IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
http://beritapagi-online.blogspot.com/p/free-link-exchange.html
Maklumat Personal
cargas
Bukan Eksekutif
33 tahun
Lelaki
balakong,SELANGOR
Lahir April-26-1986
Minat
http://beritapagi-online.blogspot.com/
Statistik
Sertai: 24-October 08
Profil Dilihat: 6,149*
Kemunculan Terakhir: 7th February 2011 - 11:56 AM
Masa: Aug 20 2019, 06:10 PM
93 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM http://beritapagi-online.blogspot.com/p/
Yahoo hasbul86_cargas
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

cargas

Member Rasmi

*


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
15 Oct 2010
add http://beritapagi-online.blogspot.com/ atau http://lawak-terbaruonline.blogspot.com/ pada blog list anda kemudian email pada news2umalay@gmail.com atau tinggalkomen kat blog jer...tQ......Mod klu salah Bod move je ye..
15 Oct 2010
- 1.8 Manual (RM79,999)
- 1.8 CVT Auto (RM87,000)
- 2.0 CVT Auto Premium (RM94,000)
boleh tahan harga..huhu gedik.gif


-Bold and aggressive styling
-Trunk Remote Control
-Paddle Shift Peformance
-Fully Automatic Climate Control
-5-star Safety Rating
-2 Years Free Servicing










7 Dec 2009
Ada 26 orang gila, mereka akan menjalani ujian kesihatan di Amerika. Mereka dibawa dengan menggunakan pesawat Hercules yang besar. Ketika di udara, orang-orang gila itu terlalu bising kerana bermain bola di dalam pesawat. Kapten pesawat marah dan menyuruh co-pilotnya untuk menenangkan mereka. "Hoi! Bising sangat nie! Jangan main bola di dalam kapalterbang!!!" bentak co-pilot kepada orang-orang gila tersebut.

Akhirnya situasi menjadi tenang. Tapi lama-kelamaan, Kapten curiga karena situasinya terlalu tenang. Dia menyuruh lagi co-pilotnya untuk memeriksa keadaan di belakang. Ketika co-pilot datang, dia terkejut setengah mati! Orang gilanya tinggal 4 orang!!! "Hei, kamu semua! Kenapa tinggal 4 orang sahaja? Yang lain ke mana?"

"Habis... tak boleh main bola di dalam kapalterbang, jadi mereka main bola di luar la."
"HAH?! Habis tu kenapa kamu semua masih berada di dalam?"

"Kan kami nie pemain simpanan...".
7 Dec 2009


klik kat gambar..



APA YANG PERLU ANDA LAKUKAN.....?

Promosikan link Utama (web replika yg diberi kpda anda) di atas kepada kawan-kawan anda. Cara yang paling berkesan adalah dengan menghantar EMAIL. Anda akan menerima komisyen jika penerima email tersebut KLIK pada link tersebut (walaupun tanpa daftar).

Sila pastikan maklumat Profil anda betul.
Komisyen akan dibayar kepada maklumat bank yang anda daftar.

Sistem ini akan merekod IP Address. Hanya IP Address yang unik sahaja sah untuk terima komisyen Klik mengikut level keahlian anda.

pendaftaran :Rm50 sahaja

Semoga Berjaya!



#Tips: Komisyen anda lebih tinggi jika anda berjaya mendaftarkan keahlian baru di bawah tajaan anda.

Jom cuba...
Pelawat terakhir


2 Apr 2010 - 5:17


20 May 2009 - 16:31


17 May 2009 - 4:08


13 May 2009 - 15:32


12 May 2009 - 17:46

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk cargas.

Kawan

0 kiriman
17th May 2009 - 04:12 AM

1147 kiriman
31st August 2016 - 11:39 AM
Papar Semua Kawan
Versi Ringkas Masa sekarang: 20th August 2019 - 06:10 PM