IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Reply to this topicStart new topic
> Mengidam Perabot baru :P
cyclebin10
kiriman Apr 13 2016, 10:41 AM
Kiriman #1


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 42
Sertai: 7-June 13
No. Ahli: 2,468



i nk deko rumah i dengan perabot baru, tp malas nk berjalan kesana kesini, minta candangan yang terbaik untuk deko atau cara mudah nk deko rumah kosong rolleyes.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kepler123
kiriman Apr 13 2016, 10:43 AM
Kiriman #2


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 44
Sertai: 16-February 14
No. Ahli: 2,491



nk deko rumah , upah org lah deko.. ke nk jimat? kat online pon boley... kang lebih senang, tak payah jalan-jalan kesana kemari biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cyclebin10
kiriman Apr 13 2016, 10:45 AM
Kiriman #3


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 42
Sertai: 7-June 13
No. Ahli: 2,468



hahhaa, klau dah beli barang bnyak-2 ni, kene lah pndai berjimat skit, hahahaha.. klau boley buat sendiri itu kan lebih baik, and puas hati jugak dgn ushe kite nnti, tp cdgn yang beli online tuh menarik, biase beli online ke untuk brngn perabot?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kepler123
kiriman Apr 13 2016, 10:46 AM
Kiriman #4


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 44
Sertai: 16-February 14
No. Ahli: 2,491



biase tuh tak biase sngt, tp tempoh hari, i ade tolong makcik i, then hantar kan kat dia.. i beli kat online shop courts je.. lagi pon kesian kat rumah dia dah lame takde brng baru, nnti klau pergi raya i balik kg boley i tengok suasana baru skit tongue.gif, itu hadia befday dia.. ibu tunggal kan makcik i tuh..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cyclebin10
kiriman Apr 13 2016, 10:48 AM
Kiriman #5


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 42
Sertai: 7-June 13
No. Ahli: 2,468



ohh bagus nya, baik hati.. murah rezeki u nnti smile.gif kat court online tuh kne amik order berape lame? mcm senang je u hantar-2 kat orng tongue.gif heeee!!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kepler123
kiriman Apr 13 2016, 10:50 AM
Kiriman #6


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 44
Sertai: 16-February 14
No. Ahli: 2,491



bagi i, mase yang nk kne order tuh makan mase skit tuh biase lah, tapi takde lame mane.. 14 hari sebelom penghantaran di buat kne order, senang cerite 2 minggu awal la.. bagi i kire cepat jugak tuh walaupun pakai online.. memang senang di hujung jari je.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cyclebin10
kiriman Apr 13 2016, 10:51 AM
Kiriman #7


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 42
Sertai: 7-June 13
No. Ahli: 2,468



14 hari ea.. mcm mne dengan waranti klau ade kerosakan ape-2? ade jaminan ke ta? ermmmmmmmmm
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kepler123
kiriman Apr 13 2016, 10:52 AM
Kiriman #8


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 44
Sertai: 16-February 14
No. Ahli: 2,491



bab waranti tak payah risau lah, 10 tahun courts bagi, sbb tuh i berani beli online , i dah tengok awal-2 dah mcm mne dorng punya tahap bagus or tak tongue.gif, delivery kite akan dapat dalam waktu bekerje 3 hingga 5 hari selpas 2 minggu order..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ali99
kiriman Apr 13 2016, 05:46 PM
Kiriman #9


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 1
Sertai: 13-April 16
No. Ahli: 2,596



QUOTE (cyclebin10 @ Apr 13 2016, 10:41 AM) *
i nk deko rumah i dengan perabot baru, tp malas nk berjalan kesana kesini, minta candangan yang terbaik untuk deko atau cara mudah nk deko rumah kosong rolleyes.gif



Sekarang ni ramai org dah shopping guna hujung jari je. shopping online je. kalau nak jimat lagi boleh shopping dekat Courts. diorang ade bagi percuma penghantaran. hehe rclxm9.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kepler123
kiriman Apr 14 2016, 05:32 PM
Kiriman #10


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 44
Sertai: 16-February 14
No. Ahli: 2,491



QUOTE (ali99 @ Apr 13 2016, 05:46 PM) *
Sekarang ni ramai org dah shopping guna hujung jari je. shopping online je. kalau nak jimat lagi boleh shopping dekat Courts. diorang ade bagi percuma penghantaran. hehe rclxm9.gif


Guna Flexi credit, memang senang buat pembelian, tak bnyak keluar duit sgt.. hehhhee!! bayar bulanan, sbb tuh aku boley bagi hadiah kat makcik aku smile.gif sekarang ni sume bende online lebih murah, cepat dan senang tongue.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cyclebin10
kiriman Apr 15 2016, 03:40 PM
Kiriman #11


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 42
Sertai: 7-June 13
No. Ahli: 2,468



klau mcm tuh memang senang lah nk beli barang, tayah pening dgn charge penghantaran dan waranti, urusan pon bunyi mcm mudah je kau beli tongue.gif rumah ni kosong skit, tuh rase nk beli perabot ala² modern sempena rumah baru ni, pembayran secare bulanan memang berguna untuk aku yang nk beli brng secare bnyak ni, duit yang lebih boleh lah simpan untuk emengency, dpat gaji bulan² baru bayar untuk perabot smile.gif betul ta? hehehehee.. dah xcited nk beli guna flexi kredit..
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 25th June 2017 - 01:25 PM