Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Koleksi gambar jantina terlebih cun
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Lawak & Jenaka
WebZone-_-Attack







24.gif
munger
cantik nyer..comel2 belaka..wow wow wow

UWEKKKKKK
mat.g™
ramai gak makhluk2 mcm ni.. mesti kat thailand nih.. tah tahan aku tgk tu perut jenis boroi2..... hahaha 24.gif
Lady
Memang lawak,x tahan lihat boroi2 mcm tu
padaiyappa©
wakakaka ... memang LAWAK ....

neo.gif up up n the wayssss
WaKenaBeb
ni bapok baru nk menjadi atau xde modal nk opret. pasal 2 body hampeh...!!! kih..kih..kih 24.gif
munger
klu operate pon aku tgk muka sorg2 xleh blah lgsg..

UWEKKKK lagi skali
ganazz
kalo mari buat show kat tempat aku, mau ajak tuk mudin skali.... kasi potong abis....
WebZone-_-Attack
------------UPDATE------------





Ganazz minat ni ------------> 24.gif 24.gif
B@zSh™
bad.gif
Nak termuntah den
WaKenaBeb
silap2 nyah mcm gini bukan dia yg kena !@#$ tp org yg pakai dia kena balik. adus..!! x rela I.. laughing.gif
WebZone-_-Attack
QUOTE (WaKenaBeb @ Mar 29 2009, 09:04 AM) *
silap2 nyah mcm gini bukan dia yg kena !@#$ tp org yg pakai dia kena balik. adus..!! x rela I.. laughing.gif


Bukan ke wakenabeb suka 24.gif 24.gif , x rela i
ganazz
auch!!! suker kat YU!!!!!

WaKenaBeb
QUOTE (WebZone-_-Attack @ Apr 4 2009, 03:15 AM) *
Bukan ke wakenabeb suka 24.gif 24.gif , x rela i

suka amenda.. adik pon x naik. geli geleman lg adalah. laugh.gif
♦محمد أفيق♦
QUOTE (WaKenaBeb @ Apr 4 2009, 08:38 AM) *
suka amenda.. adik pon x naik. geli geleman lg adalah. laugh.gif

alamak....rase nak pitam tgk gambar ni..
menyosal tgk... da.gif
ganazz
real projek,...auuuuuwwwww.....ich! ich! ich

sumer gambar ini hanya untuk info sahaja... bukan untuk penyebaran PORN - harap maklum







ganazz




ganazz




ganazz




ganazz
bole pakai ke dox nie....





ganazz


♦محمد أفيق♦
geli nau nak tgk yang kena bedah tu..
B@zSh pernah tgk tak???
WebZone-_-Attack
QUOTE (ganazz @ Apr 4 2009, 05:06 AM) *
auch!!! suker kat YU!!!!!



Ni ke awek ganazz yg dikatakan cun tu kan ? 24.gif , x rela i
WebZone-_-Attack





Korang jgn ingat makhluk kat atas tu ASLI TULEN pulak, jgn tgk lama2 .

terutama wakenabeb dgn Ganazz ---------------->




bizonedrop
muka saper la tu....hehehehe
ganazz
iklan kain batik je nie......
ganazz
QUOTE (WebZone-_-Attack @ Apr 9 2009, 01:14 AM) *
Korang jgn ingat makhluk kat atas tu ASLI TULEN pulak, jgn tgk lama2 .

terutama wakenabeb dgn Ganazz ---------------->


nanti sat kontek, kasi etek sama korang!!!! bq.gif
WaKenaBeb
QUOTE (WebZone-_-Attack @ Apr 9 2009, 01:14 AM) *





Korang jgn ingat makhluk kat atas tu ASLI TULEN pulak, jgn tgk lama2 .

terutama wakenabeb dgn Ganazz ---------------->





wei..!!!! afsal plak aku. klu tgk lama2 pon x de maknenyer...... laugh.gif
♦محمد أفيق♦
mmg lawo..mmg cam perempuan ...
putih melepak..tapi..bukan tulen la...
ganazz
QUOTE (►cisqo87◄ @ Apr 9 2009, 11:49 PM) *
.tapi..bukan tulen la...

yg tak tulen cuma LOBANG aje..... tapi digasak haram semacam!!!! flex.gif
WebZone-_-Attack
-------------BUMP UNTUK THREAD NI-----------














WebZone-_-Attack






ganazz
WebZone-_-Attack
CUN kera kamu ganaz
ganazz
A man was lying in bed with his new girlfriend.

After having great sex, 'she' spent the next hour just rubbing his testicles --
something 'she' loved to do.

As he was enjoying it, he turned and asked her,
"Why do you love doing that?"

Because, 'she' replied, "I miss mine!!"

Kinda brings a tear to your eye, doesn't it???
padaiyappa©
hahahaha,,, lawak-lawak
padaiyappa©
hahahaha,,, lawak-lawak
ganazz
main lanyak pakai kaki ya......

Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019