IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

> Honda Jazz
Abang Jib
kiriman Feb 27 2017, 01:12 AM
Kiriman #1


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 17
Sertai: 17-June 16
No. Ahli: 2,615



salam, yg jazz aku ni nak tkr tyre. ape brand yg korg pakai rasa ok, harge pn ok
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Susulan
TunTeratai
kiriman Mar 1 2017, 06:39 AM
Kiriman #2


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 25
Sertai: 5-July 16
No. Ahli: 2,619



QUOTE (Zabanya @ Feb 28 2017, 05:05 PM) *
Continental mahal ke michelin lagi mahal?

Aku tgh guna silverstone ni, tapi suara kuat so igt nak upgrade tayar.

Tak sure nak pilih mana satu... either continental ke michelin?

ari tu baru je gi workshop service kereta, foreman tu suggest aku tukar tayar continental,
tapi aku bawa kereta saga yg lama tu, haiz, mana ada duit tukar baru tayar,
walaupun continental brand bagus, tpi mahal sikit juga, aiks
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zabanya
kiriman Mar 1 2017, 02:44 PM
Kiriman #3


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 13
Sertai: 6-January 16
No. Ahli: 2,581



QUOTE (TunTeratai @ Mar 1 2017, 06:39 AM) *
ari tu baru je gi workshop service kereta, foreman tu suggest aku tukar tayar continental,
tapi aku bawa kereta saga yg lama tu, haiz, mana ada duit tukar baru tayar,
walaupun continental brand bagus, tpi mahal sikit juga, aiks


Abes tu? Michelin ke Conti yg lg mahal?

Kalau tak cukup bajet, boleh consider silverstone.

Walaopun ada suara ckit masa jln kat highway, tapi mmg murah...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SitiKasih
kiriman Mar 2 2017, 12:58 AM
Kiriman #4


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 16
Sertai: 5-July 16
No. Ahli: 2,620



QUOTE (Zabanya @ Mar 1 2017, 02:44 PM) *
Abes tu? Michelin ke Conti yg lg mahal?

Kalau tak cukup bajet, boleh consider silverstone.

Walaopun ada suara ckit masa jln kat highway, tapi mmg murah...

ko pakai tayar apa brand?
sebenarnya brand yg paling jimat cost adalah mane satu?
continental good, tpi harga je, x manpu
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Kirim dalam topik ini


Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 18th October 2019 - 09:57 PM