IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Reply to this topicStart new topic
> Dapat Coupon Free USD150 Google AdWord, Minta Tolong Beri Penjelasan
sHäm
kiriman Apr 20 2010, 01:48 PM
Kiriman #1


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,147
Sertai: 7-November 08
Daripada: Utara
No. Ahli: 175



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Hari ni posmen hantar surat yang agak istimewa kat aku .. hehe .. bukan surat cinta la .. terkejut gak tengok air-mail tu datang dari Google.Inc Hong Kong. Aku pun buka la nak tengok apa isi dalamnya, memang aku tak harapkan bayaran dari Google AdSense sebab mana cukup lagi nak request payout .. haha.

Hahh!! Dia bagi voucer percuma Google AdWord bernilai USD150 ... laaa, aku tau la apa itu Google AdWord tapi .. hehe .. kabur2 aje.

Jadi aku minta sesangat sesiapa yang tahu bagaimana nak guna Google AdWord ni, masa berjalan, offer ni valid 7 May ini aje ... jadi aku minta tolong sangat2.

Aku belum Google lagi detail tentang Google AdWord ni, aku letak kat sini pertanyaan nih kot2 ada yang mahir jadi cepat la sikit kan .. ok, tolong ye? Sambil2 tu aku nak try Google dulu ...... TQ.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ganazz
kiriman Apr 20 2010, 03:41 PM
Kiriman #2


Pengurus Junior
******

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 3,831
Sertai: 12-November 08
Daripada: aku worang K.L (kg limbong daa)
No. Ahli: 223



baucer mata kail ke nie?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mat.g™
kiriman Apr 20 2010, 04:50 PM
Kiriman #3


Eksekutif
***

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 740
Sertai: 2-June 08
Daripada: Saujana Putra
No. Ahli: 4



Google AdWord(GAW) ni kira ada kaitan secara langsung dgn Google AdSense(GAS).. dimana program GAW kita jadi sebagai advertiser dan GAS pula kita sbg publisher.

Free voucher tu maknanya saudara sham bole gunakan utk buat advertisment produk/servis guna service GAW secara percuma menggunakan free kredit sbyk USD150.. nanti iklannya akan keluar dekat GAS punya ads.



--------------------
www.matg.org
Just About Something 1.0
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sHäm
kiriman Apr 20 2010, 06:17 PM
Kiriman #4


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,147
Sertai: 7-November 08
Daripada: Utara
No. Ahli: 175



QUOTE (ganazz @ Apr 20 2010, 03:41 PM) *
baucer mata kail ke nie?

Hahaha ... lebih kurang keluarga "Joran" gak la.

QUOTE (mat.g™ @ Apr 20 2010, 04:50 PM) *
Google AdWord(GAW) ni kira ada kaitan secara langsung dgn Google AdSense(GAS).. dimana program GAW kita jadi sebagai advertiser dan GAS pula kita sbg publisher.

Free voucher tu maknanya saudara sham bole gunakan utk buat advertisment produk/servis guna service GAW secara percuma menggunakan free kredit sbyk USD150.. nanti iklannya akan keluar dekat GAS punya ads.

Ya, begitulah seperti yang saya faham saudara mat.g .. hehe

Tapi saya tiada product .. hmmm

Saya cuma ada affiliate program bersama Commission Junction, rasanya saya perlu setup satu website untuk letakkan sellings program saya disitu, pastu baru aktifkan GAW ... apa kata saudara mat.g?
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 21st September 2017 - 08:05 PM