IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

3 Mukasurat V   1 2 3 >

abu85
Posted on: Apr 30 2018, 10:22 PM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 71
Sertai: 8-December 17
No. Ahli: 2,798


QUOTE (michael scotfield @ Apr 26 2018, 08:22 AM) *
Tuan boleh cari namanya di fb mohamad fairos abdul rahim,di web instaforex sy tak pasti pula

betul tuan itu la IB dari penang.. EA nya mmg proven... performance sehingga 6 tahun...profit gila2..
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #30699 · Replies: 929 · Views: 232,675

abu85
Posted on: Apr 24 2018, 12:07 AM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 71
Sertai: 8-December 17
No. Ahli: 2,798


QUOTE (azam575 @ Apr 23 2018, 10:58 PM) *
ada berita terkini mengenai seminar instaforex di malaka itu tuan?

so far so good ramai juga yg hadir... yg best nya bila ib sharing utk EA yg dia manage.. sampai lebih 500 akaun trader
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #30670 · Replies: 929 · Views: 232,675

abu85
Posted on: Apr 20 2018, 11:32 PM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 71
Sertai: 8-December 17
No. Ahli: 2,798


QUOTE (michael scotfield @ Apr 20 2018, 09:37 PM) *
Tinggal berapa hari shj lain utk seminar anjuran instaforex ini bermula,trader dr melaka khususnya jgn lepaskan peluang

jom bawa kawan2 atau saudara mara umur 21 tahun ke atas yer...
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #30663 · Replies: 929 · Views: 232,675

abu85
Posted on: Apr 19 2018, 11:15 PM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 71
Sertai: 8-December 17
No. Ahli: 2,798


QUOTE (michael scotfield @ Apr 19 2018, 10:09 PM) *
Betul tuan,dgn ekonomi yg tidak menentu.forex adalah satu income yg tidak boleh dipandang enteng.jd tindakan instaforex menganjur seminar adalah suatu usaha yg bagus


tempat seminar masih ada kekosongan lagi.. jadi boleh la ajak2 kawan2 beramai hadir ke simnar ini nanti
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #30658 · Replies: 929 · Views: 232,675

abu85
Posted on: Apr 18 2018, 11:18 PM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 71
Sertai: 8-December 17
No. Ahli: 2,798


QUOTE (michael scotfield @ Apr 18 2018, 02:54 PM) *
Di harapkan instaforex akan meneruskan lg seminar2 seperti ini dinegeri lain pula

saya harap pun begitu juga.. ramai boleh mengenali instaforex juga
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #30652 · Replies: 929 · Views: 232,675

abu85
Posted on: Apr 18 2018, 03:26 AM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 71
Sertai: 8-December 17
No. Ahli: 2,798


QUOTE (azam575 @ Apr 17 2018, 10:39 PM) *
saya tak dapat hadir kerana terlibat dengan kursus di tempat kerja ketika itu

ok tak per tuan.. ada lagi kat tempat lain nnt instaforex buat
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #30648 · Replies: 929 · Views: 232,675

abu85
Posted on: Apr 17 2018, 12:08 AM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 71
Sertai: 8-December 17
No. Ahli: 2,798


QUOTE (azam575 @ Apr 13 2018, 11:40 PM) *
jom sertai seminar percuma ini. semua trader malaysia di jemput hadir

tuan azam575 hadir tak disana nnt
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #30624 · Replies: 929 · Views: 232,675

abu85
Posted on: Apr 13 2018, 10:48 PM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 71
Sertai: 8-December 17
No. Ahli: 2,798


QUOTE (michael scotfield @ Apr 13 2018, 09:41 PM) *
Jom meriahkan seminar anjuran instaforex

ok tuan jumpa di sana nnt yer...
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #30615 · Replies: 929 · Views: 232,675

abu85
Posted on: Apr 13 2018, 12:09 AM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 71
Sertai: 8-December 17
No. Ahli: 2,798


sesiapa nak belajar ilmu bbma boleh register seminat instaforex ini
https://www.instaforex.com/ms/seminars/semi...rcuma_di_melaka
percuma jer jom dtg ramai2
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #30610 · Replies: 929 · Views: 232,675

abu85
Posted on: Apr 11 2018, 11:41 PM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 71
Sertai: 8-December 17
No. Ahli: 2,798


bulan puasa nak dekat... jom buat duit utk raya ni huuh... trade di instaforex
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #30606 · Replies: 929 · Views: 232,675

abu85
Posted on: Apr 10 2018, 11:52 PM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 71
Sertai: 8-December 17
No. Ahli: 2,798


QUOTE (azam575 @ Apr 10 2018, 09:22 PM) *
tuan boleh baca terma dan syarat terkini di laman web rasmi instaforex. yang penting kalau nak buat untung di instaforex kena follow terma dan syarat

syarat2nya boleh kata hampir sama dengan semua broker2...
setiap broker ada badan perundangan dan perlindungan utk trader2 forex..
jadi pilih la instaforex sebagai platform forex anda
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #30599 · Replies: 929 · Views: 232,675

abu85
Posted on: Apr 9 2018, 11:40 PM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 71
Sertai: 8-December 17
No. Ahli: 2,798


