Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: MEN HAIR STYLE
CAKAP.Net > Cakap Khusus > Cakap Fesyen & Gaya
missnariza






Lelaki Pun Mesti Bergaya.... flex.gif
missnariza






rolleyes.gif
mat.g
QUOTE (missnariza @ Nov 28 2008, 01:13 PM) *

yang ni nampak kemas.. tp susah gak nak manage rambut panjang ni.. fesyen rambut botak skinhead lagi senang nak urus hi.gif
missnariza
mmm....macam mane dengan style botak...
klu botak lincin tu ade pakai ape2 ke...
tak kan tak tumbuh rambut plak..... blink.gif
mat.g
kira botak ada la rambut sikit2.. style mcm mawi tula.. tp syarat bentuk kepala kena cantik lah.. kalau lonjong tak sesuai fesyen mcm ni.

missnariza
abis tu yang botak licin macam mana,
mcm eric leong casa impian tu
ada pakai shampu ke.... rolleyes.gif
mat.g
QUOTE (missnariza @ Dec 2 2008, 09:43 AM) *
abis tu yang botak licin macam mana,
mcm eric leong casa impian tu
ada pakai shampu ke.... rolleyes.gif

biasa org style botak lincin ni sbb dah mmg jenis takde rambut botak tengah.. jadi baik botak semua.. tp kalau botak mcm Hit Man tu mmg macho giler..

missnariza
mmm....raya ni mesti ramai potong rambut,
macamana....ye style rambut.... pilihan sekarang...
105.gif
♦محمد أفيق♦
botak aje..senang...mamak tu pon xpayah fikir panjang nak buat style yang pelik2 blink.gif
missnariza
QUOTE (Cisqo87 @ Dec 7 2008, 02:31 PM) *
botak aje..senang...mamak tu pon xpayah fikir panjang nak buat style yang pelik2 blink.gif


terer gak hang Cisqo87,
patut balik kampung....
sume anak sedara aku botak... gedik.gif
aina_sara
QUOTE (missnariza @ Dec 2 2008, 10:43 AM) *
abis tu yang botak licin macam mana,
mcm eric leong casa impian tu
ada pakai shampu ke.... rolleyes.gif


hai miss, berminat dgn style botak nmpak.. gedik.gif
aku lak kalu tgk laki kepala botak ni seram skit, nmpk cam taiko semacam je.
aina_sara
QUOTE (missnariza @ Nov 28 2008, 02:13 PM) *



105.gif
♦محمد أفيق♦
QUOTE (missnariza @ Dec 9 2008, 12:17 PM) *
terer gak hang Cisqo87,
patut balik kampung....
sume anak sedara aku botak... gedik.gif



same la..blk kampung ramai dak2 kecik ni botak..dulu bile botak aje dikatakan ikut style mawi..skrg tak..
botak ikut UPIN dan IPIN...
betul..betul..betul..(style upin ipin) gedik.gif
missnariza
QUOTE (aina_sara @ Dec 9 2008, 10:19 PM) *
hai miss, berminat dgn style botak nmpak.. gedik.gif
aku lak kalu tgk laki kepala botak ni seram skit, nmpk cam taiko semacam je.


amboi...hang aina kata aku minat laki botak...
aku...tanya je la...
aku minat lelaki berambut panjang yang macho...
tapi masaalah dia tak minat kat aku plak... blink.gif
missnariza
QUOTE (Cisqo87 @ Dec 10 2008, 12:42 AM) *
same la..blk kampung ramai dak2 kecik ni botak..dulu bile botak aje dikatakan ikut style mawi..skrg tak..
botak ikut UPIN dan IPIN...
betul..betul..betul..(style upin ipin) gedik.gif


iye la tu....
bleh tnya sket...rambut hang style macam mana plak..
aku ni c'buk skit rolleyes.gif
♦محمد أفيق♦
QUOTE (missnariza @ Dec 10 2008, 03:08 PM) *
iye la tu....
bleh tnya sket...rambut hang style macam mana plak..
aku ni c'buk skit rolleyes.gif



style cam mane ye??
nak kata pendek..tapi xpendek..nak kata panjang..tapi xpanjang...
yang sedang2 saja..
ha...siapa tahu style cam tu..
missnariza
mmm.. tu fesyen caca-marba kot blink.gif
♦محمد أفيق♦




ni terbaru..warna2 lagi
missnariza
QUOTE (Cisqo87 @ Dec 25 2008, 07:14 PM) *


ni terbaru..warna2 lagi


mmm...rambut kaler mcm burung merak je... blink.gif
♦محمد أفيق♦
QUOTE (missnariza @ Dec 29 2008, 05:29 PM) *
mmm...rambut kaler mcm burung merak je... blink.gif

itu dinamakan fesyen....mungkin akan popular pada tahun 2009
Lady
QUOTE (missnariza @ Nov 28 2008, 01:06 PM) *






Lelaki Pun Mesti Bergaya.... flex.gif



comel2 tol model nih.... hface.gif hface.gif
♦محمد أفيق♦
QUOTE (Lady @ Jan 17 2009, 04:34 PM) *
comel2 tol model nih.... hface.gif hface.gif

ehem..ehem..kenapa?
berminat ke??
tang rambut ke tang org nye???
Lady
QUOTE (Cisqo @ Jan 17 2009, 04:50 PM) *
ehem..ehem..kenapa?
berminat ke??
tang rambut ke tang org nye???


comel la Cisqo....
rambut ngan owg2 nya skali hface.gif hface.gif
hehe
♦محمد أفيق♦
QUOTE (Lady @ Jan 17 2009, 04:54 PM) *
comel la Cisqo....
rambut ngan owg2 nya skali hface.gif hface.gif
hehe

amboi kelazzzz...
pergi la berkenalan..
ala..org sini pon ramai rambut cam tu..
malah lagi meletop....xpayah amik org sana
Lady
QUOTE (Cisqo @ Jan 17 2009, 05:03 PM) *
amboi kelazzzz...
pergi la berkenalan..
ala..org sini pon ramai rambut cam tu..
malah lagi meletop....xpayah amik org sana


hehe,sapa la tu ek Cisqo...
nanti nak kenal2 la hface.gif hface.gif hface.gif
huahauha
♦محمد أفيق♦
QUOTE (Lady @ Jan 19 2009, 08:34 AM) *
hehe,sapa la tu ek Cisqo...
nanti nak kenal2 la hface.gif hface.gif hface.gif
huahauha

kenal aje tau..lebih2 jgn...
Lady
QUOTE (Cisqo @ Jan 19 2009, 08:45 AM) *
kenal aje tau..lebih2 jgn...


lebih2 pon xpe kan,leh buat calon suami nih hface.gif hface.gif
bizonedrop
hehehe...

ada gak pompuan suka lelaki takde rambut...cam aku..ihihihihih
iwan
QUOTE (mat.g @ Dec 2 2008, 11:12 PM) *
biasa org style botak lincin ni sbb dah mmg jenis takde rambut botak tengah.. jadi baik botak semua.. tp kalau botak mcm Hit Man tu mmg macho giler..



hitman ni memang aku suke sngat la beb!
kepala botak,memang macho!
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019