IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Reply to this topicStart new topic
> Kad Raya Maya
hexagold
kiriman Sep 27 2008, 11:38 AM
Kiriman #1


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 48
Sertai: 20-September 08
No. Ahli: 65



Assalamualaikum,

Bertepatan dengan topik minggu ini yang hangat dengan nak menyambut hari raya, rakan saya iaitu Zulfadli telah mencipta satu laman web iaitu kad raya maya. Kad raya ini adalah satu alternatif kepada kad raya berbentuk fizikal. Kepada mereka yang terlupa untuk menghantar kad raya awal-awal, bolehlah menggunakan kad raya maya ni. Rekaan diapun cantik-cantik.
Untuk masuk ke laman web tersebut, sila layari www.kadviral.com. Anda boleh paste kod tersebut di friendster, email dan sebagainya.

Web:
http://www.kadviral.com/

p.s - free aje
Alasan ubah: Letak address laman web


--------------------
Blog Rasmi saya-klik sini[/size]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
WebZone-_-Attack
kiriman Sep 27 2008, 01:28 PM
Kiriman #2


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,951
Sertai: 19-September 08
Daripada: ۞-> In Your DŽEamS ۩ <-l
No. Ahli: 51



Nampak menarik, Nape link web bro,tak letak kat insert link ? Senang sikit orang nak klik

Free yg best dgr tu


--------------------

~If LiFe iS A gaMe, I Wish U Will Always WiN~
~If Life Is A journey, I Wish U Will WalK On RoseS~
~If LiFe Is A JoY, I Wish U AlwaYs Smile~
~MaY EverY DaY BrinG U HappinesS & PeacE In YouR HearT~
Go to the top of the page
 
+Quote Post
wanmus
kiriman Sep 29 2008, 09:31 PM
Kiriman #3


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 394
Sertai: 8-September 08
Daripada: Johor dan terengganu
No. Ahli: 16



betul..kadviral.com tu cantik2..percuma pulak tu..tu baru kad raya..nampaknya macam amirol n the gang tu nak keluarkan kad untuk bermacam macam lagi perayaan pasni..so kalau ramai orang guna servis diorang ni terutama letak kat social web contohnya myspace, frenster atau facebook, mesti trafik meningkat..so senanglah diorang nak dapat advertiser nanti..aku pun nak kalau dah ramai orang guna nanti..hehhe..sebab cara macam ni memang cepat nak tarik trafik atau customer secara mudah dan murahlah kalau berbanding teknik lain..


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyberBot
kiriman Oct 25 2008, 10:17 PM
Kiriman #4


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 139
Sertai: 20-September 08
Daripada: Kuala Lipis, Pahang
No. Ahli: 75



Dipindah ke Cakap Laman Web Terpilih


--------------------
My world is here at Cakap.Net!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 17th November 2019 - 11:26 AM