IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Reply to this topicStart new topic
> Smartphone terbaru
tennyliew
kiriman Nov 3 2014, 08:11 AM
Kiriman #1


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 47
Sertai: 3-June 13
No. Ahli: 2,461



Nak tanya pendapat semua tentang Sony Xperia Z3. Siapa yg sedang guna boleh bagi review? http://www.businessinsider.my/pick-phone-w...n/#.VFBSHSKUfe0
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chucheongfan
kiriman Nov 3 2014, 01:20 PM
Kiriman #2


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 61
Sertai: 20-April 13
No. Ahli: 2,443



Mana ada org nak beli sony? Iphone lebih bagui! I dah guna 5 tahun dan kameranya memang best. Semua org focus pada 7th November sebab iphone 6 nak dtg! Z3 tak dapat menang lah.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
manne
kiriman Nov 4 2014, 03:01 AM
Kiriman #3


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 1
Sertai: 4-November 14
No. Ahli: 2,537



Harga iphone 6 tu I dengar lebih rm3k, mahalnya! Handphone je, usahlah beli yg mahal, lambat lau rosak juga.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bazaoyu
kiriman Nov 5 2014, 08:17 PM
Kiriman #4


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 92
Sertai: 17-March 13
No. Ahli: 2,436



setiap org ada preference mereka sendiri.. kalo nak compare, Z3 and Z3C dengan iphone, boleh bandingkan camera.. betui betui berbeza
http://www.youtube.com/watch?v=IZoXRHb-vzk
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tennyliew
kiriman Nov 5 2014, 08:44 PM
Kiriman #5


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 47
Sertai: 3-June 13
No. Ahli: 2,461



ya betui.. camera mmg tak sama.. tapi ada lagi beberapa ciri yg tak sama.. seperti waterproof dan battery Z3dan Z3C dpt tahan selama 2 hari!

QUOTE (bazaoyu @ Nov 5 2014, 08:17 PM) *
setiap org ada preference mereka sendiri.. kalo nak compare, Z3 and Z3C dengan iphone, boleh bandingkan camera.. betui betui berbeza
http://www.youtube.com/watch?v=IZoXRHb-vzk

Go to the top of the page
 
+Quote Post
sunflo0303
kiriman Nov 6 2014, 04:06 PM
Kiriman #6


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 67
Sertai: 4-June 13
No. Ahli: 2,465



kawan saya pun pakai sony xperia Z3.. dia kata agak puas hati atas smartphone ni.. bagi saya, i lebih suka smartphone yg ada kehidupan bateri yg panjang
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sinchanchan
kiriman Nov 7 2014, 03:18 PM
Kiriman #7


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 5
Sertai: 17-July 13
No. Ahli: 2,472



i tak percaya bahawa sony xperia z3 bateri dpt tahan selama 2 hari.. i kurang pakai phone pun selalu kena caj setiap hari..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tennyliew
kiriman Nov 7 2014, 03:27 PM
Kiriman #8


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 47
Sertai: 3-June 13
No. Ahli: 2,461



memangnya setiap smartphone ada penyokong sendiri.. walau camne pun, i akan beli kedua dua smartphone yg hebat tu hahaha
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mat.g
kiriman Nov 26 2014, 11:34 PM
Kiriman #9


Eksekutif
***

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 742
Sertai: 2-June 08
Daripada: Saujana Putra
No. Ahli: 4



saya pakai xperia Z3C.. amat puas hati, bateri tahan 2 hari dgn surf internet/whatapps..etc
camera terbaik dgn waterproof hface.gif


--------------------
matg.net
My Focal 2.0
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 20th November 2019 - 10:48 AM