Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Movie terbaru yg ditunggu2
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Dunia Hiburan
mat.g™

Street Fighter: The Legend Of Chun-li (English) | Action/Adventure/Science Fiction | Dipawagam 26 Februari 2009



Dragonball Evolution (English) | Action | Dipawagam 13 Mac 2009



Fast And Furious 4 (English) | Action | Dipawagam 03 April 2009



X-men Origins: Wolverine (English) | Action / Thriller | Dipawagam 30 April 2009



Night At The Museum 2: Escape From The Smithsonian (English) | Action/Comedy | Dipawagam 21 May 2009
♦محمد أفيق♦
street fighter the movie...
aku dah tgk cite S.F yg dulu..Van Dam berlakon..best gak..
dragon ball ni cam xberapa nak best aje..
rambut tak pacak...
wandisini
QUOTE (qifa_87 @ Feb 5 2009, 06:38 PM) *
street fighter the movie...
aku dah tgk cite S.F yg dulu..Van Dam berlakon..best gak..
dragon ball ni cam xberapa nak best aje..
rambut tak pacak...

ko nak tengok goku rambut pacak eh...kat bukit bintang ramai gak rolleyes.gif
♦محمد أفيق♦
QUOTE (wandisini @ Feb 5 2009, 07:53 PM) *
ko nak tengok goku rambut pacak eh...kat bukit bintang ramai gak rolleyes.gif

ooo.ramai..aku blk keje selalu nampak kat depan Imbi Plaza.
ramai skrg dak2 sekolah dah jadi super saiya..
mat.g™

Transformers 2: Revenge of The Fallen


Ninja Assasin


GI Joe


Ice Age 3


Tekken
♦محمد أفيق♦
QUOTE (mat.g @ Feb 5 2009, 11:46 PM) *

Tekken

kita semua tunggu tekken la..aku minat jugak men game dia..
mesti mat org yang pertama beli tiket wayang...
B@zSh™
Wah....nampaknya banyak koleksi yang best2 tahun ni
Tak sabar2 nak menunggu
♦محمد أفيق♦


upin dan ipin pon akan kuar..
filem animasi 3d malaysia yang pertama..
mungkin akan jadi 1 fenomena baru...
B@zSh™
Aku respect rakyat Malaysia dapat kuarkan animasi 3D yang ni
Jalan cerita best & hasil 3D pun setanding keluaran company yang dah lama berkecimpung dalam bidang animasi 3D
Kos pun RM 4 juta jer...siap guna PC yang dibeli kat Low Yat jer
Kalo animasi Walt Disney....berapa ratus USD eh? tongue.gif
WebZone-_-Attack
Ong bak 2 rclxm9.gif
munger
masukkan Harry Potter skali..Half Blood Prince..tul la kot tongue.gif
aEiN
QUOTE (WebZone-_-Attack @ Feb 27 2009, 09:38 PM) *
Ong bak 2 rclxm9.gif



cter ong bak female best,,,,
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019