Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Batin Frust!!!
CAKAP.Net > Cakap Umum > Cakap Keluarga & Rumahtangga
ganazz
Di bawah ini adalah fakta-fakta hasil dari online survey yang diperolehi dari 586 isteri dan wanita:

* 70% isteri mengatakan mereka TIDAK PERNAH mencapai puncak orgasme/klimaks semasa melakukan hubungan seksual dengan suami mereka.
* 65% isteri mengakui sering BERPURA-PURA MENCAPAI ORGASME untuk memuaskan hati suami mereka.
* Hanya 15% isteri yang mencapai orgasme lebih sekali dalam seminggu.
* 78% daripada isteri mengaku yang mereka lebih suka dibelai-belai sahaja dari melakukan seks memandang mereka tidak mencapai kepuasan dari hubungan seksual dengan suami.


Abe.Najay
Pada pendapat saya, Fakta di atas kurang tepat. 70% TIDAK PERNAH. Kalau 50% mungkin logik kot. Statistic malaysia ker antarabangsa?
So kenalah pergi Kursus Perkahwinan yg di khaskan untuk orang yang dah kawin utk kesejahteraan rumahtangga.
Orang melayu kita nih malu kalau bercakap pasal seks. Pada diaorang seks tu kotor. Betul ker kotor??? Ada satu Imam ceramah kat surau dia bagitahu aku bahawa seks tu macam makan nasi( satu keperluan )
Tolong betulkan saya kalau saya salah k.
Kalau kawan2 ada masalah seks boleh rujuk dgn pakar2 yg bertauliah.

p/s: orang lelaki ego + perempuan malu = batin frust
Mama
Oh mungkin itu satu berita buruk tetapi mungkin satu berita baik untuk PRODUK syarikat kami.
Mama
QUOTE (Mama @ Jan 1 2009, 12:20 AM) *
Oh mungkin itu satu berita buruk tetapi mungkin satu berita baik untuk PRODUK syarikat kami.



Ya kalau nak bincang perkara tu email la Mama ya..

bondanggun@yahoo.com
padaiyappa©
kawe nak bagi tip, rahsia umah tangga ada pada jari antu smile.gif
WaKenaBeb
klu kepala adik dapat tengok kepala kita, maknanya power lg tu... hahaha.... biggrin.gif
ganazz
QUOTE (Padaiyappa @ Jan 2 2009, 08:23 AM) *
kawe nak bagi tip, rahsia umah tangga ada pada jari antu smile.gif

HAHAHAHA.... PAKAI JARI..... orang jepun pakai wayar karan dulu, baru pakai jari..... Yer la...... petik suis pakai jari
B@zSh™
ooo
♦محمد أفيق♦
QUOTE (B@zSh @ Jan 4 2009, 06:02 PM) *
Ada sape2 yang pernah beli e-book pancutkan isteri x?
Hehe...share2 la tongue.gif

aku pernah baca buku cam gitu..tapi ambil mudah aje la..
sebab xde tempat praktikal nya... hface.gif
B@zSh™
Exactly sama mcm yang dijual tu ke? tongue.gif
♦محمد أفيق♦
QUOTE (B@zSh @ Jan 5 2009, 09:39 PM) *
Exactly sama mcm yang dijual tu ke? tongue.gif

ade tips2..cara2 pon ade...
mat.g™
wei isteri boleh pancut gak ka? ingatkan suami jer yg pancut. hmm.gif
ganazz
kalo sapa ada nengok yg awek selebriti hot dari siam yg selalu kuar kat tv, leh nengok dia punya aksi pancot sebelum dibajak mat balak... wo...yo... banjir cam perigi melimpah!!!
padaiyappa©
mana nak tengok ... bagilah link
ganazz
QUOTE (Padaiyappa @ Jan 7 2009, 03:17 PM) *
mana nak tengok ... bagilah link

patut ka? korang pi tanya encik google sapa dia nat chanapa? kalo mau yg satu jam lebey show, sori la beb, bende cam gini tak leh dikongsi. carik sendiri kat RS! nanti ada yang lagi frust batiniah!!!!

untuk wat panas enjin

http://www.youtube.com/watch?v=T7iAc3VI-jo
♦محمد أفيق♦
QUOTE (Padaiyappa @ Jan 7 2009, 03:17 PM) *
mana nak tengok ... bagilah link

sabr..sabar...jgn menunjukkan kita ni tidak sabar....
rilek padaiyappa.... laughing.gif
ganazz ni pon..bagi la
ganazz
kalo korang test nengok je yg youtube tu, gerenti mau mengigau hface.gif
♦محمد أفيق♦
QUOTE (ganazz @ Jan 7 2009, 05:55 PM) *
kalo korang test nengok je yg youtube tu, gerenti mau mengigau hface.gif

ckp slow2 ha..
nanti mat.g dgr...ok tq...
mmg nak mengigau pon mlm ni.. rolleye0012.gif
mat.g™
QUOTE (Cisqo87 @ Jan 7 2009, 06:02 PM) *
ckp slow2 ha..
nanti mat.g dgr...ok tq...
mmg nak mengigau pon mlm ni.. rolleye0012.gif

haha kalau mau gantung 2 bijik kelapa pon masih pacak, gunlah minyak lintah gunung.

Cisqo, kalau hang mengigau jangan lupa niat + mandi pepagi lak.... sarcastic_hand.gif
♦محمد أفيق♦
QUOTE (mat.g @ Jan 9 2009, 09:40 AM) *
haha kalau mau gantung 2 bijik kelapa pon masih pacak, gunlah minyak lintah gunung.

Cisqo, kalau hang mengigau jangan lupa niat + mandi pepagi lak.... sarcastic_hand.gif

macam ade pengalaman aje... rolleye0012.gif
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019