IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Reply to this topicStart new topic
> Tempat mana yg paling best utk shopping?
tennyliew
kiriman Jun 3 2013, 06:03 PM
Kiriman #1


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 47
Sertai: 3-June 13
No. Ahli: 2,461



Kalao nak berbanding...Hong Kong dgn Bangkok ,yg mana tempat yg paling best untuk shopping??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sunflo0303
kiriman Jun 4 2013, 10:09 PM
Kiriman #2


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 67
Sertai: 4-June 13
No. Ahli: 2,465



kenapa xda Malaysia sebagai pilihan? Kan Malaysia lagi best untuk shopping ? kenapa nak pergi jauh2?

QUOTE (tennyliew @ Jun 3 2013, 06:03 PM) *
Kalao nak berbanding...Hong Kong dgn Bangkok ,yg mana tempat yg paling best untuk shopping??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tennyliew
kiriman Jun 5 2013, 09:36 PM
Kiriman #3


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 47
Sertai: 3-June 13
No. Ahli: 2,461



kawan i baru saje balik dari Bangkok....dia cakap barang sana mmg murah sekali...tapi i takut juga sebab hari tu dia baru beli camera dan dicuri masa ambil train balik hotel..yg paling geram adalah dia cuma tahu masa nak guna hari kedua...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
weiyaow
kiriman Jun 6 2013, 09:55 PM
Kiriman #4


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 60
Sertai: 4-June 13
No. Ahli: 2,463



Rasa pergi mana pun sama juga. Kalao kamu ada Citibank Reward Card akan dpt 5 kali ganda punya reward points.kad ni mmg boleh guna dekat banyak boutique macam topman dan tangs.sudah cukup untuk mengisi almari saya.cuba tengok sini bagi org yg nak shopping http://www.citibank.com.my/K56SD
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cyclebin10
kiriman Jun 7 2013, 04:04 PM
Kiriman #5


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 74
Sertai: 7-June 13
No. Ahli: 2,468



kalao kamu org yg selalu hilang benda...mesti cuba apply kad tu ..sebab kad ni ada Automatic Retail Purchase Protection yg membolehkan kamu menuntut pampasan balik...selain tu..beli brg pun ada 5 kali ganda reward point...kalao pilih lebih banyak kategory..akan dpt lagi banyak point lah tu...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
womantalknonstop
kiriman Jun 10 2013, 03:44 PM
Kiriman #6


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 1
Sertai: 10-June 13
No. Ahli: 2,469



huhuhuhu... macam citibank credit kad ni sudah cover everything... travel dengan free insurance protection .... dengan kard ini mmg betul convenient tau.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
makjah
kiriman Dec 18 2013, 02:57 PM
Kiriman #7


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 6
Sertai: 18-December 13
No. Ahli: 2,487



bangkok..memang murah pon..same je kat m'sia...
suami ku memang suka setahun skli pg
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mat.g
kiriman Dec 19 2013, 12:14 PM
Kiriman #8


Eksekutif
***

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 742
Sertai: 2-June 08
Daripada: Saujana Putra
No. Ahli: 4



nak shopping murah pigi Guangzhou, China. Situ mmg rabun mata jadinya.


--------------------
matg.net
My Focal 2.0
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 18th September 2019 - 12:54 AM