IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
B@zSh™ buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
B@zSh™
Eksekutif Senior
36 tahun
Lelaki
New Castle
Lahir Mei-3-1981
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 19-September 08
Profil Dilihat: 22,327*
Kemunculan Terakhir: 12th July 2014 - 09:31 PM
Masa: Dec 15 2017, 06:16 PM
1,830 kiriman (1 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

B@zSh™

Moderator

****


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
7 Sep 2009
Assalamualaikum

Aku nak ambil kesempatan untuk promote biz Online aku
Kalau ada masa jenguk2 la yer...thanks
Kalo ada sape2 nak cari 2nd hand HP @ PDA boleh la msg
Insya-Allah nego sikit2 tu bole smile.gif

MY ONLINE SHOPPE

22 Jul 2009
Hmm...ni la terjadi kalo dah terlalu kaya sangat
Sampaikan Mercedes pun dibuat dari emas putih
Huh...memang betul2 kaya







Mercedes ni adalah milik saudara kita kat Dubai

P/S : Alangkah bagusnya kalo didermakan duit tu kan...
16 Jul 2009
Budak Melayu Genius Kimia & Fizik





14 Jul 2009
Aku x pasti ni betul atau x...tp ia dikatakan scientific test



Cuba korang check korang nyer jari...& relate ngan diri sendiri tongue.gif
14 Jul 2009
QUOTE
Udin baru berusia 4 tahun. Dia tahu yang minggu depan kakaknya yang sulung akan berkahwin.

"Kakak...kenapa akak mesti kahwin?" Tanya Udin petah.

"Nanti Udin dah besar, Udin tau sendiri la...", jawab Kakak Udin.

Nyata Udin tidak berpuas hati dengan jawapan tersebut.

Esoknya seperti biasa, Udin akan bertandang ke rumah Harun dan Karim apabila balik dari kelas mengaji Quran. Harun dan Karim merupakan sahabat baik dan mereka menyewa sebuah rumah berhampiran dengan rumah keluarga Udin. Mungkin kerana sama-sama masih teruna, Udin selesa duduk melepak di rumah Harun dan Karim walaupun umur mereka jauh berbeza.

Semasa Udin sampai ke rumah bujang tersebut, Harun dan Karim sedang asyik menonton cerita kegilaan mereka, CSI-Vegas.

"Harun, kau tolong garu belakang aku! Aduh, gatalnya!" Pinta Karim.

"Ah, tak kuasa aku! Tulah! Aku suruh kahwin kau tak nak. Kalau tak, boleh gak bini kau tolong garu belakang." Balas Harun pula.

Udin tiba-tiba berasa amat gembira. Kini dia sudah dapat jawapannya.

"Kakak! Saya dah tahu sebab apa kakak kahwin!" Kata Udin dengan girang.

"Sebab apa?" Tanya Kakak Udin.

"Sebab gatal belakang!" Jawab Udin yakin.

Bapa mereka yang terdengar perbualan Udin dengan kakaknya itu menyampuk,

"Salah nak...sebenarnya gatal depan...."
Pelawat terakhir


7 Jun 2017 - 15:03


9 Mar 2015 - 14:04


25 Nov 2014 - 3:46


25 May 2013 - 14:32


25 Oct 2010 - 22:04


6 Feb 2010 - 22:23


17 Dec 2009 - 15:01


14 Dec 2009 - 3:05


24 Jul 2009 - 13:22


16 Jul 2009 - 14:52

Komen
♦محمد أفيق♦
selamat hari raya haji..moga diberkati
7 Dec 2008 - 14:41

Kawan

394 kiriman
5th November 2009 - 12:20 PM

2582 kiriman
2nd November 2013 - 10:30 AM

1147 kiriman
31st August 2016 - 11:39 AM
Papar Semua Kawan
Versi Ringkas Masa sekarang: 15th December 2017 - 06:16 PM