Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Superhero Movie/TV Fevret Korg
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Dunia Hiburan
padaiyappa©
Sape superhero fevret korg, tak kira la international ke tempatan ke.

Sebab?

My fave will have to be batman.
Batman la aku rasa superhero yg paling real gile.
Dia lawan pun with his own strength.
Gadget2 dia best gile esp the Batmobile.
Pastu dia kaya gile.
Plus point, villains cite2 Batman sumenya insane gile:
Joker, Catwoman, Penguin, Riddler etc.
So mmng best gile la tgk batman lawan depa2 ni.
Brp bnyk gile daa.. haha..

Wolverine a close 2nd.
Tp tu la, filem X-Men bnyk sgt superhero,
so character sorg2 tu tak brp developed sgt.
tak sabo nak tnggu spin-off Wolverine kuar nanti.

Dulu ms kecik2 suka gak tgk cite Lois & Clark.
Tp la ni, rasa superman & spiderman terlalu apple pie bg aku.
but still, filem2 spiderman best gak la.
filem superman cam x layan sgt.

Antara superhero2 yg aku rasa femes & digemari ramai termasuk superhero melayu & hindustan



mat.g™
aku minat superhero melayu.. yg pandai buat lawak dlm loghat kedah tomato.gif
padaiyappa©
matg cuba demo tengok gambar wonder woman tu ... pehhhhhh boleh buat stock
mat.g™
QUOTE (Padaiyappa @ Dec 10 2008, 03:29 PM) *
matg cuba demo tengok gambar wonder woman tu ... pehhhhhh boleh buat stock

hahaha buat stock take ka bro padai?
♦محمد أفيق♦
QUOTE (Padaiyappa @ Dec 10 2008, 03:29 PM) *
matg cuba demo tengok gambar wonder woman tu ... pehhhhhh boleh buat stock



'stock' ape tu?????? rolleye0012.gif
munger
aku undi padaiyappa..tang rokok yg semat tuh..zup zap kat mulut dh..
padaiyappa©
hahaha ... aku baru perasan .. yang gambar padaiyappa tu tengah isap rokok
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019