IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
tennyliew buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
tennyliew
Bukan Eksekutif
Umur tidak diketahui
Jantina tidak diset
Lokasi tidak diketahui
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 3-June 13
Profil Dilihat: 2,044*
Kemunculan Terakhir: 6th September 2019 - 11:11 AM
Masa: Oct 19 2019, 08:10 AM
47 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

tennyliew

Member Rasmi

*


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
8 May 2017
Tumpang tanya,
adik kena tukar tayar dah.. cuma nak tanya korang pakai brand ape ni?
suddenly rasa nak tukar brand tayar haha
mintak beritahu harga jugak ya.. kena compare compare dahulu
3 Nov 2014
Nak tanya pendapat semua tentang Sony Xperia Z3. Siapa yg sedang guna boleh bagi review? http://www.businessinsider.my/pick-phone-w...n/#.VFBSHSKUfe0
20 Oct 2014
nk tanya pendapat korang kat sini. biasanya berapa lama sekali kita kena hantar kete kita ke workshop tayar utk check up ? biasanya check up, hanya adjust alignment, periksa tekanan tayar dan balancing je ke ?
i dah lama tak hantar utk pemeriksaan.. belakangan ni kena hantar la sbb nak pigi melancong..
9 Dec 2013
tuk rokok 4-5 inggit, tergamak nak gertak ahli berkuasa. http://i.com/my/news/rokok-tak-sah-diselud...-hasil-malaysia Layan je link nie. Baru tahu ape yg pling berangsangkan sumber kewangan terrorist dn ahli kongsi gelap ni adelh rokok seludup.
Ni member2 ak pon support lg, beli rokok2 putih seperti Luffmann dan Era.

Apa kata korang? blink.gif
3 Jun 2013
Kalao nak berbanding...Hong Kong dgn Bangkok ,yg mana tempat yg paling best untuk shopping??
Pelawat terakhir
tennyliew tiada pelawat untuk dipaparkan.

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk tennyliew.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 19th October 2019 - 08:10 AM