IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
TunTeratai buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
TunTeratai
Bukan Eksekutif
Umur tidak diketahui
Jantina tidak diset
Lokasi tidak diketahui
Tarikh lahir tidak diketahui
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 5-July 16
Profil Dilihat: 625*
Kemunculan Terakhir: 9th August 2017 - 06:16 AM
Masa: Sep 21 2017, 02:19 AM
24 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

TunTeratai

Member Rasmi

*


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
8 May 2017
Salam, sahabat2 ku.
Nak tanya, ada tak sesiapa yg sdg guna pelan ni?
Ada apa masalah tak dlm sharing quota? sbb link ni tak bagi t&c.
So risau ada limit ke apa... Sbb nak supp line kasi bini aq, sbb 2 postpaid pelan mahal sgt.
Lagipun, aq dgn bini aq pun tak kuat guna data. So kita 2org blh share.

https://www.celcom.com.my/personal/promotio...Be-AaAqvW8P8HAQ
4 Nov 2016
salam...

tengok facebook celcom free upgrade bagi semua iphone customer, selain dari iphone user, ada free upgrade juga ke?
Pelawat terakhir
TunTeratai tiada pelawat untuk dipaparkan.

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk TunTeratai.

Kawan
Tiada kawan untuk dipaparkan.
Versi Ringkas Masa sekarang: 21st September 2017 - 02:19 AM