IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Reply to this topicStart new topic
> ni tentang apa ya?
yuhrut
kiriman Apr 16 2013, 01:41 PM
Kiriman #1


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 3
Sertai: 18-March 13
No. Ahli: 2,437



kawan i send ni kat i. tapi tak tau apa yang laju laju ni la..


http://www.youtube.com/watch?v=om0iKwK-7sw
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sonymalay
kiriman Apr 17 2013, 08:35 PM
Kiriman #2


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 2
Sertai: 5-March 13
No. Ahli: 2,434



QUOTE (yuhrut @ Apr 16 2013, 01:41 PM) *
kawan i send ni kat i. tapi tak tau apa yang laju laju ni la..


http://www.youtube.com/watch?v=om0iKwK-7sw


eh tu kan background tu kan KLCC...so yg laju laju ni ads utk marathon ker atau kasut sukan?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
candylo
kiriman Apr 18 2013, 12:04 PM
Kiriman #3


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 2
Sertai: 19-March 13
No. Ahli: 2,438



semalam nampak ni kat pj. ada berkenaan ke x? mungkin iklan sukan tu. hehe

http://i1150.photobucket.com/albums/o618/b...zps77dc1ac2.jpg
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chucheongfan
kiriman Apr 20 2013, 01:54 PM
Kiriman #4


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 31
Sertai: 20-April 13
No. Ahli: 2,443



itu Usain Bolt la kat billboard dan gambar atas. orang yg paling pantas di dunia terkini! Usain Bolt sekarang adalah duta untuk Celcom LTE ni.. mereka akan mengumumkan pada hari Isnin, tentunya ada banyak hadiah bagi kita.. ingat pi sokong Usain Bolt!!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pisangemas
kiriman Apr 22 2013, 01:38 PM
Kiriman #5


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 1
Sertai: 22-April 13
No. Ahli: 2,444



Usain Bolt? Eh tu idol i laaa.
Baru nampak kat website tu.. boleh beli modem 4g lte tu dengan harga 199 saje.. murah laa!
bukan tu sajer... boleh guna secara percuma untuk 3 bulan juga!

Go to the top of the page
 
+Quote Post
andrewlee247
kiriman Apr 25 2013, 02:26 PM
Kiriman #6


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 2
Sertai: 25-April 13
No. Ahli: 2,446



QUOTE (pisangemas @ Apr 22 2013, 01:38 PM) *
Usain Bolt? Eh tu idol i laaa.
Baru nampak kat website tu.. boleh beli modem 4g lte tu dengan harga 199 saje.. murah laa!
bukan tu sajer... boleh guna secara percuma untuk 3 bulan juga!



Tadi i main fb... telah nampak suatu pertandingan yg boleh menang modem dan juga access internet 3 bulan....
you boleh tengok sendiri
https://www.facebook.com/celcomfirstfanpage...633186143361914
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 23rd May 2018 - 10:41 PM