Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: bmw-x5-hadiah-paling-mahal-untuk-saya-diana-danielle
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Dunia Hiburan
Lady
Isu jam tangan mewah Siti Nurhaliza berharga ratusan ribu itu nampaknya menarik minat semua pihak termasuk Diana Danielle.

Tidak mahu ketinggalan dalam liga penerima hadiah mewah, Diana Danielle menyatakan yang BMW X5 berharga RM560,000 itu adalah hadiah dari ibu tersayang, Norsiah Ramli.

Beberapa bulan lepas, ketika sambutan hari lahir ke-17 beliau, Diana Danielle dengan terang & jelas menyatakan yang pembelian BMW X5 ini menggunakan duit sendiri hasil titik peluh beliau dalam bidang seni.

Antara artis yang turut sama dalam senarai penerima hadiah mewah ini adalah Juliana Banos (Ferrari - RM1 juta), Rozita Che Wan (Jam Tangan - RM18k), & Abby Abadi (Barang Kemas - RMX,XXX).


p/s:aku kutip kat ohbulan....kaya minah ni,
mat.g
QUOTE (Lady @ Jan 13 2009, 11:34 AM) *
Tidak mahu ketinggalan dalam liga penerima hadiah mewah, Diana Danielle menyatakan yang BMW X5 berharga RM560,000 itu adalah hadiah dari ibu tersayang, Norsiah Ramli.


Pehh.. umo 17 tahun dah pakai BMW X5, tadak gambo ker Lady??
Lady
QUOTE (mat.g @ Jan 13 2009, 11:53 AM) *
Pehh.. umo 17 tahun dah pakai BMW X5, tadak gambo ker Lady??



xde gambar la...
klo ada,nanti aku edit post tu..tampal gambar minah tu ngan keta skali....
♦محمد أفيق♦
QUOTE (Lady @ Jan 13 2009, 11:58 AM) *
xde gambar la...
klo ada,nanti aku edit post tu..tampal gambar minah tu ngan keta skali....

nasib baik tak dpt bmx...lagi best....
muda2 dah pakai bmw. ape lagi lumba la ngan shamsul haslam...
mat.g
QUOTE (Cisqo87 @ Jan 13 2009, 12:37 PM) *
nasib baik tak dpt bmx...lagi best....
muda2 dah pakai bmw. ape lagi lumba la ngan shamsul haslam...

shamsul pon takat pakai Toyota Celica recon jer.. hehe
♦محمد أفيق♦
QUOTE (mat.g @ Jan 13 2009, 12:43 PM) *
shamsul pon takat pakai Toyota Celica recon jer.. hehe

wah...ini sudah lebih..mane boleh kalah...
kena lawan...siapa besar..
Lady
QUOTE (Cisqo87 @ Jan 13 2009, 12:45 PM) *
wah...ini sudah lebih..mane boleh kalah...
kena lawan...siapa besar..


lawan tauke tu... hface.gif hface.gif
♦محمد أفيق♦
QUOTE (Lady @ Jan 13 2009, 03:12 PM) *
lawan tauke tu... hface.gif hface.gif

dia nak bawak kete tu g plkn nanti..senang tiap2 minggu blk jumpe mak.
Lady
QUOTE (Cisqo87 @ Jan 13 2009, 08:54 PM) *
dia nak bawak kete tu g plkn nanti..senang tiap2 minggu blk jumpe mak.


budak manja memang mcm tu, x leh jauh dari mak dier.. hface.gif
mat.g
mmg tahap kaya giler, kalau leh kasik hadiah besday kat anak mumo 17 thn sebijik BMW X5 yg rega hampir2 sejuta ni... sbb X5 ni biasa bisnesman yg berjaya jer mampu pakai.. kalau takat makan gaji jadi pangkat CEO pun belum tentu mampu...
♦محمد أفيق♦
QUOTE (mat.g @ Jan 14 2009, 09:53 AM) *
mmg tahap kaya giler, kalau leh kasik hadiah besday kat anak mumo 17 thn sebijik BMW X5 yg rega hampir2 sejuta ni... sbb X5 ni biasa bisnesman yg berjaya jer mampu pakai.. kalau takat makan gaji jadi pangkat CEO pun belum tentu mampu...

kasi ke dia beli sendiri??
duit hasil titik peluh dia..
pakai aje la kete murah..senang..
nanti minyak naik jgn nak merungut plak...
Diana ni skrg dah single...Mat ape lagi..tackle la...
mat.g


kawe kasik up gamba sikit.. pehhh lelehh leleh.gif
♦محمد أفيق♦
QUOTE (mat.g @ Jan 15 2009, 09:16 AM) *


kawe kasik up gamba sikit.. pehhh lelehh leleh.gif

cam ni rupa kete nya..boleh ke naik...tinggi tu...
mmg betul la dia beli kete ni..leh bawak dlm hutan..
plkn kan dlm hutan...
Lady
QUOTE (Cisqo @ Jan 15 2009, 10:33 AM) *
cam ni rupa kete nya..boleh ke naik...tinggi tu...
mmg betul la dia beli kete ni..leh bawak dlm hutan..
plkn kan dlm hutan...



memang ada klass keta dia nih, kayo2 minah ni..aku bila lagi nak beli keta macam tu,tua baru dapat beli kot hface.gif hface.gif
♦محمد أفيق♦
QUOTE (Lady @ Jan 15 2009, 04:29 PM) *
memang ada klass keta dia nih, kayo2 minah ni..aku bila lagi nak beli keta macam tu,tua baru dapat beli kot hface.gif hface.gif

anak ramai bolh la..
kalau single.
bosar yo lobih..naik sorang..sunyi nanti..
nyanyi sorang2 dlm kete
Lady
QUOTE (Cisqo @ Jan 16 2009, 08:48 AM) *
anak ramai bolh la..
kalau single.
bosar yo lobih..naik sorang..sunyi nanti..
nyanyi sorang2 dlm kete



la klo anak ramai2 nanti x muat plak, hface.gif hface.gif
♦محمد أفيق♦
QUOTE (Lady @ Jan 16 2009, 11:54 AM) *
la klo anak ramai2 nanti x muat plak, hface.gif hface.gif

anak ramai sgt beli bas...tulis name kat bas tu..
bas Abu..senang..semua org tahu..
nampak aje bas tu..oooo...Abu bawak family g bersiar2...
rinoa1812
kaya ke die??? oops.gif
♦محمد أفيق♦
QUOTE (rinoa1812 @ Jan 27 2009, 02:36 PM) *
kaya ke die??? oops.gif

kaya la kot..
dia dah single..ape lagi..torai la...
rinoa1812
hhahaha torai??? soooosial sgt la die..lgpun sape le kita ni kan..leh guna BMX je..huhuhu
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019