QUOTE (azam575 @ Apr 9 2018, 10:25 PM) *
ya tuan, buat masa ini syarat trade news telah dilonggarkan sedikit. tuan boleh rujuk terma dan syarat baru di laman web rasmi instaforex

ooh yer ker sudah dilonggarkan... patut lah semooth jer..
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #30591 · Replies: 929 · Views: 232,675

abu85
Posted on: Apr 6 2018, 10:10 PM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 71
Sertai: 8-December 17
No. Ahli: 2,798


hari ni trade NFP... amik poopit skit jer... terus withdraw zuuupppppp... settle... tunggu IB masuk dalam bank jer
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #30575 · Replies: 929 · Views: 232,675

abu85
Posted on: Apr 6 2018, 12:36 AM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 71
Sertai: 8-December 17
No. Ahli: 2,798


QUOTE (azam575 @ Apr 4 2018, 11:51 PM) *
pastikan trader telah membaca syarat dan terma untuk trading pada waktu puncak NEWS. sangat penting

so far skrg trade news tak der masalah mcm dulu... profit terus request withdraw.. huhuh
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #30569 · Replies: 929 · Views: 232,675

abu85
Posted on: Apr 4 2018, 11:42 PM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 71
Sertai: 8-December 17
No. Ahli: 2,798


Petang hari ni GU turun.. tp bila US Open.. terus naik GU ni..
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #30558 · Replies: 929 · Views: 232,675

abu85
Posted on: Apr 4 2018, 12:38 AM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 71
Sertai: 8-December 17
No. Ahli: 2,798


minggu NFP... harap semua boleh dapat keuntungan berganda
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #30539 · Replies: 929 · Views: 232,675

abu85
Posted on: Apr 2 2018, 11:48 PM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 71
Sertai: 8-December 17
No. Ahli: 2,798


QUOTE (michael scotfield @ Apr 2 2018, 10:04 PM) *
Bukanlah nk berkira tp jika ada cara penukaran aff instaforex yg menguntungkan kita apa salahnya.

wau ada yg offer 100% rebet ke tuan
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #30520 · Replies: 929 · Views: 232,675

abu85
Posted on: Mar 31 2018, 12:16 AM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 71
Sertai: 8-December 17
No. Ahli: 2,798


biasa pengeluaran affilate mana2 IB akan bagi rate rendah...
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #30506 · Replies: 929 · Views: 232,675

abu85
Posted on: Mar 29 2018, 11:48 PM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 71
Sertai: 8-December 17
No. Ahli: 2,798


esok bank2 besar kemungkinan besar market kurang active
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #30500 · Replies: 929 · Views: 232,675

abu85
Posted on: Mar 29 2018, 12:24 AM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 71
Sertai: 8-December 17
No. Ahli: 2,798


jika ada sesiapa ada sebarang masalah boleh tanya supporter2 instaforex disini tq
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #30492 · Replies: 929 · Views: 232,675

abu85
Posted on: Mar 28 2018, 12:22 AM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 71
Sertai: 8-December 17
No. Ahli: 2,798


QUOTE (michael scotfield @ Mar 27 2018, 06:40 PM) *
Jika aff instaforex tak beri seperti yg dijanjikan,boleh tak kita tukar aff lain tuan?

lebih baik buka akaun baru dan register dengan org baru lagi mudah
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #30488 · Replies: 929 · Views: 232,675

abu85
Posted on: Mar 26 2018, 11:17 PM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 71
Sertai: 8-December 17
No. Ahli: 2,798


QUOTE (azam575 @ Mar 26 2018, 09:39 PM) *
kalau saya lihat pada % rebate yang di offer oleh affliater. lain affliater lain peratus rebate yang diberikan

ada tak yg beri 100% tuan
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #30481 · Replies: 929 · Views: 232,675

abu85
Posted on: Mar 24 2018, 12:39 AM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 71
Sertai: 8-December 17
No. Ahli: 2,798


QUOTE (michael scotfield @ Mar 23 2018, 08:26 PM) *
Mana nk cari aff yg offer rebet instaforex terbaik tu tuan?boleh cek di website ke?

tiada tuan... buat masa ni saya sorang jer offer rebet mcm ni (hehehe)
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #30470 · Replies: 929 · Views: 232,675

abu85
Posted on: Mar 22 2018, 11:56 PM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 71
Sertai: 8-December 17
No. Ahli: 2,798


QUOTE (michael scotfield @ Mar 22 2018, 10:51 PM) *
Antara kelebihan instaforex berbanding dgn broker lain

jadi jom trade di instaforex...dan dapatkan rebet setiap minggu
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #30465 · Replies: 929 · Views: 232,675

abu85
Posted on: Mar 21 2018, 11:01 PM


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 71
Sertai: 8-December 17
No. Ahli: 2,798


QUOTE (azam575 @ Mar 20 2018, 08:16 PM) *
antara faktor yang menyebabkan ramai trader memilih instfaforex. selain itu kabinet klien yang lengkap memmudahkan trader

tak byk broker offer spread ttp.. kerana bila news spread boleh jadi tinggi.. jika di instaforex spread tetap..
  Forum: Cakap Pelaburan & Pengurusan Kewangan · Post Preview: #30459 · Replies: 929 · Views: 232,675

3 Mukasurat V   1 2 3 >

New Posts  Susulan baru
No New Posts  Tiada susulan baru
Hot topic  Topik panas (Baru)
No new  Topik panas (Tiada baru)
Poll  Undian (Baru)
No new votes  Undian (Tiada Baru)
Closed  Topik dikunci
Moved  Topik dipindah
 

Versi Ringkas Masa sekarang: 3rd October 2022 - 09:53 AM