IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
weiyaow buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
weiyaow
Bukan Eksekutif
Umur tidak diketahui
Jantina tidak diset
Lokasi tidak diketahui
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 4-June 13
Profil Dilihat: 1,723*
Kemunculan Terakhir: 28th April 2019 - 01:37 PM
Masa: Aug 21 2019, 07:54 PM
58 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

weiyaow

Member Rasmi

*


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
25 Apr 2016
Coverage time dah meluas ke? aku tengok dah sampai ke Singapore plak.. rolleyes.gif hahahahaa.. harap2 sampai lah kat shah alam cepat skit smile.gif
6 Jan 2016
http://www.gsmarena.com/blackberry_priv-7587.php

What you guys think for this latest BlackBerry phone? Just launched last year October. Think the price is still high remain 3k+, but the phone spec is just nice compared to my current blackberry. Should I go for it or wait? Also, If you guys know any place that selling this phone cheap please share it here. ^^
9 Jun 2014
Christopher Neiger pernah cakap "Tires have been a vehicle's most important safety feature for more than 100 years. After all, they are a vehicle's only contact with the road." Mmg setuju dengan dia....apa kata kamu semua?
9 Dec 2013
sudahkah ko terima berita drp Citibank tentang pertandingan utk pemegang kad kredit ? Katanya belanja RM50 ke atas dan dpt tiket pertandingan. Dgn tiket tu, ada peluang utk menang hadiah.
Berita ni I tak pernah dengar sampai harini, kawanku tunjuk kat i.. Sebelum ni dah belanja RM100, sepatutnya ada 2 ticket la tu.. Tpai masih belum dpt.. Cis!
Sesiapa kat sini dah terima tiket tu ?
Pelawat terakhir
weiyaow tiada pelawat untuk dipaparkan.

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk weiyaow.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 21st August 2019 - 07:54 PM