IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
titaniumhijau buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
titaniumhijau
Bukan Eksekutif
Umur tidak diketahui
Jantina tidak diset
Lokasi tidak diketahui
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 12-September 08
Profil Dilihat: 962*
Kemunculan Terakhir: 12th September 2008 - 10:25 AM
Masa: Oct 20 2019, 04:17 AM
15 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

titaniumhijau

Member Rasmi

*


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
12 Sep 2008
Perkhidmatan Mengaktifkan akaun Paypal menggunakan VCC

Seperti tajuk diatas. Aku menawarkan perkhidmatan ini dan service ini adalah dalam tempoh 48 jam.

Jika aku gagal berbuat demikian, korang leh refund balik duit korang.

Harga service ini : RM40 sahaja.


Setakat ini, hampir kesemua pelanggan aku berpuas hati. Tapi ingat. servis ini HANYA untuk Aktifkan akaun Paypal korang. Vcc tidak boleh melakukan proses withdrawal ke akaun bank.

Jadi, jika berminat leh contact aku kat Yahoo mesengger atau PM aku sahaja.

YM: titaniumhijau

Deal only melalui PM, email dan YM.

Aku cuma terima bayaran dari Maybank dan CIMB. Jika bayaran dari paypal. aku tak layan..


12 Sep 2008
Aku teringat kisah lucu masa aku kecil dulu. Bapa aku dan aku selalu buat lawak. Boleh dikatakan setiap hari ada saja lawak baru yang aku dan bapa aku gelakkan. Jika ada orang bertanya pada aku apakah perkerjaan bapa aku. Aku akan jawab, “bapak saya adalah Mekanik Sukan. Dia boleh membetulkan gelanggang boxing dan gelanggang kuda.

Dan nak dijadikan cerita, pada satu hari. Cikgu sekolah rendah aku bertanya padaku. APakah pekerjaan bapak aku? Jadi aku pun bagitaulah ” “bapak saya adalah Mekanik Sukan. Dia boleh membetulkan gelanggang boxing dan gelanggang kuda.

Cikgu aku terkejut dan tidak puas hati. Mungkin kerana tidak percaya. Dia telah muncul dirumahku pada hari sabtu. Semua ahli keluarga terkejut dan pelik. Rupa-rupanya, cikgu aku mahu siasat betulkah pekerjaan bapaku itu seperti yang aku katakan.

Jadi, terpaksalah bapa aku menerangkan bahawa itu sebenarnya adalah lawak keluarga. Haha..

Selepas itu, cikgu sekolah rendah aku pun tanyalah pada bapa aku. “Sebenarnya, encik ni kerja apa?”

Bapa aku sebenarnya adalah jurujual disebuah kompani farmasi. Jadi dia pun cakaplah..

“Saya jual dadah..”

Dub!!

Setengah jam kemudian, cikgu aku terjaga dan mendapati dirinya di hospital. Rupanya-rupanya cikgu aku ni pengsan dengan lawak bapa aku tu..
Pelawat terakhir


19 Sep 2008 - 21:15

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk titaniumhijau.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 20th October 2019 - 04:17 AM