IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Reply to this topicStart new topic
> iPhone 7 bertuah??
bazaoyu
kiriman Oct 11 2016, 02:47 PM
Kiriman #1


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 91
Sertai: 17-March 13
No. Ahli: 2,436



Iphone bertuah???ha...mesti korang x caye kan?aku pun x caye sebenarnye...tapi aku dapat email dari www.bluecube.my untuk registration pre order hari tu....aku antara yang bertuah lah!!!!!!!!! rclxm9.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
weiyaow
kiriman Oct 11 2016, 02:51 PM
Kiriman #2


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 58
Sertai: 4-June 13
No. Ahli: 2,463



QUOTE (bazaoyu @ Oct 11 2016, 02:47 PM) *
Iphone bertuah???ha...mesti korang x caye kan?aku pun x caye sebenarnye...tapi aku dapat email dari www.bluecube.my untuk registration pre order hari tu....aku antara yang bertuah lah!!!!!!!!! rclxm9.gif


Ko biar betul bro?tapi kan yang aku tau hari ni last pre order kat www.bluecube.my.tengok statement ko tadi aku terus lah g daftar.mane la tau aku pun bertuah?penghantaran sampai ke pintu rumah terus bro.tu yang aku tau la.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bazaoyu
kiriman Oct 11 2016, 02:54 PM
Kiriman #3


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 91
Sertai: 17-March 13
No. Ahli: 2,436



QUOTE (weiyaow @ Oct 11 2016, 02:51 PM) *
Ko biar betul bro?tapi kan yang aku tau hari ni last pre order kat www.bluecube.my.tengok statement ko tadi aku terus lah g daftar.mane la tau aku pun bertuah?penghantaran samapi ke pintu rumah terus bro.tu yang aku tau la.


betul der...ko tunggu lah email dari dorang baru ko boleh tau yang ko terpilih ke idok...tapi ko amek plan ape?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chucheongfan
kiriman Oct 11 2016, 02:59 PM
Kiriman #4


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 61
Sertai: 20-April 13
No. Ahli: 2,443



lebih baik you beli denga plan skali,guna plan FIRST Gold RM80 you dapat additional 2GB Internet RM18 sebulan ja,affordable,lagipun dari you membazir beli iPhone tapi tiada internetkan?











Go to the top of the page
 
+Quote Post
ironfist
kiriman Oct 11 2016, 03:04 PM
Kiriman #5


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 31
Sertai: 20-August 14
Daripada: JB
No. Ahli: 2,524



dia datang JENG JENG JENG dengan wajah barunya.......dia datang.......nak jual brg2 nya.......haih....udah2 le tu deme nak jual barang deme kat sini yob........teman ni dah tau dah yang hari ni last order dengan Biru Cube tu.......teman daha ambik pun plan nye......cume skarang ni teman nak nunggu di antoo ke ghumah je.......lambat benor ghasenyer.......,
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sunflo0303
kiriman Oct 11 2016, 03:15 PM
Kiriman #6


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 61
Sertai: 4-June 13
No. Ahli: 2,465



i phone 6 dulu batery problem la korang,
aku tau sebab aku iphone user dari 3g sampai lah soon iphone 7 ni,
bagi aku la iPhone 7 ni mmg friendly user sampai orang berebut-rebut nak beli dan sanggup beratur panjang-panjang semata-mata nakkan iPhone 7,friendly user,water resistant lagi,design walaupun lebih kurang tapi meloppsss
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pchanesuan
kiriman Oct 11 2016, 03:26 PM
Kiriman #7


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 28
Sertai: 21-December 13
No. Ahli: 2,489



jeng jeng jeng pre-orderED! lama i tunggu dan finally come. too good to be true. waterproof iphone saya datang
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kathy K
kiriman Oct 11 2016, 04:02 PM
Kiriman #8


