IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

> Rambut gugur sebab hormon ke?
sunflo0303
kiriman Aug 15 2021, 08:24 PM
Kiriman #1


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 120
Sertai: 4-June 13
No. Ahli: 2,465



Macam mana nak urus rambut gugur untuk yang berhijab ek korang? I rasa normal la kalau kita gugur rmabut sikit - sikit tu kan. Tapi recently i perasan bila basuh rambut tu banyak gila rambut yang sekat kat drain filter. Ni i bersih everyday still sama jugak. I rasa dah byk tips i cari. Camne nak setel ek, tak kisah la mahal sikit pun i rela invest for my condition ni.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Susulan
chucheongfan
kiriman Aug 26 2021, 07:18 PM
Kiriman #2


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 93
Sertai: 20-April 13
No. Ahli: 2,443



Haa boleh tengok sendiri produk diorang ni, harga pun murah je sebotol syampu RM11.48 dekat shopee.
https://shopee.com.my/Safi-Shayla-Supa-Smoo...8287.8059726156
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Kirim dalam topik ini
- sunflo0303   Rambut gugur sebab hormon ke?   Aug 15 2021, 08:24 PM
- - chucheongfan   QUOTE (sunflo0303 @ Aug 15 2021, 08:24 PM...   Aug 18 2021, 08:42 PM
- - cyclebin10   QUOTE (sunflo0303 @ Aug 15 2021, 08:24 PM...   Aug 18 2021, 08:59 PM
|- - sunflo0303   QUOTE (cyclebin10 @ Aug 18 2021, 08:59 PM...   Aug 19 2021, 12:20 AM
|- - cyclebin10   QUOTE (sunflo0303 @ Aug 19 2021, 12:20 AM...   Aug 19 2021, 05:41 PM
|- - sunflo0303   QUOTE (cyclebin10 @ Aug 19 2021, 05:41 PM...   Aug 19 2021, 06:26 PM
|- - weiyaow   QUOTE (sunflo0303 @ Aug 19 2021, 06:26 PM...   Aug 19 2021, 06:36 PM
||- - zizi_zack   QUOTE (weiyaow @ Aug 19 2021, 06:36 PM) b...   Aug 19 2021, 07:22 PM
|- - chucheongfan   QUOTE (sunflo0303 @ Aug 19 2021, 06:26 PM...   Aug 20 2021, 04:05 PM
|- - cyclebin10   QUOTE (sunflo0303 @ Aug 19 2021, 06:26 PM...   Aug 20 2021, 04:12 PM
|- - zizi_zack   QUOTE (cyclebin10 @ Aug 20 2021, 04:12 PM...   Aug 20 2021, 10:25 PM
||- - cyclebin10   QUOTE (zizi_zack @ Aug 20 2021, 10:25 PM)...   Aug 21 2021, 07:21 PM
||- - zizi_zack   QUOTE (cyclebin10 @ Aug 21 2021, 07:21 PM...   Aug 21 2021, 08:34 PM
||- - chucheongfan   QUOTE (zizi_zack @ Aug 21 2021, 08:34 PM)...   Aug 22 2021, 02:28 PM
||- - zizi_zack   QUOTE (chucheongfan @ Aug 22 2021, 02:28 ...   Aug 22 2021, 11:29 PM
||- - weiyaow   QUOTE (zizi_zack @ Aug 22 2021, 11:29 PM)...   Aug 22 2021, 11:35 PM
|- - chucheongfan   QUOTE (cyclebin10 @ Aug 20 2021, 04:12 PM...   Aug 21 2021, 07:43 PM
|- - cyclebin10   QUOTE (chucheongfan @ Aug 21 2021, 07:43 ...   Aug 22 2021, 02:56 PM
- - zizi_zack   kalau mcm i skrg kat rumah ni guna tonic je and ma...   Aug 19 2021, 12:14 AM
|- - chucheongfan   QUOTE (zizi_zack @ Aug 19 2021, 12:14 AM)...   Aug 19 2021, 06:13 PM
- - chucheongfan   Haa boleh tengok sendiri produk diorang ni, harga ...   Aug 26 2021, 07:18 PM


Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 17th October 2021 - 01:17 AM