Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Manusia 1/2 Setengah
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Lawak & Jenaka
WebZone-_-Attack


Mod kalau lucah delete yea thread ni 24.gif 24.gif
♦محمد أفيق♦
adoi...tak tahu la nak ckp ape...tang atas tu..boleh la tgk..tang bawah tu...adoi...rase nak demam... korak.gif
WaKenaBeb
2 ler pasal..... tergantung jerk. hehehe... biggrin.gif
Lady
lawak nya...
gila agaknya laki nih
aEiN
nasib baik dlm sangkar
klo x terbang la burung 2,,,

hahahaha,,,
ganazz

aper plak! tak nampak ke tengah bunting penuh tuuuu
♦محمد أفيق♦
jgn la...walupon ade pelindung..tapi cam boleh nampak aje..
aEiN
2 bkn bunting

2 pmbawa budak,,,,

hahaha,,,, rclxm9.gif
jasmanjunid
Laa pelik ke gambor tu? Laa ni dah ramai yang nak jadi camtu sebab permintaan tinggi berbanding yang original. Memang dunia dah nak kiamat kot.
aEiN
dunia2,,

apa nk jd skrg nie,,,
unsure.gif
Carool_87
QUOTE (aEiN @ Apr 17 2009, 12:13 AM) *
dunia2,,

apa nk jd skrg nie,,,
unsure.gif



mmlukan sgguh mnsia cmtue..keji...
aEiN
mse mula2 tgk mcm datok K jer,,,
2 3 4 kali tgk lain plk mke,,,,
rizputra7
geli..aku tengok... bruce.gif
aEiN
riz jgn la madah nk tgk jer,,,,

mmg la geli,,

org lain pon tgk x berselere,,,
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019