriman Aug 4 2017, 09:13 PM
Kiriman #21


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 3
Sertai: 1-August 17
No. Ahli: 2,769



QUOTE (Budakempatmata @ Aug 2 2017, 06:19 PM) *
Hampa x rasa ke kerusi urut terlalu besaq, rumah akan jadi sempit dan macam x selesa??
Dan kerusi urut mahal jugak walaupun blh bayaq secara beransuran, tp kalau rosak, kos penyelenggaraan mahal jugak, macam x berbaloi je nk beli unsure.gif

kerusi urut terlalu besar boleh je beli massage sofa yg size lebih sederhana atau massage cushion yg boleh letak atas sofa atau kerusi dalam bilik... Ogawa punya harga ok lagi lah, dengar kawan I yg guna Ogawa cakap kualitinya bagus tak la senang rosak dan kena baiki... kalau nak relax nak enjoy lepas balik kerja mmg best ada mesin urut dlm rumah...
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Mukasurat V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 15th December 2017 - 06:26 PM