IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

> Mengidam Perabot baru :P
cyclebin10
kiriman Apr 13 2016, 10:41 AM
Kiriman #1


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 74
Sertai: 7-June 13
No. Ahli: 2,468



i nk deko rumah i dengan perabot baru, tp malas nk berjalan kesana kesini, minta candangan yang terbaik untuk deko atau cara mudah nk deko rumah kosong rolleyes.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Susulan
ali99
kiriman Apr 13 2016, 05:46 PM
Kiriman #2


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 1
Sertai: 13-April 16
No. Ahli: 2,596



QUOTE (cyclebin10 @ Apr 13 2016, 10:41 AM) *
i nk deko rumah i dengan perabot baru, tp malas nk berjalan kesana kesini, minta candangan yang terbaik untuk deko atau cara mudah nk deko rumah kosong rolleyes.gif



Sekarang ni ramai org dah shopping guna hujung jari je. shopping online je. kalau nak jimat lagi boleh shopping dekat Courts. diorang ade bagi percuma penghantaran. hehe rclxm9.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kepler123
kiriman Apr 14 2016, 05:32 PM
Kiriman #3


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 44
Sertai: 16-February 14
No. Ahli: 2,491



QUOTE (ali99 @ Apr 13 2016, 05:46 PM) *
Sekarang ni ramai org dah shopping guna hujung jari je. shopping online je. kalau nak jimat lagi boleh shopping dekat Courts. diorang ade bagi percuma penghantaran. hehe rclxm9.gif


Guna Flexi credit, memang senang buat pembelian, tak bnyak keluar duit sgt.. hehhhee!! bayar bulanan, sbb tuh aku boley bagi hadiah kat makcik aku smile.gif sekarang ni sume bende online lebih murah, cepat dan senang tongue.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Kirim dalam topik ini


Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 19th September 2019 - 06:22 AM