Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Siapakah Juara English Premier League 2008
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Sukan & Rekreasi > Cakap Bola Sepak
taukey
siapakah yang anda jangkakan akan menjadi juara pada tahun ini? Dalam otak saya setakat ini cuma ada 3 calon sahaja. calon-calonnya

1. Manchester United
2. Chelsea
3. Liverpool

Itu sahaja. Mesti ada yang tanya kenapa Arsenal tak tersenarai dalam tu. bagi aku Arsenal punya player byk sangat yang muda dan prestasi mereka tidak membanggakan sangat buat masa ini. Tetapi itu calon pemenang bagi saya. itu hanya calon dan tak disenaraikan mengikut ranking. Anda ada pendapat yang lain?
mat.g™
QUOTE (taukey @ Sep 15 2008, 06:31 PM) *
siapakah yang anda jangkakan akan menjadi juara pada tahun ini? Dalam otak saya setakat ini cuma ada 3 calon sahaja. calon-calonnya

1. Manchester United
2. Chelsea
3. Liverpool

Itu sahaja. Mesti ada yang tanya kenapa Arsenal tak tersenarai dalam tu. bagi aku Arsenal punya player byk sangat yang muda dan prestasi mereka tidak membanggakan sangat buat masa ini. Tetapi itu calon pemenang bagi saya. itu hanya calon dan tak disenaraikan mengikut ranking. Anda ada pendapat yang lain?


vote for Red Devil wub.gif
taukey
tongue.gif konfiden ke dapat menang. sebab sekarang Liverpool semakin kuat. Manchester City rasanya tak lama lagi blh jadi antara satu pasukan yang gempak juga. dengan berbekalkan duit juta juta tu rasanya mereka takkan ada masalah untuk renovate stadium tu dan terus mencari pemain yang hebat yang termahal di dunia
baok
Liverpool Loyalist - YNWA - biggrin.gif
rajakamil
aku agak tidak bersetuju dengan kenyataan arsenal banyak sangat player muda dan xmemberangsangkan....
so,kalau kita lihat kedudukan pada awal musim nie,dimanakah kedudukan arsenal dan dimanakah kedudukan man u?? sememangnya aku fan arsenal... dan aku sndiri semamangnya tidak berapa yakin dengan kekuatan arsenal untuk menjurai liga pada musim ini, aku memilih Liverpool sebagai fav untuk menang... dan aku tidak kata arsenal xde peluang untuk menang...hehehe


aku rase man u lagi xmembanggakan prestasi setakat ni.....semoga ronaldo kembali perform, leh naikkan point fantasy aku..hohoho
taukey
ko penyokong Arsenal ke? hahaha. tak tau la plak aku nih. sekarang Arsenal tangga teratas. Kedua liverpool. dan MU tatau tangga keberapa tapi masih jauh. harap2 nanti EPL semakin menarik sebab aku perasan yang manchester City semakin handal dalam memberikan cabaran yang sengit kepada 4 team yg teratas.
lankutu
jawapan saya..MU..hehhe...MU awal season dia mmg teruk skit..tgk lepas krismas nanti..berdesup..heheheh...
analisis dari season lepas... peace...
rizputra7
ARSENAL......................
taukey
fuyoo ada gak analisis dari season lepas. ada yang kata arsenal. tapi pemain arsenal terlalu muda sangat. dan fabregas ada kata dia nak berpindah ke barcelona balik. jadi peluang utk arsenal mendapatkan pemain bertaraf dunia ni kurang sedikit. tapi dari segi bisnes memang pandai arsene wenger ni.
syam87
Chelsea.uhuks
muz
aku pun kata chelsea, tp aku nak cite kat korang ada sekor mamat bangang mn ntah kat kedai nasi kandar, ms 2 aku aku tengah makan aku dgr la member ckp pasal Juara English Premier League, depa dok lawan la bertengkar la dok pertahan team masing2 tiba2 ada sekor 2 dia yg dok tengah makan tiba2 bersuara "Juara English Premier League ialah terangganu" dah la 2 kuat plak suara dia..........
aina_sara
aku teka arsenal.. hehe.. gedik.gif
budakharun
aku fan arsenal dari zaman dennis berkhamp and petit..of course aku sangat harap arsenal menang BPL musim nih.

aku suke game dieorang yang sangat berbeza dari team EPL yang lain.n player dieorang x angkuh.cool je..tau2 goollll!! rclxm9.gif

aku x kisah team mane yang menang BPL kalau bukan arsenal,kecuali aku xnak MU menang.


GO GO GO GUNNERS!!

Alexandra
Chelsea...Chelsea... rolleyes.gif
arissa
tompang lalu..

glory˛ man. united... smile.gif
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019