IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
belle123 buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
belle123
Bukan Eksekutif
Umur tidak diketahui
Jantina tidak diset
Lokasi tidak diketahui
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 14-September 16
Profil Dilihat: 5,544*
Kemunculan Terakhir: 14th April 2023 - 03:43 PM
Masa: May 19 2024, 03:44 AM
15 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

belle123

Member Rasmi

*


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
6 Apr 2023
Hiii korang, I hari tu accident then kereta semua baru keluar bengkel and rasa macam nak trade in je lah kereta lama ni dengan used car lain ke baru ke.
kalau kes macam I ni, boleh ke trade in kereta yg lepas accident? sebab ye lah kalau tolak kat kedai mesti dorang tak nak beli kan? ke macam mana?
10 Mar 2022
hai korang nak tanya lah kat sini ada tak masalah yg sama macam sy mesin basuh berbau busuk top load lah ?
sebab sy tgk macam leceh je nak cuci bersihkan nanti salah buat rosak pulak mesin basuh sy tu ini dah 4 tahun guna
tak pernah cuci dan dah mula berbau yg tak sedap dan dia kadang2 pusing kadang2 tak pusing langsung.
Pelawat terakhir
belle123 tiada pelawat untuk dipaparkan.

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk belle123.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 19th May 2024 - 03:44 AM