Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: PDRM pakai EVO X
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Dunia Automotif
mat.g




wahh! tabik springlah kpd PDRM yang memiliki 25 buah Mitsubishi Lancer EVO X untuk kegunaan tugas2 khas terutama di lebuhraya.

lepas ni bagi mat2 turbo atau yg pakai super car spt Skyline, Impreza, Supra dan etc yg memecut tak hingat... pasti kena cucuk sama ini EVO X PDRM lar..

sblm ni mana larat takat Waja, PerdanaV6 nak kejar kereta Turbo.. terutamanya warga2 super car Singapore yg masuk PLUS lari bagai tak hingat tu..

KL drift lepas ni pon berjaga2 lah.. hehe

p/s: kalau ini macam aku pon nak jadi polis lah.. nak jadi driver team EVO X... 105.gif
mat.g


leleh.gif
♦محمد أفيق♦
jgn polis sendiri berlumba sudah la..
kejar mat rempit pon ok gak ni..dah kejar pastu langgar...
mat.g
B@zSh
Sebijik > 300k tu
Banyak gak budget PDRM neh smile.gif
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019