Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Dulang Hantaran Kawin
CAKAP.Net > Cakap Umum > Cakap Keluarga & Rumahtangga
mat.g
Sekarang ni macam2 barang dijadikan barang hantaran kawin utk kelihatan lain dari yang lain, cth mcm dlm gambar ni set RAM komputer bersama set handphone sebagai satu set dulang.. ni confirm pasangan org IT punya.. hehe

kalau anda pulak apakah barang/produk yang teringin sesangat dijadikan sebagai dulang hantaran supaya nampak special..

♦محمد أفيق♦
QUOTE (mat.g @ Jan 14 2009, 03:16 PM) *
Sekarang ni macam2 barang dijadikan barang hantaran kawin utk kelihatan lain dari yang lain, cth mcm dlm gambar ni set RAM komputer bersama set handphone sebagai satu set dulang.. ni confirm pasangan org IT punya.. hehe

kalau anda pulak apakah barang/produk yang teringin sesangat dijadikan sebagai dulang hantaran supaya nampak special..


aku pon nak cam tu..
kalau aku...nak buh peti ais ngan mesin basuh...boleh tak?

set 1
motherboard+psu

set 2
speaker+monitor..

set 3
bateri cmos+bateri AAA
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019