IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

2 Mukasurat V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Plan First Gold Celcom ok tak?
Kathy K
kiriman Mar 29 2016, 09:31 PM
Kiriman #1


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 39
Sertai: 7-June 14
No. Ahli: 2,511



klo pernah dengar First Gold Plan celcom ? sy nak tukar plan baru..
coverage First Gold Plan lembab tak ?
klw arae bangi line ok tak guna plan first gold
harap2 laa first gold ok je dan klw harga murah lagi ok
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bazaoyu
kiriman Mar 30 2016, 12:42 PM
Kiriman #2


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 92
Sertai: 17-March 13
No. Ahli: 2,436



QUOTE (Kathy K @ Mar 29 2016, 09:31 PM) *
klo pernah dengar First Gold Plan celcom ? sy nak tukar plan baru..
coverage First Gold Plan lembab tak ?
klw arae bangi line ok tak guna plan first gold
harap2 laa first gold ok je dan klw harga murah lagi ok


aku guna so far ok area aku pendalam sikit laaa..
tapi guna first gold mmg takda mslh line
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ironfist
kiriman Mar 30 2016, 12:46 PM
Kiriman #3


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 31
Sertai: 20-August 14
Daripada: JB
No. Ahli: 2,524



guna first gold plan celcom dah laa mahal bill dia
kalau yang plan lain lagi murah drpd celcom
bill celcom cekik darah bila nk byr
Go to the top of the page
 
+Quote Post
johnweak
kiriman Mar 30 2016, 12:51 PM
Kiriman #4


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 20
Sertai: 4-March 15
No. Ahli: 2,544



QUOTE (ironfist @ Mar 30 2016, 12:46 PM) *
guna first gold plan celcom dah laa mahal bill dia
kalau yang plan lain lagi murah drpd celcom
bill celcom cekik darah bila nk byr

klw guna plan yg murah tapi klw line lembab buat apa broo
biar mahal aslkan line baik punya'
takda laa responding je


--------------------
john not weak
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sunflo0303
kiriman Mar 30 2016, 12:56 PM
Kiriman #5


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 67
Sertai: 4-June 13
No. Ahli: 2,465



esok celcom first gold last promtion rm80 cepat beli laaa
sblm tarikh akhir promotion alang2 murah baik cepat beli
gedik.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bazaoyu
kiriman Mar 30 2016, 01:06 PM
Kiriman #6


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 92
Sertai: 17-March 13
No. Ahli: 2,436



bkn nk nk promte plan first gold tapi aku pon guna plan first gold mmg coverage ok
harga bill pon tak da laa mahal pon
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pchanesuan
kiriman Mar 30 2016, 02:19 PM
Kiriman #7


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 28
Sertai: 21-December 13
No. Ahli: 2,489



pelan telco lain pon ada juga lagi laju coverage tgok coverage tempat mana laju
klw mahal line still sama dgn yg lain juga
takda maknanya laju bq.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pchanesuan
kiriman Mar 30 2016, 02:19 PM
Kiriman #8


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 28
Sertai: 21-December 13
No. Ahli: 2,489



..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tennyliew
kiriman Mar 30 2016, 02:27 PM
Kiriman #9


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 47
Sertai: 3-June 13
No. Ahli: 2,461



QUOTE (pchanesuan @ Mar 30 2016, 02:19 PM) *
pelan telco lain pon ada juga lagi laju coverage tgok coverage tempat mana laju
klw mahal line still sama dgn yg lain juga
takda maknanya laju bq.gif


ikut mana ko rasa selesa laa tapi aku pon pengguna plan celcom First Gold
bill takda laa mahal, line pon laju tengok coverage laa
area coverage apa laju
Go to the top of the page
 
+Quote Post
weiyaow
kiriman Mar 30 2016, 02:35 PM
Kiriman #10


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 60
Sertai: 4-June 13
No. Ahli: 2,463



QUOTE (Kathy K @ Mar 29 2016, 09:31 PM) *
klo pernah dengar First Gold Plan celcom ? sy nak tukar plan baru..
coverage First Gold Plan lembab tak ?
klw arae bangi line ok tak guna plan first gold
harap2 laa first gold ok je dan klw harga murah lagi ok



sekarag celcom tgh tawarkn RM80 plan First Gold je 10GB banyak tuu tww
and ada free weekend internet laakk tu takda laaa memazir data
nie detail plan first gold