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 39
Sertai: 7-June 14
No. Ahli: 2,511



kalau nak cheaper commitment go for Celcom.Coverage bagus,dapat iPhone 7 lagi.
ingat carry forward quota dropped into 2.5gb setiap bulan sahaja.
mereka add on data for first gold plan, but lesser the quota for carry forward.
In overall, celcom banyak bagi data termasuk hujung minggu.
So pakai je la, kalau boleh habiskan data senayak tu dalam in a month.
Otherwise, its a waste....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
anakku sazali
kiriman Oct 11 2016, 04:15 PM
Kiriman #9


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 1
Sertai: 11-October 16
No. Ahli: 2,673



QUOTE (Kathy K @ Oct 11 2016, 04:02 PM) *
kalau nak cheaper commitment go for Celcom.Coverage bagus,dapat iPhone 7 lagi.
ingat carry forward quota dropped into 2.5gb setiap bulan sahaja.
mereka add on data for first gold plan, but lesser the quota for carry forward.
In overall, celcom banyak bagi data termasuk hujung minggu.
So pakai je la, kalau boleh habiskan data senayak tu dalam in a month.
Otherwise, its a waste....


Correct! Celcom give more privilege.
Saya Celcom users manage to use wifiplus , tapi tidak pernah got to use the yonder.
Tiada pelan yang terbaik dan perfect dalam dunia ini, kita cuma boleh pilih pelan yang sesuai dengan kegunaan dan kemampuan kita.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tukang kebun
kiriman Oct 11 2016, 04:26 PM
Kiriman #10


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 30
Sertai: 19-March 15
No. Ahli: 2,549



pasal lucky draw ni, adik gua ade gak wat preorder dengan celcom. Die bagitu aku kalau die bertuah die dapat iPhone 7 dengan harga RM7/77/777 lepastu die nak jual terus dekat orang lain. Banyak pandai itu budak. Boleh ke even tie dengan contract?


--------------------
nak cari kayu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
liahlimah
kiriman Oct 11 2016, 05:52 PM
Kiriman #11


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 3
Sertai: 11-October 16
No. Ahli: 2,674



QUOTE (sunflo0303 @ Oct 11 2016, 03:15 PM) *
i phone 6 dulu batery problem la korang,
aku tau sebab aku iphone user dari 3g sampai lah soon iphone 7 ni,
bagi aku la iPhone 7 ni mmg friendly user sampai orang berebut-rebut nak beli dan sanggup beratur panjang-panjang semata-mata nakkan iPhone 7,friendly user,water resistant lagi,design walaupun lebih kurang tapi meloppsss


aku pun iPhone user jugak tapi kenapa la kamu semua nak beratur?tidak payah.order online sudah.tidak perlu penat badan untuk beratur.tiba 2 nanti habis stock.aku setuju memang friendly user.tapi hari ini hari terakhir untuk tempah di www.bluecube.my tau tidak kau?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cyclebin10
kiriman Oct 11 2016, 06:11 PM
Kiriman #12


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 67
Sertai: 7-June 13
No. Ahli: 2,468



masih memikirkan nak guna pelan yang mana......
register pun sudah................pening pening.............. 105.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bazaoyu
kiriman Oct 13 2016, 12:06 PM
Kiriman #13


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 91
Sertai: 17-March 13
No. Ahli: 2,436



QUOTE (liahlimah @ Oct 11 2016, 05:52 PM) *
aku pun iPhone user jugak tapi kenapa la kamu semua nak beratur?tidak payah.order online sudah.tidak perlu penat badan untuk beratur.tiba 2 nanti habis stock.aku setuju memang friendly user.tapi hari ini hari terakhir untuk tempah di www.bluecube.my tau tidak kau?


Mmg jimat masa, ari tu aq pun buat online jugak.
Tak yah susah pi center buat pre-order. Takut queue panjang.
Tak sure blh dpt menang lucky draw ke tak. Hehe
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FLou91
kiriman Feb 15 2018, 03:22 PM
Kiriman #14


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 12
Sertai: 28-November 17
Daripada: DKI Jakarta
No. Ahli: 2,797



Ih bertuah gimana maksudnye?
Setahu saya iPhone 7 tak bertuah. Salah mungkin ni kalian ohmy.gif


--------------------
Usaha jual beli pulsa menguntungkan.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 24th August 2019 - 03:30 PM