IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Reply to this topicStart new topic
> sudah cukup cukup sudah
cakera padat
kiriman May 19 2015, 01:20 AM
Kiriman #1


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 5
Sertai: 23-April 15
No. Ahli: 2,565



banyak kot iklan promo pasal internet xpax plan baru ni. tiap2 ari aku tgk ada dlm tv radio surat kabar. hahaha.
mcm menarik minat lak nk try. btul2 murah ke? ada sapa penah guna?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cheese
kiriman May 20 2015, 12:13 AM
Kiriman #2


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 7
Sertai: 27-March 15
No. Ahli: 2,552



QUOTE (cakera padat @ May 19 2015, 01:20 AM) *
banyak kot iklan promo pasal internet xpax plan baru ni. tiap2 ari aku tgk ada dlm tv radio surat kabar. hahaha.
mcm menarik minat lak nk try. btul2 murah ke? ada sapa penah guna?

ouh iklan xpax ni.. Ak rs ak pon nampak hari tu.. Skrg memang tgh murah gilew.. Sblm ni mane ade mcm ni..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cik Nad
kiriman May 20 2015, 08:48 PM
Kiriman #3


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 3
Sertai: 20-May 15
No. Ahli: 2,568



QUOTE (Cheese @ May 20 2015, 12:13 AM) *
ouh iklan xpax ni.. Ak rs ak pon nampak hari tu.. Skrg memang tgh murah gilew.. Sblm ni mane ade mcm ni..


i dh try mmg murah giler uols. plan harian pon makin murah dah. dulu 90 sen skang 83 sen sehari. x maen dh 1gb. baek ambik 2gb ke 4gb trus. huhu
cek kat sini kalau x caya kat iols. Xpax Internet Plan
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Linesman
kiriman May 20 2015, 09:02 PM
Kiriman #4


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 8
Sertai: 22-April 15
No. Ahli: 2,563



kalau aku pakai pon line slow baik tak yah. tmpat aku tak dpt 4g pon.so slow gak intrnet. x minat ah


--------------------
preeeettt....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cik Nad
kiriman May 22 2015, 12:00 AM
Kiriman #5


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 3
Sertai: 20-May 15
No. Ahli: 2,568



QUOTE (Linesman @ May 20 2015, 09:02 PM) *
kalau aku pakai pon line slow baik tak yah. tmpat aku tak dpt 4g pon.so slow gak intrnet. x minat ah

sbb telepon kot. ke simcard rosak. i punya okey je u. 3g pon laju apa. 21mbps kot
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Linesman
kiriman May 22 2015, 09:46 AM
Kiriman #6


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 8
Sertai: 22-April 15
No. Ahli: 2,563



nanti aku tukar fon baru sapot 4g nk tgk laju mcm mana dia pg. haha. sama je weh. mmg line slow takleh watpe dah. pakai je la telco laen yg sapot intrnet laju ngan murah. bnyk lg ada yg laen.


--------------------
preeeettt....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sunflo0303
kiriman May 23 2015, 12:43 AM
Kiriman #7


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 67
Sertai: 4-June 13
No. Ahli: 2,465



kalau ambik 4gb pastu x abis n then beli lg 4gb, boleh jd makin bnyk ke quota?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cakera padat
kiriman May 23 2015, 02:13 AM
Kiriman #8


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 5
Sertai: 23-April 15
No. Ahli: 2,565



elokla murah. sesuai ngan iklan yg beria tiap2 ari ada. kalau murah btul boleh la saving credit pasni
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cik Nad
kiriman May 23 2015, 02:52 AM
Kiriman #9


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 3
Sertai: 20-May 15
No. Ahli: 2,568



QUOTE (sunflo0303 @ May 23 2015, 12:43 AM) *
kalau ambik 4gb pastu x abis n then beli lg 4gb, boleh jd makin bnyk ke quota?


tak. sbb mana2 quota xtra lebih dr had otomatik x kira. mcm kau ambik 2gb. pastu gna ada lebih tp dh x smpai 2gb, yg ni boleh bawak ke depan n tambah kat langganan baru 2gb tu. tp kalau 2gb nk bwk ke depan pastu nk langgan baru 2gb lg xdpt la mcm tu.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 20th November 2019 - 10:48 AM