IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
bodoh jer aku nie buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
bodoh jer aku nie
Bukan Eksekutif
Umur tidak diketahui
Jantina tidak diset
Lokasi tidak diketahui
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 14-July 09
Profil Dilihat: 1,338*
Kemunculan Terakhir: Sulit
Masa: Dec 7 2019, 01:25 PM
18 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

bodoh jer aku nie

Member Rasmi

*


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
22 Jul 2009
Sini Ha Dia

sajer aku nak kongsi.. kalau taknak mod tolong delete
22 Jul 2009
sajer nak kongsi2..

aku pun tatau mcm mana aku leh fikir nickname mcm nie..
16 Jul 2009
aku nak beli hp nie.. so aku minta pendapat bagi kaki hp disini... ade gps yang dah built in tak silap aku..

aku nak tnye pasal bunyi die ok tak.. pastu kalau type sms ade tak delay mcm yang gune pda tue.. bosan kalau taip sms2 lmbt2 nie...
15 Jul 2009
pergi cabut gearbox potong flywhell @ tebuk lubang.. jangan nak buat dua2 sekali nanti enjin tak stabil.. (nie untuk kereta manual) auto takde

nak ringan motor(cabut housing clutch potong gear yang belakang) jgn byk sgt nanti cepat tangkap housing tue..

nak dapat top.. tukar gearbox 3 4(untuk ex5 @ motor yang ade 4 gear jer) pastu potong gear yang dekat sebelah dekat spocket nye(kalau byk duit potong 2 2 sekali)

nak motor kriss bawa sedap(buat wiring baru) gune ex5 nye cdi...

nak thn lama lepas overhaul bagi kaki rembat nie.. suruh welding dekat crankshaft nye bearing tue..

Pelawat terakhir


20 Jul 2009 - 11:41


14 Jul 2009 - 14:04


14 Jul 2009 - 10:23

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk bodoh jer aku nie.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 7th December 2019 - 01:25 PM