Go to the top of the page
 
+Quote Post
kepler123
kiriman Mar 30 2016, 02:42 PM
Kiriman #11


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 44
Sertai: 16-February 14
No. Ahli: 2,491



Stakat ni aku duduk KL, takde masalah pon dengan CELCOM, 4G je memanjang. Balik kampung, kedah , Kelantan, lagi byk tempat yg ada 4G compare negeri lain. so line mmg tak jadi mslh
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kathy K
kiriman Mar 30 2016, 02:48 PM
Kiriman #12


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 39
Sertai: 7-June 14
No. Ahli: 2,511



wah betulka klw ok plan first gold mmg nk beli sbb kwn pon rmai yg pkai celcom First gold dorg kata mmg best pkai plan tu
sbb tu laa berminat nk beli plan celcom nie hface.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cyclebin10
kiriman Mar 30 2016, 02:52 PM
Kiriman #13


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 74
Sertai: 7-June 13
No. Ahli: 2,468



lagi pon celcom Penawaran Yonder Music percuma utk pengguna first plan ...
free lagi better lagipon guna pelan first gold nie bnyk benefit
apa lagi beli sblm tarikh tamat 31/3 ni
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tukang kebun
kiriman Mar 31 2016, 10:10 AM
Kiriman #14


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 30
Sertai: 19-March 15
No. Ahli: 2,549



saya mmg suka dengar younder music ,sejak pakai plan celcom ni bila masa boleh download soo mmg takda masalah


--------------------
nak cari kayu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
melindaapang
kiriman Apr 26 2016, 11:28 AM
Kiriman #15


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 45
Sertai: 7-May 13
No. Ahli: 2,455



rancak aku tengok org kat luar sane berbual2 sana sini. aku rase plan ni lah agaknya diorng pakai .. first gold ade lagi ke? mcm dah lame je plan ni.

https://www.youtube.com/watch?v=mrBMZ5l_i3U...sk83j9RDUp_pmdy

sempat gak aku tengok kat link ni pasal first gold tadi ..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cyclebin10
kiriman Apr 26 2016, 11:38 AM
Kiriman #16


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 74
Sertai: 7-June 13
No. Ahli: 2,468



plan first gold memang dah lame, kau je yang baru nk tahu aku rase ni, link kau bagi tuh pon dah lame , hahaahah!! kau pkai plan ape sampai tak tahu pasal first gold ni ??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
melindaapang
kiriman Apr 26 2016, 11:39 AM
Kiriman #17


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 45
Sertai: 7-May 13
No. Ahli: 2,455



aku pakai prepaid je, yang first gold ni postpaid kan? bukan aku tatahu, cuma aku buzy nk amik tahu, skrng je baru tak buzy nk amik tahu pasal pospaid ni, hehehe!! ade ke postpaid lain yang bagus??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cyclebin10
kiriman Apr 26 2016, 11:40 AM
Kiriman #18


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 74
Sertai: 7-June 13
No. Ahli: 2,468



klau nk ikut kan ade lagi tuh sebnarnya dah lame abes kau tahu, tapi celcom dah lanjutkan pasal first gold punya tamat tempoh sampai hujun bulan mei, sebelom ni hingga hujung bulan mac je!! plan lain aku rase sume tak dpat nk lwn first gold lagi kot..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
melindaapang
kiriman Apr 26 2016, 11:42 AM
Kiriman #19


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 45
Sertai: 7-May 13
No. Ahli: 2,455



kenapa kau ckap tak leh lwan 1st gold plak? aku ade bace plan lain punya lebih kurang same je dgn first gold ni.. masih di lanjutkan ea tamat tempoh utk first gold, info yang berguna jugak ni.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ironfist
kiriman Apr 26 2016, 11:44 AM
Kiriman #20


Bukan Eksekutif
*

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 31
Sertai: 20-August 14
Daripada: JB
No. Ahli: 2,524



sebab tak laku lah tuh celcom lanjutkan first gold punya promotion tongue.gif hiiihihihihh.. marketing biasala bnyak alasan nk tarik pelangan smile.gif , try lah plan lain, aku dengar digi pon dah mcm first gold.. 10 GB data plan yng baru ni..
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Mukasurat V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 16th October 2019 - 11:02 PM