IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

2 Mukasurat V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Gaya rambut korang pergi kerja
cyclebin10
kiriman Nov 27 2020, 06:39 PM
Kiriman #21


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 123
Sertai: 7-June 13
No. Ahli: 2,468



QUOTE (zizi_zack @ Nov 26 2020, 11:17 PM) *
yang hv70 tu ye? sebab saya ada perasan jugak ramai orang cakap pasal tu. lain macam product dia


Ye lah brand dia mmg antara yg orang pilih. Beli sekali boleh tahan lama, boleh tahan 4 tahun kalau cermat.
Saya sterika, periuk nasi, kipas semua pakai panasonic.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MissSheety
kiriman Nov 27 2020, 11:59 PM
Kiriman #22


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 32
Sertai: 27-March 17
No. Ahli: 2,705



QUOTE (chucheongfan @ Nov 27 2020, 06:34 PM) *
you boleh berkira, tp jgn terlalu berkira..haha...sbb dia punya harga padan dengan kualitinya, patternnya pun menarik juga


haha itula. sebab risau dapat barang tak sama macam apa yang diorang iklankan. banyak kali jugak kena but since benda ni dari panasonic, boleh percaya la productnya
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zizi_zack
kiriman Nov 28 2020, 12:02 AM
Kiriman #23


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 78
Sertai: 29-March 17
No. Ahli: 2,709



QUOTE (cyclebin10 @ Nov 27 2020, 06:39 PM) *
haha, sy ckp sebab sy dah beli dah ni dan pakai dah, tgk ada org minta nasihat, sy ceritalah pengalaman saya


maknanya memang bagus la product tu. saya pun nak beli juga ni sebab macam best je boleh try kat rumah buat style macam macam pastu boleh recommend dekat kawan kawan sekali
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cyclebin10
kiriman Dec 2 2020, 05:24 PM
Kiriman #24


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 123
Sertai: 7-June 13
No. Ahli: 2,468



QUOTE (zizi_zack @ Nov 28 2020, 12:02 AM) *
maknanya memang bagus la product tu. saya pun nak beli juga ni sebab macam best je boleh try kat rumah buat style macam macam pastu boleh recommend dekat kawan kawan sekali

Sama saya lah banyak semua share dengan housemate. Harga pun kami share - share.
Penting senang bersih kan, selama ni pakai hairstyler tu takde warna tercabut ke pudar ke,
masih nampak baru.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Mukasurat V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 23rd September 2021 - 08:32 PM