IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
Raja Kayangan buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
Raja Kayangan
Bukan Eksekutif
Umur tidak diketahui
Jantina tidak diset
Lokasi tidak diketahui
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 12-November 08
Profil Dilihat: 8,048*
Kemunculan Terakhir: 24th November 2008 - 06:57 PM
Masa: Nov 18 2019, 03:29 PM
48 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

Raja Kayangan

Member Rasmi

*


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
20 Nov 2008
Salam,
Aku nak cr PROGRAM TAHFIZ yng selalu diadakan sepanjang cuti sekolah, ade hostel..untuk anak angkat aku (12 tahun)
Sesape kawan2 kat sini yang tahu pasal program camni, inform aku ye?? PM aku atau bleh reply kat sini je...program tu sebaik2nya >14 hari, yuran tak kisah...negeri pun tak kisah (semenanjung Malaysia)
Ok, segala pertolongan kawan2 aku dahulukan ngan ucapan TENKIUUUUU
biggrin.gif


P/s::En.Mod, kalo salah tempat tolong pindahkan ek?
Pelawat terakhir


20 Nov 2008 - 12:24


12 Nov 2008 - 8:45

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk Raja Kayangan.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 18th November 2019 - 03:29 PM